DEC
01
2015

Miss Rose 1. rész

hetero

Egy fiatalember tért be a Pembroke Street sarkán álló bérház kapuján. Úgy tűnt, egyáltalán nem sietett, átsétált az előtéren, kicsit várakozott, mintha azt kémlelné, jó helyen jár-e, végül elindult felfelé a lépcsőn. A második emeleti fordulónál újból megtorpant, felhúzta a kabátujját és megnézte az óráját. A fiú felsóhajtott, arca fintorba torzult. Még csak fél négy múlt pár perccel, korán érkezett. Utált várakozni, de mást nem tehetett, így elindult a folyosón, határozott léptekkel haladt, majd megtorpant a 11-es számú bérlakás ajtaja előtt. Gondolt rá, hogy esetleg bekopog, de aztán mégsem tette, elvégre nem véletlenül kapott időpontot.
A fiú nekidőlt a szemközti falnak és így várakozott. A kalapját levette, a kabátját azonban magán tartotta.

*  *  *

Csabika és én 2. rész

homo

Mondta, míg a seggemet mosta, addig igazi büdös buzis kurva nem lehetek, míg a seggemlyuka szűz, mondtam neki, hogy szeretném kipróbálni milyen egy faszba beleülni, erre ő lenyomott terpeszbe és a faszát a számba adta és én szopni kezdtem:
-Majd megmutatom én neked, hogy milyen egy igazi faszba ülni, de ez nem ma lesz...
E este után 1 hétig nem beszéltünk. Már-már el is felejtettem, hogy mit ígért unokaöcsém. Egyik
este épp aludtam a laptopom előtt (, mivel az anyámék házába van egy szobám és ott szoktam
netezni napközben), mikor is a telom csörög, és felveszem Csabika az.
-Szia te buzi faszimádó kis köcsög kurvám! Holnap egész nap ráérsz?- kérdi tőlem.
-Szia édesem... Persze, naná!-mondtam neki.
-Az jó! Mert azt terveztem, hogy te és én meglátogatjuk Zoli urológus barátomat, aki felavatja a

NOV
30
2015

Vágyak a bűn mocskában 1. rész - A fiú

családi, anya-fia

Egy nagyon furcsa álomból ébredtem fel hirtelen. Anyám, aki mindig is szexuális ábrándjaim tárgya volt serdülő korom kezdete óta, akit képzeletben számtalanszor megdugtam már a maszturbálásaim során, egyik este valahogy másként viselkedhetett a korábban megszokottakhoz képest. Mikor levette magáról a köntösét és bebújt mellém a közös ágyunkba, - szinte mindig, meztelenül -, úgy éreztem máris megállíthatatlanul vibrálni kezd körülöttünk a levegő. Holott ezt korábban soha sem tapasztaltam még.
- "Hú, micsoda álom volt..." - tartott fogságban a jóleső bágyadtság olyannyira, hogy a szemeimet sem voltam hajlandó kinyitni. Talán azt reméltem elő- előtűnnek újra a határtalanul izgató, buja képek. Bár a látványt sehogyan sem sikerült visszaidéznem, az átélt, bizsergető érzések, a gyengéd érintéseinek zsigereimet bejáró impulzusai megint hatni kezdtek.

*  *  *

Ébredés

s/m, anál, bilincs

Előbb a bal szemem nyitottam ki, aztán a jobbat is. Eltartott egy darabig, míg rájöttem, hogy nem emlékszem rá, hol vagyok, hogy kerültem ide vagy miért érzek fémes ízt a számban. Körülnéztem.
Egy franciaágyon feküdtem. Rajtam volt a fekete öltönyöm és a nyakkendőm. Másnaposnak éreztem magam, de nem emlékeztem rá, hogy ittam volna. Utolsó emlékem egy hotel bárja volt vacsora után, újság és kávé.
Felültem és körbenéztem. Egy női szobában voltam, a sminkkészlet, a hajkefék és a pasztellszínek elárulták. Egy ócska állólámpa világította be haloványan a szobát, és azt is láttam, hogy odakinn sötét volt. Megnéztem az időt: hajnali 2:46.
Hol a pékben vagyok? Mi történt?
Felültem és végigtapogattam magam. Semmim sem fájt, és a lüktető fejfájáson és az indokolatlan másnaposságon kívül nem is éreztem semmi rosszat. A pénztárcám ott volt a helyén, a zsebemben.

