Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

doriangrey
2024. május 14. 14:17
#1214
Tegnap kést dobáltam. Különös érzés volt, mintha újra gyerek lettem volna. Lehet, hogy sört kellett volna inkább innom, ikeás kolléga emlékére. 
Piáljon békében... szeretettel gondolok rá. 🥳
1
Gaiai
2024. május 14. 00:57
#1213
Na, mindegy. amíg a sorsomról döntés születik, íme egy írásom: Miért ne tedd meg!
Mármint, hogy miért ne szexuálj gyerekkel! Sok pedofil érzületű embeer ez nem is tudja és érti, ezért most bővebben leírom: Tőlem - Nekik!
Abban a pillanatban, hagoy egy gyerekhez szexuális vágyaid miatt nyúlsz, azt kockáztatod, hogy tönkre teszel egy emberi életet! Ez nem vicc! Akkor eltérül a szexuális fejlődése attól az úttól, amey eredendően neki ki volt jelölve! Amelyen végig kellett volna járnia, ha te nem macerálod őt! Tehát, tönkre teszel egy emberi életet azért a kis örömérzésért és orgazmus élményért.
Elveszed a gyerekektől a szex felfedezésének a varázsát! A fokozatosságot, hogy azt fokozatosan tapasztalja meg. Pedig, csodálatos bátorságot meríteni az első csókhoz, az első intim érintéshez és az első szexuális eseményhez, amit te elveszel a gyerektől! Mert, megadod neki akár rövid idő alatt, amit csak fokozatosan tapasztalna meg.
Valójában, a hozzád hasonló emberek miatt van annyi szexuálisan kiégett felnőtt a világban, aki már nem is élvezik a szexet, csak jelen vannak abban. Te és a hozzád hasonlók miatt lesznek a gyerekekből szexuálisen kiégett felnőttek, akik csak testileg élik át az orgazmust, lélekben már nem!
Elrontod a gyerekek arányérzékelését!  Mert, egy kisgyerek számára minden sokkal nagyobb, mint neked, felnőtt embernek! És, amikor a péniszed egy öt éves gyerek szájába, hüvelyébe, ánuszába tolod, a teste alkalmazkodni fog, de felnőtt korában a te pénniszed mérete már kicsi lesz a számára, sokkal nagyobbat akar keresni! Tehát, bármilyen ideális lehet egy férfi felnőttként a szemében, egy átlagos pénisz méret már kicsi lesz a számára, mert te elrontoddad az arányérzékelését! Átlagos pénisz egy pici hüvelybe. Majd nő a gyerek, felnőtté válik és a teste alkalmazkodik. Az a pénisz már felnőttként nem lesz elég a számára!
Neked csak nhány magömlés, neki egy tapasztalás és arra alapul majd minden más! Dugod a nevelt lányod? És neked jó az, ha ő nem ismerkedik és létesít kapcsolatot a korosztálya beli fiúkkal? Azért nem teszi, mert te kielégíted őt! De, telnek az évek és a lányod már szinte nő! Ám ,mégsem keres korban hozzá illő partnert, mert te betöltöd az űrt és elveszed mindazt az élményt, ami a szex felfedezésével járhat.
Dugod a lányod? Arra nem gondolsz, hogy a lányod anyaként etalonként gondol a gyerekkorára? Hogy, ha az apja őt szexuálisan használhatta, akkor azt fogja normálisnak tartani? És akkor, ha már neki is lesz gyereke, éppen miattad nem fogja semmi vissza tartani őt attól, hogy a saját gyereke felé forduljon? Ekkor, te magad csinálsz egy másik pedofil embert!
MIndezt néhány magömlésért teszed, miközben tönkre teszel egy életet? Gondold végig, hogy mit teszel, vagy mit készúlsz tenni! Inkább maszturbálj, vagy ha más megoldás nincs, akkor keress egy számodra megfelelő, sokszor használt elvtársnőt (Ugye, tudod kire gondolok!), minthogy egy gyerek felé fordulj akár gondolatban is!
Mert, miattad lehet az a gyerek homoszexuális, mert megundorodott miattad az ellenkező nemtől! Mert, niattad nem lehet kées később emberi kapcsolatok és párkapcsolat létestésére, mert te azt lehetetlenné tetted a számára. Mert, azért menekült az öngyilkosságba, vagy szükütt el otthonról, mert csak abban látta a kiutat.
