Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Ulysses
2013. november 16. 19:06
#84
Nah, talán ide illik az álmélkodásom, hiszen a cím: "-bármiről".
Most, nagyjából két hónap után jöttem rá, miért véleményeznek néhányan oly' lelkesen, bár többnyire szűkszavúan. A T pontok miatt! Nem tudtam, hogy az efféleképpen szerzett pontok is VIP tagságira válthatóak. Én meg ehelyett kemény izzadtam a fordításokkal. 🙂
Elismerem, nem haszontalan az a hozzászólós rész, én jobban adok néhány véleményre, mint a szavazások pontátlagára. Más hasonló oldalakon tapasztaltak alapján azt látom, bizonyos témák egyszerűen népszerűbbek, és ezzel eleve magasabb pontszámokat érnek el. Hm, ez van...
1
axelley
2013. október 31. 01:52
#83
Minden felhasználó/oldallátogató figyelmét felszeretném hívni
a Furry témájú képregényeimet illetően.

Csak és kizárólag Yaoi, Dickgirls és Shemale képregényeket csinálok a jövőben is.
Furry-Heteronak nevezett témájú képregényeket, ha lehet és megengedi nekem daryoon, a blogján szeretném megjeleníteni
(inkább bemutatni). Oda fogom írni, hogy ki a szerző, vagy a művész.
http://tabooland.blogspot.hu/
vagy itt:
http://tabooland.blogspot.hu/p/egyebb-forditok-muvei.html

Az indok egyszerű eddig két ember csinál Furry képregényeket.
(piro01, Golem) Nem szeretnék a munkájukba belekavarni.

Köszönöm és Üdv: axelley
1
daryoon
2013. október 17. 13:54
#82
axelley: Semmi baj. Második lányunk születése óta én nap, mint nap így érzek. 😉
1
axelley
2013. október 16. 17:34
#81
daryoon: Bocsánat szét voltam elégé csúszva akkor.
1
daryoon
2013. október 11. 11:25
#80
Ejnye, axelley... elírtad a nevem. 🙂 Daryoon. 😀
Egyébként újabb szavazás van a blogon, várom az érdeklődőket, mi legyen a következő nagyprojekt. Választék az van! 😉
1
Jutcsi
2013. október 5. 01:50
#79
axelley:Te kèrdezted èn vàlaszoltam.Mondtam a hagyomànyos kèpregènyeket kedvelem.Olyat,aminek van törtènete.Köszi a tippet.De nem èrtem mièrt tartasz viccesnek.Szia.
1
axelley
2013. október 5. 00:08
#78
Kedves Jutcsi!
Ezt mondhattad volna, hogy nem csak a "Furry", hanem a "Homo" nem tetszik.
Akkor Te a klasszikus erotikus (hard), de történetben gazdag képregényeket kedveled. Akkor te Darryon munkáit fogod kedvelni ez az ő stílusa. Figyelmedbe ajánlom a bloggját. Ott szavazásra teszi a képregényeket, amiket ide tesz fel.
http://tabooland.blogspot.hu/

Vicces vagy Jutcsi vicces. (Ezt E-mailben, ha megengeded.)

Szia
1
Jutcsi
2013. október 4. 16:01
#77
axelley:Nekem a "klasszikus"kèpregènyek tetszenek.Ilyen az oldalon pl.:a Coco,a Bûnüldözôk ès a Bing Bang.Tèmàt tekintve nem èrdekelnek a csalàdi ès homo kèpregènyek.
1
axelley
2013. október 4. 12:45
#76
Jutcsi: én most ezeket fórditom és újra rajzolom a 3-ik a kedvencem.
http://g.e-hentai.org/g/634657/8af05e0fda/
http://g.e-hentai.org/g/634339/4f6e930834/
http://g.e-hentai.org/g/628680/5273c1a4d9/

Miért milyen képregényeket szeretsz?

