Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Lolamacko
2023. december 1. 19:28
#710
Gini és Valkoci is szerepelnek benne?
1
ikkjejzjiuiiii
2023. december 1. 19:22
#709
folyt: orgiaszerűen sok mindent belelehet keverni.
1
ikkjejzjiuiiii
2023. december 1. 19:21
#708
Tisztelt közösség! Természetesen bárki hozzányúlhat a misztikus, pornó alapötlethez. A lényeg h orgiaszer
1
ikkjejzjiuiiii
2023. december 1. 19:13
#707
Az lesz amibe munkát fektetünk, amire az energiát fordítjuk. Én is belekapok sok mindenbe- :D De a tükrös sztori lesz itt a következő pornóírásom,  talán robot , vagy földönkívüli is lesz benne, mert méltánytalanul elhanyagolt a robotcimke itt az oldalon. :D
1
Ez egy válasz Lolamacko 2023. december 1. 19:02-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2023. december 1. 19:07
#705
Ezt nem most írtad, ugye?
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2023. december 1. 19:01-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2023. december 1. 19:01
#703
Az önkormányzatok helyzete Magyarországon

   Üdvözlöm, hogy számos önkormányzat van Magyarországon. A nagy szám az aprófalvas területekből is adódik, mert az univerzum tágas, de a Magyar faluk gyakran közel vannak egymáshoz. Illetve jó esetben egy városhoz is. Járásnak nevezzük egy város, illetve a környező faluk közösségét.
Az önkormányzatiság kiforrt, érett erkölcsi, morális, etikai, és jogi pozíciót vett fel, ami állandósult a folyton változó hazai és nemzetközi politikai viszonyok mentén.
Helyben, a helyi emberek értik egymást, tudják, hogy mi az ideális, és min kellene változtatni. A jó közösség fontos közéleti szereplői nyilván ismertek. A katolikus pap, a pszichológus, az erdész, a polgármester, és az örömlány. Az örömlány a társadalom sajátos szereplője, de nem róla szól a cikk.
A jó polgármester nyilván gyakori vendég a kocsmában, a szakrális helyen, ami létrehozza egy közösség indentitását, kohézióját. Még napjainkban is ott cserélnek gazdát a hírek, események, az internet korában. Ugyanis számos ember nem igényli a világhálót, inkább egy jó fröccs mellet a fontos hírekről akar értesülni, tudomást szerezni, vagyis tájékozódni.
Számos feladata van az önkormányzatoknak pl. oda kell figyelni, hogy a szemét szelektíven legyen gyűjtve. Illetve, számtalan más, terület, városkép rendezése jellegű feladat sorakozik.
A fiataloknak nem vonzó a közmunkás munkakör, hiszen szerény a javadalmazása, illetve a munka legtöbbször a szabadban történik.
Az irodalom is lehet fontos helyben, a könyvtárak és a levéltárak megléte jelzi, hogy elismert rangot kapott a kulturális nevelés. Szép kezdeményezés a helyi asszonykórusok is, egy, egy falu, vagy városnap alkalmával tudják színesíteni a kulturális palettát. Értelemszerűen férfikórus is van.
Vác, a Barokk kisváros rendezett közterületei, építészeti csodái, hirdetik a múlt örökségének a megőrzését, a jelen fontosságát, és a kiszámítható jövőt.
Kérem az olvasókat, hogy ha egy településen járnak akkor figyeljék meg, hogy mennyi szemét van az utak mentén, itt, ott eldobálva. Illetve mennyi szelektív hulladék gyűjtő sziget van? Ugyanis ez mutatja egy közösség egyik legfontosabb értékét, a klímavédelem fontosságát. Még akkor is ha ez csak csepp a tengerben, hiszen az államok és az óriáscégek is pazarolnak, ami globális jelenség. Erre nincs hatása a helyi közösségeknek.
A helyi híres ember zenész, pornószínésznő, sportoló, stb jó esetben öregbíti a település hírnevét.
Mert a város az otthona nem csak az embereknek, hanem az állatok mellett a kultúrának, a szépségnek is.
A vidéki városok ékkövek, a gyönyörű Magyarország , a hazánk erkölcsi nagyságának a palettáján. A vezető szerep a fővárosnak kell, hogy jusson. Ezért is fontos, hogy ne szemetelj, főleg a fővárosban ne, mert nem csak a városkép lesz rendezetlen, hanem az ország jellege is.
Ne szemetelj, és akkor a közmunkásnak az idejét a jelen, a jövő megújítására tudja fordítani. Majd az új fűnyíró gépen ülve megdicséri a polgármesterét.
Nem lehet elvárás, hogy egy polgármester szexis nő legyen, ugyanis nem multinacionális vállalatnál dolgozik, irodai pozícióban.
1
ikkjejzjiuiiii
2023. december 1. 18:49
#700
a fenéket! egy tükör kell aki megmondja h ki a szép, egy titokzatos kastélyba a vihar elől betévedő turistacsoportnak. nőknek, férfiaknak. -- esetleg szexelni kell azoknak akiket a tükör kijelöl.  és akkor sajátos orgia kezdődik.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2023. december 1. 18:41-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2023. december 1. 18:41
#699
Igen! Na és lenne egy hibás tükör, egy deviáns, akinek tetszenének az érdekes arcúak is.
1
Lolamacko
2023. december 1. 18:00
#695
Ez egy ilyen szőkének nagy dicséret. Akkor ez azt jelenti, hogy csak szép emberek dolgozzanak recepciósként? Gondolom, kötelező a smink is. Az átlagos embereket rejtsük el, mondjuk legyenek telefonos munkakörben, ahol nem látszódnak?
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2023. december 1. 17:54-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2023. december 1. 17:47
#693
Az elképzelhetetlen, hogy szexis és ért is hozzá? A szexis nő kinézet kizárja az agyi kapacitást szerinted?
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2023. december 1. 17:44-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2023. december 1. 17:44
#692
kétféle időjós van, a szexis nő, és aki tanulta a meterológiát. a szexis nő, hülye a témához, csak felolvassa amit eléraknak.  biztos h szép tudomány a légköri jelenségek kutatása, megértése. pl. a mágneses tér fontossága
1
Ez egy válasz Lolamacko 2023. december 1. 17:42-kor írt üzenetére.