Ne tedd meg, amit tervezel, vagy amit csinálsz, azt hagyd abba! Ne legyél lelketlen szörnyeteg!
0
Gaiai
2024. május 14. 00:22
#1212
Na, jól van, berágtam, mint a fogaskerék! A modi törölte a kommentjeim, majd elment aludni. Respektálom, várok pár napot az indoklására. A többi moderátor és az oldal tulajdonosának a figyelmét viszont felhívom az alábbiakra:
- A szabad és véleményt hangoztató kritikák cenzórázása BŰN! Legalábbis, a demokratikus országokban, Örüljünk annak, hogy itt élünk és nem ott! Utasítsák rendre a moderátort, aki törölte a három kommentemet, mert azok semmilyen törvényt nem sértettek és a valóságot tükrözték és nem mellékesen a gyerekek védelme miatt írtam azokat!
- Én valóban a gyerekvédelem érdekében harcolok! Úgy, ahogyan tudok. Ha, ezt nem respektálják, akkor az az oldalt minősíti... meglehetősen negatívan! Van elég történet itt, hogy bármelyik bírót meggyózzem arról: Ez az oldal talán már nem olyan, amilyennek indult és a pedofíliát támogatja!
Nem célom az oldal bezárásána elérése, mert itt legalább össze csaphatnak a vélemények. De az, hogy moderálják az én véleményeim a többi, engem támadó "kritikusokkal" szemben és szabadon hagyják azokat, amelyek talán a pedofíliát támogatják, az tűrhetetlen!
Én itt, ezen az oldalon rengeteget tanultam az emberek szexuális szokásiaikről és vágyakikről. Ezért, ez az oldal nagyon értékes a számomra. A tapasztalataimat pedig vissza forgathattam a gyerekvédelem ügyébe. De, ha még meg sem védehetem magam a támodások miatt egy olyan moderátor miatt, akinek nem tetszik, amit írok... amivel reagálok  a kommentekre... amivel védekezem... 
Helyezzék ki a korábban leírt és törölt kommentjeimet, mert én már nem írom azokat újra! Ott a .log fájl, keressék vissza! Én azokat néhány konkrét személynek írtam és nem látom értelmes okát, hogy miért törölték azokat!
Önükün a döntés sora, én csak arra fogok reagálni, ne csodálkozzanak az eredményén....
1
Gaiai
2024. május 13. 23:53
#1211
Nah, mindegy. Nézze meg a youtub csatornám videóit, aki valóban harcolni akar a pedofilizmus ellen, nem csak a száját jártatja, miközben csorgatja a nyálát a gyerekek után, mint a pontozásokból és a kommentekből következtetve oly sokan:
@zsoltpetrovics1163
Vállalom ott arcom, nevem és mindenem! Nem másért, mint a gyerekek érdekéért! Vajon, az olvasók közül ki ilyen bátor? Vagy csak sok bla-bla, de cselevés az nincs? Akkor, valóban nagy baj van a világban!
Eurostat statisztika, nézzen utánna, aki akara: MInden nyolcadik gyerek volt valamilyen szinten szexuálisan abuzálva családon belül Európában! Plusz-minusz három százalék országonként. És hol vannak azok az eseméneyek, amelyek titokban maradtak, ezért a statisztika azokat nem tartalmazza? És hol vannak azok, amelyek családon kívül történtek meg?
A valós arány mennyi lehet? 1:4? Vagy 1:3? MInden negyedik, akár harmadik gyerek felnőtt koráig szexuális abúzust szenved el és ez senkit nem érdekel?
Sok olvsó fel sem fogja ennek a súlyát, mert nem tapasztalja, látja azt. Hogy, akár egészen kicsi gyerekeke szophatnak péniszt és ehetnek ondót, mint anyatejet. Hogy, sok gyerek már természetesnek és normálisnak veszi, ha az apja időről-időre elő veszi őt, mint egy gumi-Zsuzsit, mert ahhoz szokott hozzá?
És moderálnak engem? Fasza!
Ismételten követelem, hogy a moderálást és a kommentjeim törlését indokolják meg!
1
Gaiai
2024. május 13. 23:33
#1210
Csúcs! Bármit írok itt, nem jelenik meg! Letiltott egy moderátor? Vagy, mi történik itt? Amikor lehet, hogy én vagyok az egyetlen itt, aki hangoztatja a véleményét a pedofiizmus ellen? Ez szép, de nem ért meglepetésként. Csak én valóban szerettem volna tudásban bővülni mások véleményével. És jogos elvárás, hogy indoklást kapjak a moderálás miatt! Hogy szerinte mit hibáztam! Ez a minimum!