Szia
1
Jutcsi
2013. október 4. 04:27
#75
Szia axelley!
Köszönöm a tippet,majd megnèzem,bàr a mangàk sosem èrdekeltek.Akkor màr inkàbb a hagyomànyos kèpregènyek.Bàr itt az oldalon ebbôl a tìpusbòl(ami nekem tetszik) kevès van.
1
axelley
2013. október 3. 23:42
#74
Kedves Jutcsi!

Kezdjél inkább rendes Yaoi manga olvasással először.
Mivel a nagy százalékát nők írják (rajzolják), nőknek. és inkább a két férfi érzelmi "játékát" mutatja be és nem a testi kapcsolatot.
Magyar oldalon:
http://www.redlightteam.net/index.php/hivatkozasok/yaoi-magyar

http://yaoiorden.hu/news.php

M.O-on A leghíresebb talán ez:
http://indavideo.hu/video/Gravitation_1resz_magyar_felirattal_- -_Vonzasban

http://www.libri.hu/konyv/maki_murakami.gravitation-4.html
1
axelley
2013. szeptember 25. 17:22
#73
(Tisztelt) Kedves Jutcsi!
A "nick" nevemnél lévő E-mail címemnél vedd fel velem a kapcsolatot.

Köszi és Üdv.
1
daryoon
2013. szeptember 5. 09:40
#72
Uh... Hosszú kihagyás után visszatértem, és újra elkezdtem fordítani. 🙂 Mostantól gőzerővel dolgozom az új képregényeken. Megújult a blogom is, ahová ezután a főoldalon lehet olvasni, épp mely projekten dolgozom, és mennyi van belőle kész. 😉
Blogcím: http:\\tabooland.blogspot.com
1
T
Törté-Net
2013. július 21. 17:53
#71
Kedves mindenki!

Köszönjük a címkejavaslatokat, lesz vele bőven munka, de elkezdtük a bővítést, első körben a családi címke alá tartozó tartalmak kapnak részletesebb bontást. Ezzel párhuzamosan el fog készülni a leírás, hogy mi alapján sorolunk bizonyos tartalmakat egyik vagy másik címke alá.
És aztán folyamatosan bővíteni fogjuk az itt javasolt címkékkel a listát.
Reméljük, hogy meg lesztek elégedve a végeredménnyel . 🙂

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
g
gaborthefirst
2013. július 20. 12:51
#70
törté-net: a történetek esetében először az összes ismert kategóriát létre kell hozni. A teljesség igénye nélkül, alfabetikus sorrendben: anál, biszex, bizarr, családi, erőszak, gruppen, hetero, hermafrodita, homo, leszbi, pedofil, s/m, transzvesztita, vérfertőzés, visszaélés ... stb, ezeket szinte bármelyik komolyabb külföldi oldalon megtalálni, mondhatni szabvány kategóriákról van szó, ezeket csak le kell fordítani, és teljessé tenni velük a már meglévő csoportosítást. Ha ezek megvannak, akkor jön az, hogy a történeteket precízen, szigorúan a tartalmuknak megfelelően ezekbe a kategóriákba el kell helyezni, és valahol az oldalon ismertetni kell, hogy melyik kategória milyen témájú történeteket tartalmaz. Pár mondatban, de pontosan, definiálni kell, le kell írni, hogy a jelölések mit jelentenek. A hibátlan tájékoztatás nagyon fontos, mert az olvasóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy melyik kategóriában milyen tartalmú történetek vannak, az erről való megfelelő, azaz egyértelmű és közérthető, kielégítő és objektív tájékoztatás a szolgáltató feladata, alapvető kötelessége. Aztán ha ez is megvan, akkor ki kell írni, hogy mindenki saját felelősségére válasszon ízlésének, tetszésének megfelelően az általa preferált kategóriák történetei közül. Szórakozzon jól, stb, stb. Részetekről ennyi a korrekt szolgáltatás, ennyi a dolgotok. A fogyasztók pedig nyilván elégedettek lesznek majd a teljes, és tökéletesen átlátható és értelmezhető kínálat láttán, amiből könnyedén és teljes biztonsággal választhatják ki a nekik kedves tartalmakat, amit maximális elégedettségük okán bizonyára gyakran meg is tesznek majd. És, mindenki jól jár, az olvasóknak elérhető lesz egy minden igényt maradéktalanul kielégítő, azaz a teljes kínálatot felvonultató és ettől nívós erotikus oldal, amit remélhetőleg egyre többen látogatnak majd rendszeresen. Ez meg nektek lenne jó. Szerintem. Üdv!
1
g
gaborthefirst
2013. július 20. 11:22
#69
Bob_: aki krimit olvas az nem ölésről álmodozik. Már csak azért sem, mert a krimik jellemzően nem erről a cselekményről szólnak, hanem a felderítésről, arról, hogy hogyan kapják el a tettest. A bűncselekményt rendszerint csak megemlítik, aztán úgy 300 oldalon keresztül fejtegeti az író, hogy vajon ki tehette és miért. Aztán kb az utolsó oldalon kiderül. De aki pedofil történetet olvas, azt konkrétan ez, gyerekkel folytatott szexuális viszony érdekli. Az előbbi izgalmat keres, az utóbbi beteg. Azért ez különbség ám. Hogy megértsd az összehasonlításod tarthatatlanságát jó lenne, ha elolvasnál egy krimit...

