Női anális orgazmus - létezik-e?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#113 t.555 2018. 01. 9. kedd 12:35
Enigma teljes mértékben egyetértek veled. Női anális orgazmus nincs, viszont a férfiaknál a prosztata izgatása sem anális élvezet!
#112 Enigma 2017. 03. 6. hétfő 17:00
Tisztán az ánusz és a végbél ingerlésével nő elélvezni nem képes. Pont.
Elleneben ez a fajta játék lehet izgató a nő számára és elvétve, de vannak olyan szerencsés nők akiknek kellően érzékeny a hüvelyük és az anális behatolás során a benne mozgó farok, ujj, segédeszköz képes a hüvelyt és a végbelet elválasztó falon keresztül is képesek kellő mennyiségű ingert felfogni hüvelyi idegvégződésekkel amik aztán orgazmushoz is vezethetnek. Megfelelő póz, megfelelő farok, stb.

Ellenben a férfiaknak ott a prosztata. Természetesen a végbélen át elért prosztata kiváltotta orgazmus sem anális élvezet, hanem a prosztata izgatásával jön létre, csak szerencsétlen véletlen azt csak a végbélen keresztül lehet elérni és megfelelően ingerelni, hogy abból orgazmus legyen. De közvetve a férfiak az anális játékoktól képesek elélvezni akár a pénisz bármilyen fizikális izgatása nélkül is.
#111 ivol 2016. 04. 1. péntek 19:38
Férfiként hozzászólva az eredeti témához. A végbél nyílása mindenkinek nagyon sok ideg végződéssel rendelkezik. Például, általában sok mindenkit elér az az aranyér. Na erről mindenki tudja, hogy fáj, de nagyon. Akinek még nem volt az is tisztában van vele. A végbélhez egyébként mindenkinek, normálisan, elég negatív a hozzáállása, mert hát végül is fertőző veszélyes, nem túl gusztusos végtermék jön ki belőle. Aki meg nem is tartja rendesen tisztán hát annak meg még maximálisan is igaza van, a tisztátlanságra visszavezethető egészségügyi problémával megspékelve. Ja, meg mindezt meg tetézi a negatív előítéletek! Ezek után elég nehéz beszélni arról, hogy ott, megfelelő feltételek esetén (tisztaság, síkosító, gyengéd érintés stb.), még jó is lehet, szexuálisan is.
Én gyakorlatban próbáltam ki egy lánnyal. A végbélnyíláson nem dugtam be semmit, csak a záróizmokat simogattam kívülről, míg kutyapózban a farkam a hüvelyében "dolgozott". Azért emlékszem rá, mert nagyon elzárkózott korábban attól, ha oda próbáltam érinteni az újamat, és teljesen ledöbbent, hogy mennyire kellemes volt a ténykedésem. Még egyszer sajnos már többet nem fordult elő, így ez az élmény ennyiben maradt.
Abban azért biztos vagyok, hogy élvezhető az anális érintkezés, de ahhoz nagyon sok előfeltételnek kell teljesülnie. Egyébként is azért elég nehéz megmondani kristály tisztán, hogy ki milyen ingertől élvezik el. Azért mindig fenntartásokkal fogadom azokat a közléseket, hogy valaki csak ettől, vagy csak attól élvezik el. A nőkbe amúgy is annyi gátlást nevelnek bele, hogy sokuk valamilyen érzelmi kötődés nélkül le se fekszenek, orgazmusról meg max. hallott valahol valamit...
#110 Peter Hun 2014. 09. 18. csütörtök 08:56
#108 gaborthefirst:
"Még sok marhasággal fogsz találkozni, pl azt sem szokták érteni, hogy szarból és vasból hogyan lett az a szép állat. Hát én sem. Ez ilyen, fogd fel hungarikumként..."
Ne szótag-(ö)olj, hanem gondolkodj!
Itt se szar, se vas nincsen. Csak egy szarv-as állat.
#109 axelley 2013. 06. 20. csütörtök 15:54
Tisztelt gaborthefirst:
Te egyre több fejtöröt okozol nekem.