Vagy, itt csak másokat lehet ostorozni és megszüntetni a védekezésre az esélyét? Amikor olyan írások jelenhetnek itt meg, amelyekben különböző korú és nemű gyerekeket abuzálnak, az oké, a kritika pedig tiltott?
Arjon nekem indoklást az a moderátor, aki a kommentjeimet letiltotta!
1
Gaiai
2024. május 13. 23:05
#1209
Megáll az eszem! Órákon át pötyögetettem és kitörölt valaki mindent! Miért is? Mert gyerekvédő aktivista vagyok? Akkor is, ha támadnak engem? Én legalább csinálok is valamit, ahogy tudok! Ez elvileg egy fórum, vagy nem? Kutúrált vélemény nyilvánítás a alappillér, nemde? Akkor? miért nem jelennek meg a kommentjeim, amelyekkben egyébként megvédem magam a támadások ellen? Vagy, itt csak mocskolni szabad másokat, védekezni nincs lehetőség?
Hol vannak a korábbi kommentjeim?
1
Gaiai
2024. május 13. 22:58
#1208
Nah, ezért olyan nehéz a pedofilok ellen harcolni! A moderátort arra kérem, hogy kommunikáljon velem a zsp9974@gmail.com címen!
1
Gaiai
2024. május 13. 22:56
#1207
Most komolyan! Moderáltak? Eltűntek az érveim, a védekezéseim.
1
Gaiai
2024. május 13. 21:12
#1206
Jah, még egy apróság, amit elfelejtettem, ami nem is apróság:
Nekem az összes szavam, amit itt leírtam valaha (Sajnos, a feltöltéseim még nem jelentek meg...) a saját elmém szülöttei! Vagyis, én nem koppintottam azokat sehonnan! Elég extrémek ahhoz, hogy érezhető legyen azokról, valóban az én szüleményeim. Ön vajon, elmondhatja ezt önmagáról amikor írói észt oszt és kritizál másokat? Mert, a neve alatt megelent írások számos olyan jelet tartalmaznak, amelyek alapján nagy eséllyel nem az Ön alkotásai, legalábbis teljességükben biztosan nem azok. Talán klónok egy témára.
Ez nem egyéni alkotás!
Egyszer írt nekem egy ismerősöm, hogy hallgassam meg a zenéjét, amit alkotott. Az Fb. profilján ki volt emelve, hogy ő zeneszerző. Gondoltam, mit veszíthetek, meghallghatom az alkotását. Mit veszítettem? Időt! Tuc-tuc dallamok össze mixelve innen-onnan! Amikor kérdezte, hogy mit szólok az alkotásához és válaszoltam, akkor megsértődött. pedig én akkor az igazat írtam meg. "Te egy lator vagy, nem zeneszerző! Egy hangot sem te találtál ki!"
Nos, ahogy Ön is írta, hogy az első művem elolvassa, őgy én is szívesen olvasom... De csak amiről egyértelműen érzem, hogy az Öné! Máskülönben, a kiritikái azokkal szemben, akik valóban a sajátjukat publikálják vállalva a veszélyét annak is, hogy mások akár elítélhetik őket emiatt, a kritikái érveényüket vesztik! Higgye el, sok témában nagy bátorság kell az őszinte megnyilatkozáshoz... Bár ennek Ön nyilvánvalóan nincs tudatában, ha előítéletesen mocskol másokat nyitottság helyett.
Tudatában vagyok annak, hogy ezt sem olvassa végig: Ilyen egy beszűkült tudatállapotú ember. Ilyen ember is van, el kell fogadjam. Ön bizonnyal nem egy kellemes vitapartner. Örülök, hogy nem vagyok ilyen mentalitású...
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. május 9. 16:13-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 13. 20:48
#1205
Na, ez tipikusan az a vérömleny, amivel szembesülhet bárki nap, mint nap! Előítéletes gondolkodásmód. Végig sem olvasta azt, amit írtam? Mégis, kit hat meg vele? Engem biztosan nem, mert egy beszűkült tudatállapotú emberrel kb. annyira lehet érdemben vitatkozni, mint egy elvakult szektás hívővel.