*  *  *
NOV
27
2015

Kalózok között 2. rész

családi, apa-lánya

Másnap hajnalban Bob ébredt fel hamarabb és nézte lánya nyugodt arcát, aki mellette karján fekve aludt. Az előző estén elmélkedett, hogy mekkora részt játszott a történtekben a helyzet megoldásának szükségessége és mekkorát a bennük levő vágy. Egy kicsit meglepődött a lánya ügyességén, tudomása szerint a lánya körül bár forgolódtak már a fiúk, eddig nem jutottak semeddig.
A történteket tekintve ez most pillanatnyilag mindegy is. A lehetőségek közül Bob szerint még ez volt a lehető legjobb. Nem tekintik a lányának, akivel zsarolni lehetne, és esetleg odavetnék a bűnözőknek, hogy szórakozzanak vele. Ami történt, kettőjük titka marad. Szerencsére nem léptünk át minden határt, próbálta magát megnyugtatni.
Nikol megmozdult és a hátára feküdt. Kőkemény mellei ágaskodtak és hajnali derengés a sima, hibátlan bőrének csodálatos szint adott. Lapos hasa szabályosan emelkedett és süllyedt, ahogy nyugodtan lélegzett álmában.

*  *  *

A párom és a főnököm "megerőszakolt"... - És én élveztem!

gruppen, vibrátor, munkatárs, anál

Mindenki munkahelyén akad egy fiatal, dögös lány, vagy egy sármos, fiatal pasi, akivel szívesen kefélne… És ez az én munkahelyemen sincs másképp. 2 hónapja dolgozom egy nevesebb vállalatnál, irodán. Nem akartam kitartott lenni Gábor mellett, így hát erőt vettem magamon, és beadtam pár helyre a fényképes önéletrajzomat. A csatolt fényképen úgy nézek ki, mint egy nyolcadikból most ballagott diáklány. Fehér ing, semmi smink, összefogott haj, enyhe mosoly. Első ránézésre még ártatlannak tűnnék. Báránybőrbe bújt farkas.
Emlékszek, már az első napon máris szexuálisan túlfűtve indult. Mint azt már korábban párszor említettem, nem szeretem ugyanis a push-up melltartót, főleg ebben a nyári hőségben nem. És sok nőtársam bánatára, nincs is rá szükségem sem méret, sem formaügyileg. Viszont iroda lévén a munkahelyem légkondicionált. A helységbe lépve szinte a mellbimbómon éreztem a hűs levegő érintését, ahogy körbetáncol a hegyén és az udvarán.

*  *  *
NOV
26
2015

Anyám barátnője

hetero

Az anyám egyik barátnője Foxy, igaz lehet, hogy nem is hívják, de kit érdekel mivel mindenki így hívja. Anyám nagyon jó barátnője, olyan „testi” és lelki. Nem érdekelte őt és anyámat, hogy ki mit szól rájuk az öltözködésükkel és viselkedésükkel kapcsolatosan. Ha meg sértették őket, akkor még képes volt verekedni is. Egyszer láttam, ahogy hat pláza tyúkot elégé helyben hagyott egy szóváltást követően. Nagyon jól nézett ki, homokóra alakja, szép hosszú szőke haja és hűvös kék szeme. De ami igazán őrületben kergetett az a szexi mosolya, valamint még csábítóbb szexi hangja.
Miközben vertem a farkam róla álmodoztam mindig. Az képzeltem, hogy a vastag farkammal valamennyi lukját felfedezem, valamint ezek után rendszeresen használni fogom.

*  *  *

A beavatásom 1. rész

leszbi

- Szép kis hegyes melleid vannak. - mondta az idegen, 35 - 40 körüli nő, miközben a törölközőjéért nyúlt.
- Köszi! A tieid is szépek. - elmosolyodtam.
- De hát rájuk se néztél.
- A szemem sarkából is feltűnt.
- Nyugodtan megnézheted őket! Nincs abban semmi, ha kíváncsi az ember. Én is megnéztem a tiédet.
Mosolygott.
- Csak azért mondom, mert egész véletlen láttam, ahogy majdnem felém pillantottál,
de visszafogtad magad. És azt is, ahogy azóta össze vissza matatsz a táskádban, hogy ne kelljen rám nézned, miközben beszélek hozzád.
Életemben nem voltam olyan zavarban. Azelőtt csak nappal jártam le a sportklubba.
Olyankor mindig többen voltunk az öltözőben, a folyosóról áradt be a hangzavar,
aznap viszont este volt. Teljes csend. Az egész épületben a portáson, a biztonsági őrön és a bejáratnál hazafelé készülő néhány emberen kívül sehol senki.