Börtönszex - Összezsugorodott univerzum 1-2. rész

A témához tartozó történet:
Aelm
18 490 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

g
gaborthefirst
2013. április 12. 02:37
#15
Meg egyébként az írás nagyon jó. Nem egyébként, mert ez a lényeg!
Örülj neki ne velem szórakozzál!
1
g
gaborthefirst
2013. április 12. 02:23
#14
Ez kimaradt:
Senki sem úgy gondolta. De én igen, már bocs! Ezek szerint én senki vagyok? Ne mond már meg mindenki hogy gondolja! Érted. Beszélj a saját nevedben!
1
g
gaborthefirst
2013. április 12. 02:15
#13
Biggabó: nem egy nyelvet beszélünk, sajnos.
A szerintem senkisem arra gondolt kijelentésed a szavak általánosan elfogadott jelentése szerint úgy értelmezendő, hogy ismered mindenki gondolatát. Ugye hogy nem ismered. Nalátod! Akkor meg ne mondjál ilyet! Pláne ne királyi többesben, elég lekezelően: ne legyünk már szőrszálhasogatóak, így fogalmaztál. Kissé kioktató is, nem gondolod? Mégjó hogy nem tetszik! Meglepő?
És továbbra is fenntartom, hogy én úgy látom ahogy, és arra gondolok amire akarok! De miért zavar, hogy különbözően gondoljuk? Hm? Ez bánt? Vagy hogy gondolkodom? Nemá! Belémkötöttél!
Beszélek valakihez te meg belémkötsz ... hagyjál engem békén!
Alacsony az ingerküszöböm meg rosszindulatú vagyok ... több a soknál, elég legyen!
Abban egyetértünk, hogy az írás nagyon jó és ez a lényeg nem te!!!
Na szevasz
1
Biggabo
2013. április 12. 01:25
#12
gaborthefirst: A "szőrszálhasogatón" akadtál ki? 🙂 Alacsony az ingerküszöböd! A többiek nevében beszéltem?, nem emelheted ki hibaként, mert ott van a "szerintem" szócska, ami magában rejti a tévedés lehetőségét.

