Eddigi hozzászólások
A57L
2016. 07. 26. kedd 04:58
Ez még jobb lett.
axelley
2013. 06. 8. szombat 10:03
Ha valaki látta a rajzfilmet annak érthető. De így egy összekevert semmi.
Kapásból, 3 történet egyben. Hiányzik belőle a fejezeteket összekötő képek. Mintha a sorozatott össze visszanézed, és nem tudod, mi van.
Legközelebb írj hozzá."Vége az első fejezetnek." Vagy néz utána a képregénynek majomteve. Ez így zavaró és élvezhetetlen volt.
1 pont
Kapásból, 3 történet egyben. Hiányzik belőle a fejezeteket összekötő képek. Mintha a sorozatott össze visszanézed, és nem tudod, mi van.
Legközelebb írj hozzá."Vége az első fejezetnek." Vagy néz utána a képregénynek majomteve. Ez így zavaró és élvezhetetlen volt.
1 pont
gaborthefirst
2013. 06. 4. kedd 23:49
Nem rossz ez Vira, csak nem lehet tudni miről szól.

v-ir-a
2013. 06. 4. kedd 23:17
én tudom miről szól az Avatar láttam a filmet is(Az utolsó léghajlító) és láttam a rajzfilm sorozatot is ( Ang legendája)....
sőt Corra legendáját is láttam rajzfilm változatban
nem rossz ez így sem
sőt Corra legendáját is láttam rajzfilm változatban

nem rossz ez így sem

Bob__
2013. 06. 4. kedd 17:26
Nem beszélek össze-vissza :P Csak tudni kéne olvasni ér értelmezni, nem pedig megmagyarázni.
gaborthefirst
2013. 06. 3. hétfő 09:26
Kedves Bob_: először azt mondtad, hogy a második rész érthető az első rész nélkül. Most meg azt mondod, hogy a filmet ismerve érthető. Összevissza beszélsz kedves Bob_
De azt jól látod, hogy nem tehetsz róla!

Bob__
2013. 06. 3. hétfő 08:30
VAgy épp fordítva. Aki ismeri az Avatart,annak szerintem érthető a sztorija is. Nem mindenki tehet arról, ha olyasmihez szól hozzá, vagy onnan idéz, amihez nem ért. :P
gaborthefirst
2013. 06. 3. hétfő 00:49
Mindenki a maga szintjén. Túl sok mindent nem tudsz kedves Bob_. Ezért gondolod, hogy érted a dolgokat
Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa!

Bob__
2013. 06. 3. hétfő 00:35
Nem tudom ebben mi a nem világos miről szól?
Érthető ez az első rész nélkül is

rockycellar
2013. 06. 1. szombat 10:55
Nem rossz, de folytatás is kéne
gaborthefirst
2013. 05. 30. csütörtök 14:30
majomteve: jelentéktelen részletkérdés egy sorozat részeinek sorrendben közlése. Sőt, teljesen lényegtelen.
Szerintem akkor küldjél be következő részt, ha az előzőt már kitették ... bár még így sem biztos, hogy érthető lesz a sztori, mert lehet egyes oldalak felcserélődnek vagy kimaradnak.
Örülök, hogy a hiba nem az én készülékemben van, mert azzal még úgy-ahogy együtt tudok élni, hogy pl a higgs bozon mint olyan nem teljesen világos, na de egy képregényt nem érteni gáz lenne!
Majd kiderül. Ha lesz számomra elfogadható értelme együtt a két résznek, akkor ez a rész nálam 9 pontot ér. 10 nem tud lenni, mert sajnos hullámzó a rajz minősége, ami engem zavar. Nekem főleg a grafittal rajzolt képregények tetszenek. És azok érdekes módon nem szoktak gagyik lenni, sőt szép számban van köztük művészi alkotás. Még érdekesebb, hogy ezeknek mindíg van történetük, ráadásul a tartalom minősége 'alkalmazkodik' a formához. Üdv!

Örülök, hogy a hiba nem az én készülékemben van, mert azzal még úgy-ahogy együtt tudok élni, hogy pl a higgs bozon mint olyan nem teljesen világos, na de egy képregényt nem érteni gáz lenne!

Majd kiderül. Ha lesz számomra elfogadható értelme együtt a két résznek, akkor ez a rész nálam 9 pontot ér. 10 nem tud lenni, mert sajnos hullámzó a rajz minősége, ami engem zavar. Nekem főleg a grafittal rajzolt képregények tetszenek. És azok érdekes módon nem szoktak gagyik lenni, sőt szép számban van köztük művészi alkotás. Még érdekesebb, hogy ezeknek mindíg van történetük, ráadásul a tartalom minősége 'alkalmazkodik' a formához. Üdv!
majomteve
2013. 05. 30. csütörtök 08:34
gaborthefirst: Két részes a képregény, és ez a második része, lehet hogy azért nem világos annyira. Nem is értem miért ez került ki előbb amikor az első részt hamarabb küldtem be
Bár szerintem nincs annyira nagy összefüggés a kettő képregény között, de majd meglátjátok ha felkerül az első is

Bár szerintem nincs annyira nagy összefüggés a kettő képregény között, de majd meglátjátok ha felkerül az első is

papi
2013. 05. 30. csütörtök 04:52
Jó a grafika, de nem tudom miről szól!
gaborthefirst
2013. 05. 29. szerda 23:45
A képi világ közepesen sz@r, azért nézhető. Mintha lenne történet, de nem világos miről szól.
A szöveg, a fordítás jó. Átlagosnál jobb képregény, de nem nagy szám. 8 pont

sipospista
2013. 05. 29. szerda 22:00
szuper megy apont
Bikmakkocska
2013. 05. 29. szerda 18:26
Nagyon átlagos.
genius33
2013. 05. 29. szerda 18:02
Király

Törté-Net
2013. 05. 29. szerda 00:00