Pedig, voltak a válaszomban jó dolgok is leírva, hasznos dolgok, amelyeken legalább elgondolkozhatott volna függetlenül attól, hogy én személy szerint nem vagyok Önnek szimpatikus...
Tárgyi tévedés és fröcsögés: Nekem első kézből vannak információim, amelyeket Ön elvet és ehhez joga van. De ettől nem én leszek szegényebb, hanem Ön! Tárgyi tévedést említeni egy olyan témában, amelyről Önnek halvány fogalma sem lehet, az elég merész, de Ön tudja!
Látványos semmi? A korábbi válaszából egyértelmű, hogy Önnek nagy tapasztalata lehet ebben a látványos semmiben! Különben nem reagálna így és legalább kicsit nyitott lenne más ember véleménye, gondolatai, érzései iránt. Ön egy grincs és annak megfelelően fogom kezelni Önt!
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. május 9. 16:13-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. május 9. 16:13
#1204
Na, ez tipikusan az a vérömleny, amit az első három sorig olvastam, mert mindent elmondott a további tartalomról. Tárgyi tévedés és fröcsögés. 
Csá. Az első írásodra szánok időt, de őszintén gondolom, hogy az is csak pazarlás. Sok sikert a látványos semmihez.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 9. 01:44-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 9. 02:33
#1203
Éjjel két óra, de még mindig dühös vagyok. ezért írok. Leéltem ötven kalandos évet. De, egy valamit biztosan tudok, a gyerek, az gyerek, bárkié is legywn, arra vigyázni kell!
Eszembe jut egy film, már nem emlékszem a címére, nézzék el nekem. A jelenetben valami rossz dolgot akart megtenni egy talán tizenhárom éves fió és azt egy számára ismeretlen nő látta. A nő rá szólt, hogy hagyja abba, amit tenni készül A fiú így válaszolt:
"Miért szól bele, hogy mit csinálok? Maga nem az anyám!"
A nő így válaszolt:
"Tévedsz, fiam! Mi mindannyian a szüleid vagyunk!"
Ez a mondat bele égett a tudatomba! Mert, egy társadalomban élünk és valójában egymástól függünk! És akár egy, a gyerek számára idegen ember is megakadályozhatja azt, hogy egy gyerek butaságot kövessen el!
A gyerekek már egyre jobban magokra és egymásra vannak utalva. A szülők hulla fáradtan érnek haza a munkából és sokszor szinte semmit nem törődnek a gyerekükkel. Ne mondják, hogy nem így van! Egy szükségszálláson szinte az összes gyereket én tanítottam meg arra, hogyan kell biztonságosan átkelni az úttesten, mert a szülei kőket erre nem tanították meg és sok blokk fék lett az ára. Hála az ABS-nek, nem lett komolyabb baj. Pótoltam náluk, ami a szülőktől elmaradt.
De, akár feltűnhet az is bárkinek, hogy mit keres egy középkoró férfi egy csapat gyerek között? Nem kell egyből rosszra gondolni, de érdemes megfigyelni, hogy mi történik a férfi és a gyerekek között. Hogyan beszélnek és érintkeznek egymással. Sok pedofilnak ugyanis az a trükkje, hogy gyerekcsoportokba épülnek be és elkülönítik a számukra vonzó falatot! Aprólékos, de célra vezető procedúra ez. A bizalom megszerzése, megfigyelés, kiválasztás, elkülőnítés és végül befolyásolás, vagy más szóbal manipuláció.
Ha, valaki lát egy gyerek csoportot és velők egy felnőtt férfit, akkor szánjon arra némi időt, hogy leül a közelükben és megfigyeli őket.
"Vajon, miért simogatja annak a lánynak a derekát? Most pedig már a popsijára tévedt a keze! Mégis, kicsoda ez a férfi?" Ha, ezt tapasztalja, próbáljon bizonyítékok kreálni akár a telefonjávbal és utána hívjon rendőrt! Higgye el, nem fognak megorrolni önre a bejelentéséért! De, elejét vehetik egy előkészülő abúzusnak!
A korábban emlétett gyerekeket megtanítottam arra, hogy ne ott dobják el a szemetet, ahol éppen voltak, hanem sétáljanak el azzal a négy méterre lévő szemetesig. Hogyan? Amikor egy csomagolás a földre esett, szó nélkül felálltam, felvettem és a szemeetesbe dobtam.