Olyan nincs baszki, hogy valaki elítél egy dolgot 'legmesszemenőlegesen' (legmesszebbmenőkig), de mégis szeret fantáziálni róla. Ilyen egyszerűen nincs! Ha valamit elítélek, arról nem ábrándozok. Ez álszent lenne. Az ilyen inkább attól fél, hogy őt ítélnék el, ezért 'csak' fantáziál róla, nem teszi meg. Mert nem meri, elfojtja magában. Aztán persze megmagyarázza. Mert jobb becsületes, tisztességes embernek tűnni, mint gyávának, nem igaz? Erről van itt szó. De nem válaszoltál, a közvetlen környezeted tudja rólad? Vállalod arccal és névvel, vagy csak itt, egy nick mögött? Akkor ki az álszent? Na látod...

Mivel nem lehet tudni, mely szimpatizáns marad meg passzívnak és melyikből válik aktív pedofil, ezért biztos ami biztos alapon zéró toleranciát alkalmaznak. Jobb helyeken. Ezért van a teljes tiltás, nincs kivétel, senkinek nem elérhető ez a tartalom, mert nem kockáztatnak. Nagyon helyes! Mégis milyen alapon, hogyan különböztetnék meg a szimplán hülyét a potenciális elkövetőtől? Ez nem lehetséges. Hát, így jártak a hülyék. Seciel én nem sajnálom a hoppon maradt hülyéket, nem kell hülyének lenni, oszt annyi. Szerintem legyél okos, mert hülyéből sok van... Különben örülök, hogy nem tetted meg, és nem is tervezed, de a legjobb az lenne, ha ilyesmire nem is gondolnál, ebben sokat segít, ha nem elérhetőek ilyen tartalmak. Persze ehhez te is kellesz, ezt neked is akarnod kell, méghozzá nagyon. Hát akarjad! Keress más 'hobbit' valami olyat, amiben kiteljesedhetsz, ami valóban kikapcsol, pihentet és feltölt. Valami értelmeset amit szeretsz vagy szeretnél csinálni. Ez csak egy állapot, ezen lehet változtatni, elhatározás kérdése. Rajtad múlik, ha eléggé akarod menni fog. Remélem akarod. Meglátod megérte, ha már túl vagy rajta.

Én is el tudom képzelni, hogy egyes emberek úgy menekülnek a beteg gondolataiktól, hogy kiírják ezeket magukból, biztos, hogy ez bizonyos esetekben működik, mert vannak akik így kvázi kívülről látják magukat, a gondolataikat, vágyaikat, mintha egy idegent látnának, és tudnak objektíven gondolkodni. Magukról. Elfogultság nélkül. Na de ettől még nem kell ám publikálniuk is ezeket, írjanak csak ha ez segít, de ne agitáljanak és ne is reklámozzák az 'ördögeiket' (démonaikat). Mert sok a befolyásolható ember. Szóval írjanak csak a fiókjuknak, vagy ha ez nem elég nekik, mutassák meg az írásaikat szakembernek. Semmi nem indokolja, hogy terjesszék is, éppenséggel az ellenkezöje indokolt.

