Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Lolamacko
2024. február 15. 22:39
#840
Egy fiú fogja ki a halat és egy lányt kíván, aki rendelkezzen nylon harisnya,  műduda, miniszoknya, tűsarokkal és tud pörköltet, nokedlival készíteni? Ebben te vagy a profi. 
Vagy egy lány fogja ki a halat, aki azt kéri, hogy a pasinak ne csak méretes farka legyen, de okos is legyen, aztán kap egy okos, nagyfarkú, de nagyképű pasit, akit egyáltalán nem kíván meg?
4
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2024. február 15. 21:56-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. február 12. 11:51
#824
Nekem nem fog hiányozni az álszent mosolya.
2
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2024. február 12. 11:29-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2024. február 12. 11:29
#823
Novák Katalin  lemondása

    A jelenség jól szemlélteti, hogy nehéz hivatás politikusnak lenni. Érvényesül a könnyen lehet nagyot bukni elv. Ráadásul Magyarországon a bukott politikus nem térhet vissza a pályára. 
Katalin nagyon szép, dekoratív hölgy, nőies öltözködése, üdítő, kellemes látvány, és fontos üzenet. Egy nő, legyen nőies. A bájos megjelenés mögött nyilván komoly munka van, az elnök asszony,  tulajdonképpen sohasem felejtheti el a hivatását. Nem térhet be egy jó kocsmába, hiszen , a rangja úgy kívánja, hogy mindig méltóképpen viselkedjen, úgy ahogy a kultúrális hagyományaink előírják. A jövő persze hozhat változást, lehet, hogy a távolban majd leszbikus államfője lesz az országnak.
A médiamunkások újságírók, megmondóemberek, elemzők nyilván ráizgultak a témára. Hiszen kell a gumicsont,  kell olyan téma ami sok embert érdekel. Persze aki sokat dolgozik, vagy egyebet csinál,ő nem a médiát emeli fel , mint égő fáklyát, ami utat mutat.
Egy politikus asszony, a fogadásokon, találkozókon kötezően harisnyát kell, hogy viseljen, nem vehet fel cicanadrágot. 
Katalin mindig elegánsan, mosolyogva jelent meg a különböző eseményeken.
A nőies, dekoratív megjelenése hiányozni fog a hazai politikai palettáról.
1
ikkjejzjiuiiii
2024. február 11. 16:49
#821
https://youtu.be/4HKacgvL9NE?si=AGvsExZch1MFRJeD
2