"MIért csinálod ezt?" -kérdeztzék a gyerekek.
"Mert, én szeretek tiszta környezetben lenni. Nem szép ez a rét szemét nélkül? Ha, neked fáj a lábad, hogy el vidd addig a szemetesig, nem baj, majd én elviszem helyetted és bele dobom oda. De, miért nem dobjátok ti is oda, hiszen ingyen van!"
A szégyenérzet csodákra képes! Azok a gyerekek már nem dobálják el a szemetet!
Megfelelő módszerrel a gyerekek megtaníthatók a társadalom normáinak az elfogadására, csak észérvekkel kell azokat alátánasztani. Nem elég az, ha rá szólunk:
"ne dobáld el a szemetet, szedos kölyök!", mert akkor az ellenkező reakciót érjük el. Mi vagyunk a felnőttek, nekünk kell okosabbnak és rafináltabbnak lenni. Megmosolygom ezt a mondatot, mert ma már a gyerekek sokkal rafináltabbak, mint régen és már ezt a szintet kell felülmúlni.
De, higgyék el, ha azt állítom, felemelő érzés látni azt, ha egy gyerekben a tanítás gyökeret eresz és szárba szökken. Érdemes tehát irányytani a gyerekeket a helyes irányba, ha azok, akiknek köteleségük volna, nem teszik azt meg.
1
Gaiai
2024. május 9. 01:53
#1202
Nos, el kell vonatkoztatnom az előző kommentektől, mert valóban segíteni akarok itt, nem csak a szám (a billentyűm) járatni. Ha, van bárki, akinek szexuális, vagy akár más természetű problémája van, az írjon nekem privátban a zsp9974@gmail.com címre és biztosan találunk valami megoldást. Jöhet gyereknevelési, tanulási probléma is! De, írhat nekem az is, aki úgy érzi, hogy vonzódik a gyerekekhez. Nincs tabu, nincs megkötöttség, csak az őszinteség és a nyíltság! Ön úgy érzi, hogy miért ne tehetné meg? Én elmondom önnek, hogy miért ne tegye meg! Minden fejben zajlik le és én talán segíthetek, hogy ne érezze magát egyedül az érzéseivel és le tudja küzdeni a késztetéseit, amig nem késő! Inkább nekem írjon, minthogy megtegye az első lépést ezen az úton!
1
Gaiai
2024. május 9. 01:44
#1201
Várjon, hogy megjelenjenek itt a feltöltött írásaim és meg fogja látni, hogy rossz embert baszogat és talán némi önkritikát kell gyakorolnia és inkább csak olvasnia, nem szólnia. Minen feltöltött és jóváhagyásra váró írásomtól le fogja dobni a láncot! Stílus? Szarok a stílusra, ha akár egyetlen gyereket is abúzus ér! Amikor akár csecsdemőket is szoptatnak és megbasznak és kislányokat vesznek rá arra, hogy ajándékokért mutogassák a puncijukat a webkamerén kersztül amellyel később zsarolhatókká is válnak! Amikor gyerekek ülnek be idegen emberek autójába, vagy jelennek meg randikon számukra idegen felnőtt emberekkel, amikor olyan sok szexuális hatás éri őket több irányból is, hogy már akár egy nyolc éves gyerek is érzékennyé válhat a szopásra, nyalásra és baszásra... Tényleg ez a legfőbb problémája, hogy engem baszogasson? Amikor én nem látok mást a világunkban, mint szerteszét szexuált gyerekeket és legalább ugyanennyi felnőtt nőt és férfit, aki erre vágynak? Hogy, néhány éves gyerekek úgy ehetnek ondót, mint korábban anyatejet! Hogy, egyes országokban kilóra lehet gyerekeket "vásárolni", bár azt ott és akkor öröükbefogadásnak nevezik és akkor olyan szexuális és egyéb tortúrák alanya lesz a gyerek, amit Ön fel sem tud fogni épp ésszel? Hogy, ma már egyáltalán nem szokatlan, hogy tizenegy-tizenhárom éves lányok egyértelmően felkínálják magukat a szexre akár pénzért, akár a saját örömszerzésükért? Ha, Ön ezt másképpen és rendben valónak gondolja és inkább engem baszogat, akkor: Üdv ,a pedofilok világában! Mert, jó úton halad afelé...