#63-ban ezt írtad: " Én feleslegesnek tartom, de nincs semmi ellenérvem, szóval nekem végül-is mindegy ha több kategória, és alkategória lesz." ... akkor miért tagadod?! Ezért nem lehet komolyan venni téged, mert amit mondassz azt másnap letagadod. Ez nagyon komolytalan. És nyugodj meg a pedofilok így is úgy is megtalálják az ilyen történeteket, így a pedofil kategória létrehozása (ha már egyszer közlik ezeket a tartalmakat) azoknak az olvasóknak jó, a többségnek, akik nem szeretnének pl tini címke alatt belefutni egy olyanba, mint én nemrég, amikor egy tini címkével ellátott történetben a 28 éves apuka a saját 10 éves lányát dugta. A többségnek az ilyen történetek nem tetszenek, és nem örülnek, hogy szándékuk ellenére, meg a címke ellenére mégis ilyeneket kapnak a pénzükért, sőt. És akiket az ilyenek személyesen is rosszul érintenek az meg eheti a nyugtatókat. Hát remek, mondhatom. Kíváncsi lennék emiatt hány embernek voltak álmatlan éjszakái, és hány olvasót veszített már el az oldal. Összesen. Ideértve a többit, pl amikor gruppen címkéjű történetben ketten megerőszakolnak egy harmadikat, meg családiban lazán vérfertőzésről írnak, stb. Ez nyilván sebeket tép fel az érintetteknél, akik különben próbálják ezeket elkerülni, önhibájukon kívül sikertelenül. Hogy tudd, mo-n minden tíz nőből egy már valamilyen módon volt erőszak áldozata, gyerekként, tiniként, felnőttként, szóval ezt a kérdést komolyan kell venni. Azért annyira lehetnél szolidáris velük, meg empatikus, hogy nem mondod, hogy neked mindegy, az oldalnak meg már rég a nemzetközi gyakorlatból jól ismert 'szabvány' kategóriákat kéne alkalmaznia. Szerintem ha szégyenlenek egyes tartalmakat, akkor ezeket ne közöljék, de ha közlik, akkor nevezzék a nevén a dolgokat. Az incest az incest, a rape az rape és így tovább. Ez a mostani bővítgetés csak félmegoldás, sajnos még mindíg nem egyértelműek a kategóriák, félrevezetőek így is. Nem értem mire megy ki ez a játék, mert az olvasók felnőtt emberek, akik saját felelősségükre képesek eldönteni mit akarnak olvasni. A szolgáltatónak csak annyi lenne a dolga, hogy eléjük teszi a kínálatot, az meg olyan amilyen. Nem kell atyáskodni az olvasók felett, ez nem dolga az oldalnak, viszont korrekt szolgáltatás nyújtása az lenne.d Ez az akár eredetileg jószándékúnak indult szépítgetés, ez valójában mellébeszélés, sumákolás, ami több kárt okoz, mint hasznot hajt, mert megtéveszti az olvasókat. És azzal, hogy szalonképessé próbálja tenni a mocskot a szolgáltató pedig cinkosnak tűnik. Annyi lenne az egész, hogy korrektül kéne szolgáltatni, a többi az olvasók dolga. Nem kéne kombinálni, pont jó lenne, ha a dolgukat tennék. Az meg, hogy közlés után találjuk ki, hogy mi milyen kategóriába tartozik értelmetlen, mert akkor már minek címkézni meg figyelmeztetni, amikor már szinte mindenki elolvasta. Ennek, a címkézésnek éppen az lenne a célja, az is a célja, hogy olvasás előtt megfelelően tájékoztasson a tartalomról. Utána már mondhatni felesleges. Na látod ez felesleges, nem maga a precíz címkézés. De a legjobb az lenne, ha a ilyen tartalmak egyáltalán nem lennének elérhetőek, bőven van kínálat ezek nélkül is, de elfogadom, ha mindent közölnek, de csak akkor, ha a tartalmak helyesen vannak címkézve, azaz ha a címkék tökéletesen megfelelnek a valós tartalomnak, és csakis ekkor. Én is két lábon járok a földön, nem vagyok álszent, ez a világ ilyen, de ha már nem tökéletes, legalább ne rontsunk rajta, még jószándékból sem. Egy szolgáltató szolgáltasson rendesen, a fogyasztó meg fogyasszon tetszése szerint, ennyi.

