Laura története 81. fejezet

A témához tartozó történet:
Jutcsi
15 716 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

axelley
2013. május 23. 16:20
#26
axelley: Na végre. A te szádból mégis jobban hangzik. Akkor nincs baj veled. ezzel kezded, nem kötözködöm veled.(még ha dühös is vagy rám most, szerintem, vagy gondolom biztos)
Saját magad ki mondtad, a kulcs szavakat/mondatot:
"Magam miatt, hogy jól érezzem magam a bőrömben."

Bocsáss meg, ha miattam felhúztad magad. Most úgy megölelnélek. 🙂🙂🙂
1
Jutcsi
2013. május 23. 16:03
#25
Azért szeretek divatosan öltözni, tornázni, alkalomadtán fogyózni,hogy jól érezzem magam.Nem másokért.Magam miatt,hogy jól érezzem magam a bőrömben.
1
axelley
2013. május 23. 15:25
#24
Jutcsi: (Ha jól tudom, mikor egy buszra felszállnak és meg látnak egy top modell férfit.)
Lauraban bent van minden (sajnos ezért különleges).
De, ha neked meg van mindened, amit a párod lát benned. (ez a fontos szerintem) Nem a külsőddel kell el varázsolnod valakit, a belsőd értékeivel.
Akkor miért akarsz fogyni, divatosan öltözni, kívánatos lenni?
Párod kedvé ért?
Nem lát téged tökéletesnek, vagy inkább szeretted élvezni a figyelmet?
(A harmóniát én nem csak úgy találtam meg, hogy férfiban kerestem, én nőben is megtaláltam és magamat is jobban ismerem ez által)
1
Jutcsi
2013. május 23. 10:21
#23
axelley!Majd megnézem újra a filmet,én is rég láttam.Lehet picit félreértettél engem.Minden nő (vagy gondolom mindegyik) szeretne tetszeni, szeretne vonzó lenni és nem csak a külsőre értem.Számomra a belső érték ugyanolyan fontos mint a külső.Egyébként ha belül a lelkedben minden rendben akkor kívűl is megszépülsz, harmóniába kerülsz a világgal.Nem pont olyannak kell lenni mint Laura,mert ez amúgy is lehetetlen és fölösleges is.Mindenki másért szép.
1
g
gaborthefirst
2013. május 22. 21:31
#22
axelley: tőled kapok mindjárt infarktust (ha már szóbahoztad - tudom nem kívánságműsor - majd amikor eljön az ideje két Laura karjai közt szeretnék infarktust kapni, ágyban, párnák közt). 🙂
A tökéletességre törekvést úgy értsd, hogy hozd ki magadból a legjobbat, a legtöbbet. Nem kell majmolnod senkit, ahogy én sem akarok bradpritty lenni. A lényegre tapintottál, ott rontjátok el úgy általában nők, hogy csak a külsőtökre helyezitek a hangsúlyt. Aztán meg csodálkoztok rajta, hogy dugás után rögtön elalszunk. Dehát mégis miről beszélgetnénk veletek, hogy mi volt a fográsznál, meg éppen melyik szín divatos?! Szerinted valakit érdekel?! Persze, hogy a forma-1, meg a meccs érdekel, nem a fecsegés! Nézd, ha a nők unblock értelmesek stb. volnának, mint Laura, mi férfiak szerelmesek volnánk belétek. És akkor olyan világot csinálnánk nektek, amiben boldogak vagytok. Értelmes Nők értelmes világot akarnak, hát mi meg akkor olyat csinálnánk nektek, egyúttal magunknak. Szerintem tök egyszerű, de mégsem értitek. Tetszik nem tetszik mi férfiak irányítjuk a dolgokat, na de azt, hogy merre menjünk azt ti mondjátok meg. Vagyis az van amit ti akartok. Mindíg is az volt, és az is lesz. 🙂
Szóval jól látod, Laura értékei, erényei a követendő példa, nem maga Laura. 🙂
1
axelley
2013. május 22. 20:31
#21
Jutcsi: Ajánlom figyelmedbe azt a című filmet, hogy "Harcosok Klubja"
(régen néztem már), De van benne egy jelenet, hogy néz ki a tökéletes férfi. Bradd Pitt érdekes választ ad rá.
De ezek az erények csak a hiússág mondatja, mert a társadalom ezt sugallja.(én is betartom őket, nem akarok hazudni) De testileg nem akarok olyan lenni és most hazudnék, vagy szimplán nem olvastam a művet, de nekem csak Laura lelki ereje kéne, a többi erénye/tulajdonsága nem kell.
Inkább lelki ereje az ami tetszik. Az gyönyörű vagy álomszerű.
És látod, itt van két nő két külön véleménnyel.
Ha mind ketten Laura lennénk, nem lenne unalmas a beszélgetés. Azt viszont te is észrevetted akkor szegény "gaborthefirst" már infarktust kapott volna.
1
g
gaborthefirst
2013. május 22. 20:20
#20
Laura intelligens, érzelmes, tisztaszívű, jólelkű és gyönyörű. 🙂 Laura a tökéletes Nő! Mindenkinek törekednie kell a tökéletességre, ez minden Nő kötelessége, mert a tökéletes Nő hoz értelmet a világra. A szerelmes férfi pedig a Nőért akármire képes. 🙂 Ha minden Nő olyan volna, mint Laura, a világ is tökéletes volna.
1
Jutcsi
2013. május 22. 20:00
#19
axelley!Persze nem minden nő pont olyan szeretne lenni,mint ő.Úgy értettem,hogy minden nő szeretne szép, és kívánatos lenni.Ezért fogyókúrázunk, ezért veszünk divatos ruhákat, próbálunk tetszeni a férfiaknak. 🙂 És nem utolsósorban önmagunk miatt is.
1
g
gaborthefirst
2013. május 22. 19:49
#18
axelley: Laura nem csak egy kaland, Ő az élet értelme! 🙂 Ezen a kib@szott világon semminek nincs értelme, csakis a szerelemnek, a tökéletes Nőnek, Laurának!
Leszel szíves hasonlítani rá! Jó? 😉
1
g
gaborthefirst
2013. május 22. 19:36
#17
axelley: de igen, minden Nőnek olyannak kéne lenni, mint amilyen Laura. Abban igazad van, hogy a változatosság gyönyörködtet. Tökmindegy csak Ő legyen. Laura szőke, barna, fekete, vörös, rövid, hosszú hajjal, kékszemmel vagy barnával, nah, olyan lehet a mennyország. De én beérem eggyel is, az én Laurámmal. 🙂
1
axelley
2013. május 22. 19:21
#16
Jutcsi: Nem minden nő. Ha minden nő rá akarna hasonlítani az már unalmas, lenne. (Legalább is számomra) Hol maradna az élvezett, hogy ki ismerjek egy nőt? Hol maradna az élvezet? Hogy figyeljem a jeleit? Ez akkor jó, hogy ha minden nőnél mások a jelek.
Ha minden nő rá akarna hasonlítani az már tucat. Nem jó. Laura egyedi és így jó. Inkább már álom, és az álmok szépek. Ezt az álmot viszont én is meg szeretném valósítani. Nem csak egy férfi.(Legalább egyszer)