Én legalább próbálok valamit tenni a gyerekek védelme érdekében. Ön mit tud felmutatni? Hány gyereket mentett már meg életében akár az öngyilkosságtól is? Nekem volt öngyilkos jelöltem, egy tizenhat éves lány, akit egyébként ismertem, mert egy városban laktunk, a chat.hu-n, ahol valóságos időben közölte, hogy már fgolyik a vére a padlóra. Tudja Ön, hogy milyen a rendőrökkel kommunikálni, hogy menjenek ki a lány lakásába és törjék rá az ajtót, mert különben meghal? És tudja Ön, hogy milyen trrauma volt ez nekem akkor? Hogy feladtam azt a több éves segélsező tevékenyxéget, sasmely miatt a modik már benengedtek a szobámba gyerekeket is, hogy segítsek neki, amibn tudok? Nem voltam képes megbírkózni a felelősség súlyával. Majdnem meghalt egy lány valós időben tapasztalva! Nem halt meg, de nem sokon múlott. Rá törték az ajtöt.
 Hány lányt mentett meg attól, hogy hibát kövessen el? Hány tinédzser gondjaival foglalkozott korábban? Hány tinédzser kérdezte Önt már a szedsuális problémáiról inkább Önt, mint a saját szüleit? Vajon ,todná Ön, a nagy hatalmú író, hogy mit mondjon egy tinédzser fiúnak, ha a szexról kérdezi Önt? Vagy, csak arról, ha arról érdeklődik, hogy milyen gumit kell vennie, ha baszni akar? Tudja ön egyéltalán, hogy milyen gumik vannak ,vagy csak leveszi a polcról a megszokottat, ami lehet, hogy méretben nem is megfelelő... Nem baj, jó lesz azis, a lényeg, hogy Ön, a nagy és fellengzós író ne szaporodjon, mindenkinek jobb lesz így... Ha, használja egyáltalán...
Hány bukott tanulót hozott fel négyes-ötös szintre a szabadidejében? Tegye ki az asztalra, hogy mit tett Ön a gyerekekért amióta él! Egyáltalán: MIkor ült le egy gyerekkel játszani? Vagy, tanulni? Én két éven át tanítottam olyen bukott gyerekeket, akiről az összes tanár levette a kezét! Volt diszlexiás, diszmorfémás, hiperaktív gyerek is közöttük (Önnek néhány fogalom ismeretlen lehet, guglizzon utánna!) és még sorolhatnám! és mindet ingyen tettem, a szabadidőmben, minka után! Felültem a biciklimre esőben, hóban, szében és eltekertem a gyerekekhez. Az általános iskolákban a tanárok a telefonszámon terjesztették a problémás gyerekek szüleinek, hogy próbálkozzanak nálan, hátha segíthetek! Tudja, mi az a határidőnapló? Több, mint negyven különböző korú gyereket tábláztam be ott ügyelve arra, hogy egyik gyerekhez se érkezzek késve, mert nagyon fontos az állandóság.
A zórakozóhelyen, ahová esténként jártam, már minden lány, de a pultos, a biztonsági őr is tudta, hogy nálam van tampon és betét is, ha éppen az kellett. Ha, megjött a havibaj, nem baj, megkerestek engem! Később, már nekik is volt a pult alatt néhány darab vész esetére. Én adtam nekik oda!
Tud ön ennyire szenzitív lenni a gyerekekkel? Képes ön tenni valmit is értük még akkor is, ha nem Öntől, a nagy kritikus és "jólmegmondomnekiavélenényem" állítólag író?
Elolvstam a múveit, igen. Szánalmasnak tartom, hogy a történet egyharmada a száritókötél baszogatásáról szól. UNCSIII! és maga ossza nekem az észt az írásról? Nevetnem kell azon!
Vagyis, én már sok mindent letetten az asztal lapjára, Ön, mit tud felnutatni a gyerekek védelme érdekében? Hány, gyerekekről szóló itteni sztörihoz írta oda, hogy: "Hát, öregem, ezt talán mégse kéne!"
Szóval, pofa súlyba és inkább olvassa mémkedés nélkül hogy hátha tanulhat tőlem valamit! Akkor talán ön is kedvet kap ahhoz, hogy a környezetében élő gyerekekre legalább oda figyeljen, ha a szüleik nem teszik azt meg! Higgye el, ha azt mondom, hogy a gyerekekkel foglalkozni és velük törődni talán a legcsodáatosabb dolog, ami létezik! Mert, ők a jövő! ha meg, továbbra is a kóstolgatós stílust tartja ésszerőbbnek, akkor én, csak szánni tudom Önt, a nagy és neves írót. Hiszen, tollforgatáson kívöl nem is csinált semmi valóban hasznosat...
