Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

doriangrey
2024. március 21. 19:25
#939
Tehát az s/m lényege a verés? 

A kérdés Évának is szól.
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. március 21. 12:43-kor írt üzenetére.
Waderlaci
2024. március 21. 12:43
#938
Remélem az eddigi írói munkám alapján merhetek válaszolni a felvetésedre, és elfogadod a kompetenciámat a témában. 
A kommented alapján kb alig tudsz valamit a témáról. Az s/m NEM a szadizmus egyik ága, hanem maga a szadizmus/mazochizmus. A szadista az, aki élvezetet lel mások fájdalmában, a mazochista pedig az, aki élvezetet talál a fájdalom elszenvedésében. Viszont ez így egy nagyon tág gyűjtő fogalom! A különféle felállások, erősségek, eszközök, módozatok, stb szerint rengeteg felé szét lehet bontani a sima s/m kategóriát. 
Maga az s/m csak a fájdalom okozás/elviselés. Tágabb körben ez része a BDSM kategóriának, amiben már megjelennek a különféle szereposztások: adó fél, szenvedő fel, adó/kapó fél. Megjelenik a behatás módja is: csak fizikai fájdalom, vagy lelki fájdalom, vagy mindkettő. Hosszabb, kiépült viszony esetében lehet alá és fölé rendeleti viszony, vagyis Úr/Úrnő - szolga viszony. De az ilyen viszony kialakulása nem feltétlenül elengedhetetlen. Abban is van különbség, hogy valamelyik oldalon megjelenik-e a szexuális hatás. Vagyis kivált-e szexuális vágyat a fenekelés. Mivel létezik szexmentes fenekelés is. De különbségek vannak a beavatkozás erosségében is! Én is javasoltam már itt (főleg Éva956-al folytatott viták után) az s/m kategória minimum kétfelé szedését: light s/m és hard s/m kategóriákra. Mivel így az is s/m-nek számít, ha valakinek a fenekére odacsapnak tenyérrel 10x, aminek egy óra múlva már nyoma sincs, és az is s/m-nek számít, ha valakinek sok és erős ütést osztanak ki eszközzel, aminek a nyomai napok, hetek alatt múlnak csak el, ex az is ugyan úgy s/m kategória, ha valakit megkorbácsolnak egy kilencfarkú macskával, és élete végéig viselheti annak a pár percnek a nyomait. 
És jó volt a felvetésed az elején: igen, a játékos elnáspángolás, a tetszést kifelyező ruha keresztüli fenékre csapás is része az s/m-nek, ahogy akár a kikötözve korbácsolás, vagy a nyilvános megalázás. Egy jó s/m kapcsolat ismérve a mindkét fél számára megtalált élvezet, és a korlátok, a határok felderítése, kitapasztalása és kitolása.
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. március 21. 12:06-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. március 21. 12:06
#937
Mitől lesz s/m egy esemm sztori? Mert én ugyan nem értek ehhez a műfajhoz, de legalább olvastam pár ilyent, egészen komoly verzióban is, ami nem a szürke50 romantikus fasz-tragédiája. Annak sincs érdemi köze ehhez a bizarr világhoz. Simán, mint szövegértő mondom, mint tősgyökeres vanília. Ha esetleg valami ezt művelő, kiforrottabb fogalmazású tag tudna segíteni ebben, akkor nagyra értékelném. Meg nyilván mások is. 
Szellemiség, stílus jellemzők - bár ilyent én is össze tudok rántani párat -, valami lényegi összefoglaló erről a hobbiról. Bocs, életstílusról. Mert attól, hogy esemnek hívnak egy natúr verést, attól kimegy a fejem. Egy sima falusi vérbálban harminc éve is csináltunk ilyeneket és köztörvényes cselekménynek nevezete a káembés srác, míg ő is nem kapott. Akkor meg hatósági személy elleni garázdaság és erőszak lett. De én szívesen hívom akkor s/m-nek azt is, mert akkor legális lesz legközelebb is. ;) 
Bocs, kekec egy rohadék vagyok. Biztos ez is a szadizmus egyik ága. 😁

Nincs vele bajom, mielőbb valami nyalka kölök kést rántana, hogy meggyalázom a hitét. A Story of O-t pl. meg is könnyeztem a végén, mert annyira nagyszerűen le volt írva, hogy veszti el az életcélját az illetőke. 

Köszönöm, hogy meghallgattatok az egyenlősség(!) jegyében.
1
Arya
2024. március 20. 03:03
#936
Kedves Salsa papa!
Nem volt erős eszerint a megállapításom. Én a tiédet csak egyetlen példának írtam. A Wendy 2-nek a  fő címkéje véleményem szerint inkább a gruppen lett volna.

Abban nem értünk egyet, hogy csak az írók dolga eldönteni a témát. Az oldal a  szerkesztők irányítása szerint működik, bár igyekeznek szem előtt tartani a közösség igényeit. Csupán arra utaltam, hogy a címkézésnél is kéne igyekezniük, noha tudom, ez nem egyszerű feladat. Ez utóbbit direkt Dorian miatt írtam le, mert nem számonkérésnek szántam, csak figyelem felkeltésnek. Számon-kérni nincs jogom, kérni viszont nekem is szabad. Vegyétek hát annak. 