Az "Arany Borjura" Gondolsz?
Tisztelt gaborthefirst:
Te egyre több fejtörőt okozol nekem.
Az "Arany Borjura" Gondolsz?
Meg hát a kedvesem, te tudod a legjobban ő „felsőbbrendű”
egy-két férfinél biztosan. Ezéert kedvelik sokan, nem?
#108 gaborthefirst 2013. 06. 20. csütörtök 01:55
axelley: valóban, egy robbanás pusztító hatású. Mégis, a demográfiai értelemben vett robbanás úgy értendő, hogy hirtelen sok, egy korábbi időszakhoz képest sokkal több baba születik, vagyis robbanásszerűen nő a született babák száma. Hát ez tényleg képzavar! A magyar nyelvben (is) sok ilyen furcsaság van egy a nyelvet tanuló számára. Még sok marhasággal fogsz találkozni, pl azt sem szokták érteni, hogy szarból és vasból hogyan lett az a szép állat. smile Hát én sem. Ez ilyen, fogd fel hungarikumként...
#107 axelley 2013. 06. 20. csütörtök 00:39
Tisztelt gaborthefirst: Nem vágom, amit írtál.
A "demográfiai robbanást" illetően mit értesz?
Már, mint népesség csökkenésében, vagy népesség gyarapodásban robbantsunk.
forrás: Wiki pédia
#106 gaborthefirst 2013. 06. 20. csütörtök 00:17
axelley: a Kedvesednek helyén az esze és a szíve. Ahogy neked is. Igazán okozhatnátok egy kisebb, de inkább nagyobb demográfiai robbanást!
Szia!
#105 axelley 2013. 06. 19. szerda 22:53
Tisztelt author04!
Mindegyik veszélyes (Íj és Számszer-íj is), ha tapasztalt kezekben van.
Kedvesem kezében meg biztos, hogy veszélyes.
De nem félek, ilyen hajlamaim (kislányokra/kislányaimra) nincsenek szerencsére. Maradok a már tapasztalt gondolkodó nőknél, vagyis a Kedvesemnél. (szerintem jobbat nem találnék és, ha olyan ember, mint gaborthefirst kedveli és maga fölé helyezi akkor nincs okom a panaszra.)
Üdvözlettem: axelley
#104 gaborthefirst 2013. 06. 18. kedd 18:00
Minden fegyver, még egy koszos csúzli elkészítése is szakértelmet és rutint, célszerszámokat és megfelelő alapanyagokat stb. kíván, mert az ezek hiányában összetákolt fegyver könnyen ön- és közveszélyes eszközzé válhat. A fegyver, nemkülönben annak készítése, és persze használata különösen komoly dolog, veszélyes üzem! Ha a kedves ismerősöd szeret kockáztatni, az az ő baja, remélem csak az övé!

Egyébként az elvek nem indulatból születnek és léteznek, és hatékony érvényesítésükkor kifejezett hidegvér szükségeltetik, de akinek vannak elvei ezzel tisztában van, ugyebár... Én sem kímélném az illető(ke)t! De ez olyan fiús dolog, mindenki nem érti. smile
#103 author04 2013. 06. 18. kedd 17:30
Kedves axelley!
Amennyire én tudom, a számszeríj külön kategória, ebben kár gondolkodnod, az nagyon veszélyes fegyver, bár a hagyományos íj és annak mai sportváltozata is felhasználható rossz célokra, remélem, csak az indulat mondatta veled a "sündisznógyártást". Az ismerősöm közönséges sportíjat gyártott saját kezűleg, mivel a készen kaphatókat túl drágának találta. Neki bevált, a versenybíróság sem kifogásolta és az eredményei is elég jók, persze, a nyílvesszői szabvány gyáriak.
#102 gaborthefirst 2013. 06. 18. kedd 13:41
axelley: ne is próbáld meg! Egyesek szerint ez (is) csak játék, de te tudod a legjobban, hogy nem az, egy fegyver komoly dolog. Nem szabad háztáji barkácsolás, sem sufni tuning keretei között fegyvert készíteni!!!