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. május 8. 09:30-kor írt üzenetére.
Titti
2024. május 8. 12:17
#1200
Látod? Megint igazam volt! Meg tudtad írni. 😂💛
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. május 8. 12:07-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. május 8. 12:07
#1199
Nőgyógyásznál

Fórum: Nőgyógyásznál (torte-net.hu)

Így, közelebb a hetvenhez, mint a húszhoz már előfordul, hogy az ember nem annyira akarja a szexet, mint régen. Ez egy boldog állapot. Aki nem hiszi, próbálja ki! Nekem is így volt, éltem csendesen békében, elégedetten az életemmel és a múltammal, míg be nem esett egy Kamilla nevű dög az ajtón. Nem hazudtam szerelmet, már nem. Csak dugtunk, de azt gyakran, ami már a heti kettőt is súrolta. Nem volt rossz, de igazán hiányoltam az életem korábbi, békés szakaszát. Ki akar heti kétszer arra kelni, hogy egy nő matat a lába közt?! 
Sokat gondolkodtam, hogy mit is csináljak, míg eszembe jutott, hogy a torte-net oldalon találhatok erre szaktekintélyt. Meg is kérdeztem a makktársat, hogy mit tegyek, mire azt javallotta, hogy mondjam azt, hogy nem áll fel. 
Ki is próbáltam, jött a lány és közöltem vele a tényt, hogy bocsi, már nem áll fel. Erre a kis dög elém térdelt és meghazudtolt. Majdnem felrobbant a fejem is a farkam után. Mit mondjak, nem voltam elégedett. 
Telt-múlt az idő és végül annyira bosszantott a dolog, hogy megnéztem a Dr. House-t végig, aztán elmentem a klinikára egy igazi urológushoz. Elmondtam neki a panaszom, mire kiröhögött. Az asszisztense viszont komolyan, hosszan nézett rám és mikor viszonoztam a pillantást, elpirult. Zavarba jöttem. A doki közben levetkőztetett, kézbe vette a farkam és megnézte közelről. Hát, mit mondjak, nem állt fel… Felidéztem egy-két történetet ebben a témában, de úgy sem. Aztán odahívta a vonzó asszisztenst és megkérte, hogy tartsa addig, míg előveszi az ultrahangot. Sajnos szinte azonnal kemény lettem, amit a szakirodalomban merevedésnek hívnak. A hölgy vérvörösen állt ott és a falat bámulta. Halkan pisszegtem, amikor pedig rám nézett azokkal a csodálatos szürke szemeivel, megérintettem a csuklóját. Erre megszorult a keze a farkamon és ijedten rántott egyet, amitől nekem valahogy inverz módon nagyon jó lett. A doki éppen akkor fordult vissza és telibekaptam… 
Annyira ordított, hogy térdig húzott gatyával rohantam ki a folyosóra, még csepegő farokkal. Az asszisztens sajnos nem jött utánam, így a románcunknak vége lett. 

Tanulság: nőgyógyásznál nem szexelünk!

Az asszisztenst kérem, ha olvassa, dobjon egy mailt, szívesen megismerkednék vele a más körülmények ellenére is.
4
doriangrey
2024. május 8. 09:30
#1197
Szerintem te az építő kritikát is köpködésnek veszed. Ezt csak azért mondom, hogy felkészítselek, hogy írni nem olyan egyszerű, mint szeretnénk hinni. Magunkból kiönteni valamit az még nem történet, nem egy elmesélt eseménysor, stb. Szóval előre is bocs, ha a második mondat után megunlak. De az ömlengéseid után remélem, hogy meg tudsz lepni.
1
Ez egy válasz Gaiai 2024. május 8. 04:13-kor írt üzenetére.
Gaiai
2024. május 8. 04:13
#1196
Töltöttem fel három sztorit, a grincseknek is, bár nem tudom, hogy mikor engedélyezik. Nem érdekel sem a pontozás, sem a negatív és nem építő kritika! Vagyis, lehet bátran lepontozni és köpködni, nem hat meg! Van egy célom és az iránt megyek, ha megfeszülnek, akkor is! Bármilyen más megjegyzést szívesen fogadok.
1