A címkézést utólag is lehet módosítani, nem kell a jövőre várni. Aki aktív író, kommentelő az helyett én nem szoktam kérni, majd eldönti maga az író szerinte mi a jó. Bár van akinek ez a szórakozása, aminek én nagyon örülök és tisztelem érte sztbali-t. Többek között azért is, mert esetenként a top-listát is befolyásolja a címkeváltoztatási tréningjével és ezzel reálisabb képet fest azokról. Ez mellett segítség azoknak, akik bizonyos témákat nem olvasnának.
1
Ez egy válasz salsa 2024. március 17. 06:48-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. március 18. 17:03
#935
Kicsit sem látod a dolgokat fekete-fehérben. Tudod, ha jó szándékkal ígér valamit az ember, de nem rajta múlik, akkor nem kérheted számon rajta.
1
Ez egy válasz Éva596 2024. március 17. 10:30-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. március 17. 10:30
#934
Nem! Arra gondoltam, hogy betartják, amit maguk felvállaltak. Most is 20 történet vár elfogadásra. Nem igaz, hogy mind hetero, vagy homo. Remélem kevés családi förtelem van köztük. Ha többször nem közlik, hogy a változatosságra törekednek, akkor ez sem zavarna. Nincs bent történetem, tehát nem a sajátomat hiányolom. Én ha ígérek, be szoktam tartani. Ők miért nem?
2
Ez egy válasz doriangrey 2024. március 17. 03:09-kor írt üzenetére.
Titti
2024. március 17. 07:14
#933
Nyugi, mi mindannyian szeretjük a hosszút, ami nem incest. 😃 Nem történt semmi jóvátehetetlen. Arya néha keményebbnek mutatja magát, mint amilyen. Méghogy cicus? 🤬
1
Ez egy válasz salsa 2024. március 17. 06:48-kor írt üzenetére.
salsa
2024. március 17. 06:48
#932
A "Wendy" hiányos felcímkézése nem a szerkesztők hibája, hanem az én lustaságom volt. Beküldéskor egy "fő kategória" megjelölése lehetséges, a többit lent a "megjegyzés"-nél lehetne felsorolni - mostantól meg is teszem. Abban igazad van, hogy az általam bejelölt "hetero" jelölés se jó, mert zömmel leszbi akciók folynak. Igazából nagyon megörültem annak, hogy végre egy hosszú történet, ami nem incest. A jövőben jobban figyelek a címkézésre.
1
Ez egy válasz Arya 2024. március 17. 02:58-kor írt üzenetére.
Arya
2024. március 17. 03:24
#931
Bírtam, csak felébresztett a szomszéd kiscicusa.  Nem haragszom rá, mert neki még nincs választása. A szerkesztőknek van. Tenni, vagy nem tenni. De ez itt most nem kérdés.

Sok helyütt jártam már. A legtöbb helyen álmomban. De sajnos tudom, hogy a földön semmi sem marad változatlan. Azért van amit nem sajnálok.
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. március 17. 03:11-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. március 17. 03:15
#930
Kékszakáll a Wágner Úr volt, miután egy pofontól egy hordó kék hajófestékben kötött ki a festői Pireusz kikötőjében. Jártál már arra? Romantikus hely, még ma is, bár a sok konténer és társai erősen rombolják a turistautakra induló-érkező "civil" kikötő harmóniáját.
1
Ez egy válasz Arya 2024. március 17. 03:01-kor írt üzenetére.
doriangrey
2024. március 17. 03:09
#928
Arra gondoltál, hogy esetleg éppen nincs választásuk, mert hála égnek nem valami anyabaszó förtelmet küldenek, hanem "csak" hetero anyagot? Nem a seggükből rángatják elő, hanem az írók által éppen leadott cucc alapján tudják feltenni.
1
Ez egy válasz Éva596 2024. március 17. 00:18-kor írt üzenetére.
Arya
2024. március 17. 02:58
#926
Nem vitatkozni akarok és a gratulációddal is egyetértek. 
Akad azonban tanulság is: meg kellene tanulni végre címkézni.
Hogy csak egyetlen példát mondjak Wendy 2. rész (hetero, fordítás szextörténet) (torte-net.hu)
Ugye ez csak heteroként lett felcímkézve, de ebből csak annyi igaz, amikkor Wendy a limóban leszopja Johnatan-t. Mert akad azért benne nők közötti csók, ami már nem heteró, sőt nyalják-falják egymást a lányok-asszonyok, ami közel sem heteró és amikor mindegyiküket jól megbasszák, hogy a fülük is kettáll... Nem ragozom, mert a többi is hasonló. Nem kizárólag az írók, beküldők hibája. Hiszen átmegy egy bizonyos rostán mielőtt közzé teszik. Talán akkor sem ártana odafigyelni.
1
Ez egy válasz Éva596 2024. március 17. 00:18-kor írt üzenetére.
Éva596
2024. március 17. 00:18
#925
Gratulálok kedves Szerkesztők! A változatosság gyönyörködtet! Korábban azt írtátok többször is, hogy szeretnétek változatos témakörökben felrakni az anyagokat. Úgy látom, hogy sikerült! Az utolsó 12 anyagból 10 hetero, 2 homo. A változatosság gyönyörködtet, és ezek szerint a kitűzött célotokat sikerült elérni.
1
cvirag
2024. március 11. 07:00
#920
Álmoska az utolsó lovag és tisztességes férfi. 😍
1