" Gondolom egy hangot sem értettél meg, nem is érdekel... " ezt úgy értsd, hogy téged nem érdekel, sajnos. És nem tudok csak úgy elmenni a 'hülyeségeid' mellett, ha állandóan belémkötsz. Ehhez szükség van a közreműködésedre. Pl neszójjábe...
1
B
Bob__
2013. július 19. 23:34
#68
axelley!
Bocsánat ha néha nem érthető amit írtam 😀
Szégyenlem is magam miatta. Ittas voltam, ahogy most is 🙂
Bocsánat, ha zavart a nagy betűvel kezdés, de személyneveket nagybetűvel kezdjük a magyar nyelvben, és a neved egy személyt jelöl, én csak megtisztelni akartalak ezzel. Bocsánat miatta!
1. Miért ne jöhetne ide? Miért nem bűn a gyilkosság a kínzás és miért bűn a pedofília?
2. "Nem arról van szó, hogy a betiltás segítene, te meg annak hiszed ami a TE dolgod. Meg, hogy ki teszi meg és ki az aki nem." Na ezt meg én nem értem, de lehet ez az én hibám 🙂 Azért nem kéne ennyire naivnak lenni. Pár sor után, mielőtt kibontakozna a történet, lehet látni mi lesz a végkifejlet, nem kell a durva részig eljutni. Azért egy szöveges írásban, nem úgy kapjuk magunk elé a dolgokat, mint egy videóban. Mutass már egy történetet, amiben így történik!
Legtöbbször a felvezetésben, már lehet tudni mi fog történni. Senki nem fog arra ébredni olvasás közben, hogy a 12 éves kislány, a saját apukáját oboázza le olyan szinten, hogy a falon az elektromos dugajt fogom, másnak látni és bele dugni a pöckömet 😀
1
B
Bob__
2013. július 19. 23:10
#67
Gábor!
Egyszerre írsz két dologról! Az egyik, álmodozás, ahol gyolkolnak, és kínoznak embereket, az szabad, a másik álmodozás meg nem?
Miért teszünk különbséget a kettő között?
Miért olyan meglepő számodra, hogy valaki szeret erről fantáziálni, de a való életben nem tenne sose ilyet, és elítéli magát a dolgot, a legmesszemenőlegesen.
Igen vannak emberek akin fantáziálnak róla, és meg is tennék. Ezt nem tagadhatom le. De ettől még, nem biztos kellene bünteni azokat is, akik sose tennének ilyet.
Igen egy időben nekem is tetszettek ezek a történetek, és igen volt harc bennem, mert néha féltem attól, hogy akár én is beteg lehetek.
De pl ha utcán láttam, hasonló korú lányokat, nem indítottak el bennem semmit.
Teljesen más a képzelet, és más a valóság.
Lehet hogy valakinek ezt nehéz elképzelni, de vannak egészséges emberek, akik szeretnek kitörni olykor a valóságból. És ez nem azt jelenti, hogy betegek lennének.
De , ha vissza emlékszünk dönci történeteire, az engem is zavart. Attól függetlenül, hogy maga az iromány, és a sztori is elég színvonaltalan volt.
Igen zavart, hisz egyértelműen pedofil iromány volt, ahol egy pedofil ember vágyait írta le.
De, ettől még el tudom képzelni, hogy így menekül a saját ördögei elől, kiírja magából a dolgot.
Ám meg nem tartom feleslegesnek a kategóriák ésszerűsítését, ezt sose írtam. Ne ferdíts. Max a pedofiloknak könnyebb lesz megtalálni azt a történetet, ami őket érdekelheti :P
Engem nem érint annyira, mert én nem a kategóriák alapján döntök.
Jelen törvényi keretek között, amit szeretnétek, pont ellentétes irányba sül el, mint gondoltok.
Amúgy meg Gábor, pontosan tudom, hogy elolvasod, amit írok, de mindig azt írod nem érdekel. Írogatod ezt már több hónapja, mégis reagálsz. Menj el a hülyeségeim mellett, és kész. Nem kell foglalkozni vele. 😀
1
axelley
2013. július 19. 23:06
#66
Tisztelt Bob__: Amíg úgy érzem engem tisztelnek én is megadom.
gaborthefirst meg tisztel a beszélgetésével, mondandójával én is.
De te már nem nézted a sok írásban "nick" nevem.
axelley nem pedig Axelley. Ez más személyt takar.