Amúgy ezek a dolgok mind csak arra jók, hogy belém köthess, nekem nem ez volt a célom a te esetedben, csak rosszindulatot láttál a mondandóm mögött.
1
v-ir-a
2013. április 11. 22:26
#11
várom a folytatást...nagyon tetszett🙂
1
g
gaborthefirst
2013. április 11. 19:41
#10
Egyértelmű, hogy nem gondoltál rosszra, csak szerencsétlen volt a szóhasználatod. Sajnos manapság nem elég tisztességesnek lenni, hanem annak is kell látszani, vagyis az a biztos ha nem adsz támadási felületet, ami kis odafigyeléssel megoldható, a cigányozók meg majd magukra vessenek! Ne érts félre nem kötekedek veled, mert nincs okom! Nagyon kedvellek Aelm! Imádom ahogy és amiket írsz! Szerintem (is) zseniális író vagy! 🙂 (Egyébként a szlengben nigger-nek mondják a feketéket, a négert csak gúnyosan használják: negro, ejtsd nigró... ne utálj kérlek.)
A kenőanyag ezek szerint csak nekem idegen, de még most sem tudom elképzelni, hogy erős izgalmi állapotban ilyet mondjak, hogy pl adj egy kis kenőanyagot! Ez olyan nagyon fura, nekem... a sikosító jobb, szerintem, vagy az, hogy add ide a szappant. Ugyanis a témában érintett fogvatartottak praktikusan kis szappandaradkát tartanak a zsebükben, amit 'helyzet' esetén a nyálukkal feloldva használnak, mert biztonsági okokból más szereket, eszközöket nem tarthatnak maguknál, hivatalosan a szappant is csak higiéniai célra, kézmosásra, természetesen.
Várom a folytatásokat! 😀 😀
Minden jót, vigyázz magadra, szia!
1
Aelm
2013. április 11. 18:23
#9
nyolc
bocs az elütésekért rohanok
1
Aelm
2013. április 11. 18:22
#8
szinoníma
1
Aelm
2013. április 11. 18:21
#7
A szereplőim szájába olyan szavakat adok ami jellemzi őket.A kenőanyag elfogadott szininimája síkosítónak,érdekes hogy van aki nem tudja. A síkosító olyan elegy, ami egy kenő, síkosító anyag.Sokféle létezik. Sikosító?Szerepel itt hogy azt használtak? Nem.
De eltudom képzelni,hogy a börtönben mást is használnak,ami van.A szükség tötrvényt bont.Ennyi,nem szeretek annyit beszélni,mint egy pletykás vénasszony.
Nyol részes.Bekülkdöm mind a nyolcat🙂)
1
Aelm
2013. április 11. 18:11
#6
Néger?
Nincs benne semmi rasszista,itt van oylan történet,hogy cigánycsalád,abban már lehet hogy van valami.DE ÉN ANNAK A CÍMÉRE TEKINTVE SEM GONDOLTAM RASSZIZMUSRA.NEMHOGY AZ ÉN TÖRTÉNETEMNÉL,AMIKOR AZT ÍRTAM,AZ EGYIK RAB NÉGER.
A történet börtönben játszódik,ahol szlengben beszélnek.Börtönszleng.Ott nincsenek rózsaszín pubis habok,ott keménység dívik, csicskáztatás,és szleng.
Üdv.
1
g
gaborthefirst
2013. április 11. 17:46
#5
Biggabo: Egyből gépzsírra gondoltam, aztán motorolajra. De engedd meg nekem, hogy arra gondoljak amire akarok! Kösz és bocs, de máskor sem kérek engedélyt tőled!
Különben meg építő jellegű kritika ez tőlem, és nem szőrszálhasogatás! És ha kérhetem maradj csak meg egyes szám első személyben, vagyis a magad nevében beszélj, ez a fair! Abban egyetértünk, hogy az írás nagyon jó, és ez a lényeg!!! További szép napot!
1
Biggabo
2013. április 11. 16:49
#4
Azért ennyire ne legyünk szőrszálhasogatók, a kenőanyag egy ötletes kifejezés, szerintem senki sem gépzsírra gondolt.
Egyébként az írás tényleg nagyon jó!
1
g
gaborthefirst
2013. április 11. 10:47
#3
Szia!
Észrevétel: szerencsésebb lenne a néger szó helyett a fekete vagy színesbőrű vagy afrikai vagy afro-amerikai, stb használata, mert rasszista annak ellenére, hogy nincs ilyen szándékod vele. 🙂 Hát nezéz ez, mert ha a feketét használod, a rosszra a gonoszra asszociálhat a magyar olvasó, a színesbőrűvel vagy afrikaival meg nem tudod azt kifejezni amit akarsz... de mivel igazán angolszász kultúrkörökben értenék a mondanivalódat, ezért magyar kiadásban én nem kinlódnék vele, talán próbáld meg máshogy elérni a kívánt hatást, ha szabad javasolnom. Persze mo-on általában nem pejoratív értelemben használják a néger szót, mégis sokakat sért, ezért szerintem jobb elébe menni, senkinek nem kell a balhé. Ez egy rossz beidegződés, amit újra meg kell tanulni, immár helyesen, ennyi. De hogy mennyire komolyan kell ezt venni az is mutatja, hogy pl nagyon helyesen fenti okokból változtatták meg a négercsók édesség nevét, és a negró cukorka tulajának is lépni kéne, mert amikor fifty cent afro-amerikai rapp-er betévedvén egy benzinkútra meglátta a polcon, hatalmas balhét csinált, telekürtölte a világsajtót, hogy itt mi rasszisták vagyunk pfujj. Milliók figyelnek rá és vakon hisznek neki ... nesze neked országimázs! Hát ez nehéz ...
Visszatérve nullszaldó helyett véletlenül nullszaltót írtál, nem cella hanem zárka és a kenőanyag használata inkább gépeknél szokás ... síkosító?
Izgalmas, lebilincselő, eredeti ahogy tőled megszoktam! Várom a folytatást! Nagyon belevaló csaj vagy! 😉 Puszi!
1
R
Rinaldo
2013. április 11. 07:43
#2
Jól meg dugták.
1
T
Törté-Net
2013. április 11. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1