Elnézést kérek tőletek, hogy a beszélgetésbe csak így bele szóltam.
Jutcsi és gaborthefirst
1
g
gaborthefirst
2013. május 22. 19:19
#15
Jól mondod Jutcsi, még nem. A sorsunk úgy hozza remélem. 🙂 Ha Laura akar valakit meg is kapja, annál jobb nem történhet. Csak tudnám hol van!
1
Jutcsi
2013. május 22. 18:59
#14
Én még nem próbáltam,de ki tudja mit hoz az élet.Soha ne mond, hogy soha. Egyszer élünk és mi döntjük el,hogy azt hogyan tesszük.
Így már jobban megértem miért tetszenek neked Laura történetei. A férfiak szeretnék megkapni,a nők hasonlítani szeretnének rá. 🙂
1
g
gaborthefirst
2013. május 22. 17:51
#13
🙂 Jutcsi ha lehet még jobban kedvellek! Legjobb szerintem. Az ideális. Kettő snassz négy ember már tömeg.
Még kamaszkoromban egy nagy szerelmem barátnőjét Laurának hívták. Leszbi volt, csodaszép Nő. Össze akart jönni a barátnőmmel. Én támogattam, bevallom nem teljesen önzetlenül, de sajnos Kriszti még nem volt készen rá. Szar az élet. Azóta volt sok hármas kapcsolatom, de nem olyan ami kell, mert Laura nélkül nem jó. A két Laura nagyon hasonlít, ezért fogott meg ennyire a története, Őt keresem. Vele igazi lesz, mert Laura teljes. Laura a tökéletes Nő. Többet nem kaphatok, kevesebbel nem érem be. 🙂
1
Jutcsi
2013. május 22. 16:58
#12
Édeshármas?Jól hangzik. 🙂
1
g
gaborthefirst
2013. május 22. 16:47
#11
Jutcsi légyszi folytasd, kicsi a világ, egyszer majd meghálálom. 🙂
1
g
gaborthefirst
2013. május 22. 16:45
#10
Nekem Laura a sorsom, régóta tudom. 🙂 Ő különleges, szabad, de kell egy férfi neki, persze nem lehet birtokolni meg ilyesmi, belehalna abba meg én, szóval előfordulhat ... ööö ... édeshármas? Legalább nézhetem? 😉
1
Jutcsi
2013. május 22. 16:31
#9
Annyit még hozzátennék, örülök,hogy tetszenek a történetek, mert így érzem nem hiába dolgozom a fordításon. 🙂
1
Jutcsi
2013. május 22. 16:24
#8
Igazad van, meghagyom neked. 🙂
1
g
gaborthefirst
2013. május 22. 16:21
#7
Laura a végzet asszonnya, addíg jó amíg nem találkozol vele. Meg különben is nekem kell! 🙂
1