Ez nem ésszerűség ez alap lenne. Egy oldalnál legalább is a legtöbb oldalon így van. És nem egy oldalnál vagyok regisztrált és feltöltő tag is. Meg reklám Goggle-Incest (mert így ismerik) és hopp oldalt is beadja.

Veled ellentétben én csak azt olvasom el ami érdekel. Egy történetet, könyvet elkezdek azt általában be is fejezem legfeljebb szar a történet és kész, meg legfeljebb csalódót lennék. De sajnálom is egyben főleg a rászánt időt.

Te Magyarországon élsz. De az Európai Unióban is. Ne feled csatlakoztatok.
Így azt a törvényt is elfogadtad magyar állampolgárként. Ha ők ugatnak TE ugrasz.(De ez egy nagyon rossz példa.)

1. dolog: Nem értem, hogy jön ide a krimi?
Ez az én meg láttásom. De a kedvesemmé is.
Miért keverik itt sokan a "szép irodalmi" munkákat. Az "erotikus irodalommal"?
Miért hasonlítják az itteni írókat (author04, Sea Millers, v-ir-a....)
Petőfi Sándorhoz, meg Gárdonyi Gézához? Miért nem Louis Aragon, Miranda Mars -hoz? Csak, hogy tudd ők írnak erotikus munkákat.

2. dolog: Nem arról van szó, hogy a betiltás segítene, te meg annak hiszed ami a TE dolgod. Meg, hogy ki teszi meg és ki az aki nem.
De nem gondol senki azokra akiket érintettek a dologban Bob_?
Akiket érzékenyen érintenek bizonyos témák.
Pl -megnyit egy tini sztorit és kap egy pedofilt,
-megnyit egy családit, mert azt hiszi szerelemről szól,
mert "mostoha" aztán kap egy 14 éves kislányt akit a saját 40 éves
apja szopatja,
na, az többet nem néz be az oldalra az biztos. Mivel szó szerint érintett a dologban. Ezért is fél, de szereti a fantáziáját és szerett csak úgy spontán olvasni, milyen mikor egy férfi és egy nő szeretik egy mást.
Üdv:axelley

Nem esek kétségbe ha betiltják itt is, mert akkor nem olvasunk ilyet és kész. De jelenleg lehet.

"És még annyit Axelley. Igen tudom, sokszor kell pár dolgot leírnotok nekem, de sose adtok pontos válaszokat. Ahogy gábor is mindig ugyan azt szajkózza, pedig páran, adtak arra is választ. De neki miért nem szólsz, hogy ugyan azt kell leírni ezredszer is neki? Ebben az egy írásodba nem értettem egyet, a többivel nem volt bajom."

Ezt nem értem kífejtenéd? (Milyen írásom, milyen válasz,
1
M
Marcipan
2013. július 19. 11:07
#65
Sziasztok!

Erotikus levelezést folytatnék. E-mail címem: m.marzipan@yahoo.com
Várom Leveleiteket!

Üdv
Marcipan
1