Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

ikkjejzjiuiiii
2024. február 19. 09:36
#841
Önkielégítés a munkahelyen.
Az önkielégítés a munkahelyen, egyáltalán nem tabutéma Magyarországon. Nyilván adott keretek közt lehet erről beszélni, nem feltétlenül egy üzleti tárgyalás alkalmával. Az önkielégítés közmegegyezés szerint, alapvetően magányos sport, ami igényli az elvonulást.
Munkahelyeken gyakran jelentkezik a stressz, ennek számos formája van, és olykor negatív hatása, kell egy módszer amivel fel lehet venni a harcot rossz közérzet ellen. Sokan kávéznak a munkahelyen, kérem az olvasókat, hogy próbálják ki, hogy nem isznak kávét, minden bizonnyal tapasztalni fogják, hogy energikusabbak, hatékonyabb a munkavégzés.
Meg kell ismerkedni egy fogalommal ami nem más mint az elengedés művészete, ugyanis ez a legfontosabb. Ha alkalmazottak vagyunk akkor a munkahely kapuján kilépve próbáljuk elfelejteni a munkanap eseményeit, magunk mögött hagyni. Ha otthon, akár laptopról is kénytelenek vagyunk dolgozni akkor érdemes végig gondolni, hogy a sok munkaóra mennyire jövedelmez. Nyilván idővel , gyakran középkorú embereknek már kiforrt, érett stratégiájuk van , a munkahelyi stressz kezelésére. Térjünk vissza az önkielégítésre, ami nem más mint egy aktív meditáció, egy ablak amin belépve kellemes érzések vesznek körül, és a lényeg, hogy ha csak pár 10 percre is, de eltudjuk felejteni az épen aktuális, jelenben zajló történéseket. Természetesen ez a módszer csak akkor működik ha van lehetőség félrevonulni, szabad fél, vagy jobb esetben egy óra szükséges. Akinek van lehetősége próbálja úgy szervezni a munkáját, hogy legyen elég szabadidő az aktív meditációra. Természetesen egy kellemes csevegés is jó a munkatársakkal, de ügyelünk arra , hogy ne érdekeljem bennünket mások panaszáradata, nem kötelességünk végig hallgatni. Olyan emberek társaságát keressük, akikkel jókat lehet közösen nevetni.
Munkahelyen az egyik jellemző stressz az unalom, a mobiltelefonra telepített tetris, és kártyajátékok hatékonyan tudják csökkenteni az unalom érzését. Kijelenthető, hogy a digitális világ ebből a szempontból üdvözölhető, ahogy utaltam rá, a mobiltelefonos játékok kapcsán, azáltal, hogy befolyásolják a szubjektív időt, gyorsítják, ezáltal hamarabb lesz vége a műszaknak. Kérem az olvasót, hogy ne nevesse ki a tetris és egyéb játékot, ugyanis valamilyen módon kezelni kell az unalmat.
Férfiak esetében az önkielégítés a fantáziálás, az elképzelt világról szól, ami biztos, hogy segíti a személyiségfejlődést.
1
Lolamacko
2024. február 15. 22:39
#840
Egy fiú fogja ki a halat és egy lányt kíván, aki rendelkezzen nylon harisnya,  műduda, miniszoknya, tűsarokkal és tud pörköltet, nokedlival készíteni? Ebben te vagy a profi. 
Vagy egy lány fogja ki a halat, aki azt kéri, hogy a pasinak ne csak méretes farka legyen, de okos is legyen, aztán kap egy okos, nagyfarkú, de nagyképű pasit, akit egyáltalán nem kíván meg?
4
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2024. február 15. 21:56-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. február 12. 11:51
#824
Nekem nem fog hiányozni az álszent mosolya.
2
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2024. február 12. 11:29-kor írt üzenetére.
ikkjejzjiuiiii
2024. február 12. 11:29
#823
Novák Katalin  lemondása

    A jelenség jól szemlélteti, hogy nehéz hivatás politikusnak lenni. Érvényesül a könnyen lehet nagyot bukni elv. Ráadásul Magyarországon a bukott politikus nem térhet vissza a pályára. 
Katalin nagyon szép, dekoratív hölgy, nőies öltözködése, üdítő, kellemes látvány, és fontos üzenet. Egy nő, legyen nőies. A bájos megjelenés mögött nyilván komoly munka van, az elnök asszony,  tulajdonképpen sohasem felejtheti el a hivatását. Nem térhet be egy jó kocsmába, hiszen , a rangja úgy kívánja, hogy mindig méltóképpen viselkedjen, úgy ahogy a kultúrális hagyományaink előírják. A jövő persze hozhat változást, lehet, hogy a távolban majd leszbikus államfője lesz az országnak.
A médiamunkások újságírók, megmondóemberek, elemzők nyilván ráizgultak a témára. Hiszen kell a gumicsont,  kell olyan téma ami sok embert érdekel. Persze aki sokat dolgozik, vagy egyebet csinál,ő nem a médiát emeli fel , mint égő fáklyát, ami utat mutat.
Egy politikus asszony, a fogadásokon, találkozókon kötezően harisnyát kell, hogy viseljen, nem vehet fel cicanadrágot. 
Katalin mindig elegánsan, mosolyogva jelent meg a különböző eseményeken.
A nőies, dekoratív megjelenése hiányozni fog a hazai politikai palettáról.
1