#101 axelley 2013. 06. 18. kedd 12:37
Kedves author04!
(Ha ilyen van inkább ide igen. Ezért fórum.)
Történetnél elveszik a hozzászólásod.
Mandzsu íjam van egy 40 fonnt-os. De volt a kezemben már 45-50-es is.
Titánról nem kell mit mondani. A név adja magát.
De most akarok beszerezni egy picivel fejlettebbet.
De, ha a gyerekeimre gondolok meg gondolom, de mivel nincs, nyugodt szível, megyek börtönbe. Mert egy korccsal kevesebb.
Boszorkány hittet követem. Menny és pokolban meg nem hiszek.
Nem vagyok (sajnos) szakember. Készíteni nem tudnám.
(vagy csak nem próbáltam)
Köszi és elnézést, de ezt futva írom. Szia!
#100 author04 2013. 06. 18. kedd 08:16
Kedves axelley!
Azért ide írok, mert ez elvileg "semleges" terület, nem szeretnék más szerző oldalán neked üzenni: egy kedves ismerősöm közönséges sílécből - igaz, hogy üvegszál-, vagy karbon erősítésű, a fene jobban tudja - kitűnő versenyíjat készített, huszadannyi költségből, sok és aprólékos saját munkával. Állítólag a net-ről vette az ötletet. Bocs', ez csak egy tipp volt, ha hülyeség, akkor elnézést, te vagy a szakember! Szép napot, utána kezdhetsz sündisznót gyártani.
#99 gaborthefirst 2013. 06. 16. vasárnap 18:05
Hát kellett ez neked Andreas6? smile
#98 axelley 2013. 06. 16. vasárnap 17:03
Andreas6: Igen, de a téma szerintem lecsengett már. Ő talán az utolsó bejegyzés a tiéden kívül valahol a #30-40 bejegyzésnél van.

A férfit, meg úgy általánosságba véve a férfit mindig is érdekelte a tiltott helyek. Ezért csábító is egyben.
De higiéniai okok miatt nem mennék bele. Semmi képen sem.
Azt meg hidd el, hogy te biztos nem fogod egy alkalmi együttléttől észrevenni, hogy csaj élvezi, vagy nem. Vagy egyáltalán van-e orgazmusa.
Akkor téged szerintem palira vettek, vagy azt mondták, amit hallani akartál. Nem csak élvezni lehet, de védekeztetek, vagy csak bevágtad a lompit neki natúrba, mert akkor csak azért akarhatta így, mert nem tartott apa típusnak és nem akart tőled gyereket sem. Ha nincs mivel védekezni, akkor jó ám. Ha megjön neki aminek kell, hát egy megoldás is lehet.
#97 gaborthefirst 2013. 06. 16. vasárnap 16:28
Úgy értsd, hogyha az anális behatolás éppen a megfelelő szögben történik, akkor közvetetten, de nyomás éri bizonyos szerkentyűiket. Vannak akiknek ez is elég az orgazmushoz. Bocs, sietek, üdv!
#96 gaborthefirst 2013. 06. 16. vasárnap 16:12
Andreas6: aktusonként számlázott? Vagy mazó? Vagy férjet akart fogni? De komolyan, ha pont megfelelő szögben éri nyomás a 'berendezésüket', akkor egyes nők análisan el tudnak élvezni. Ettől függetlenül, abban soha nem lehetsz biztos, hogy egy nő átéli-e az orgazmust, vagy csak úgy csinál. Ne fogadj rá...
#95 Andreas6 2013. 06. 16. vasárnap 15:12
Emlékszik még valaki, hogy miről indult ez a fórum? Engedelmetekkel, némi adalék: többször előfordult már az idők során, hogy az aktuális partnerem belement az anális szexbe a kedvemért, egyik alkalommal az egyik a végén azt mondta: ez már majdnem jó volt. Ami a lényeg: volt egy két éjszakás kalandom, ahol biztos vagyok benne, hogy élvezte a játékot a lány. Egyrészt az együttlétek során nem játszotta meg az orgazmust - ha volt, volt, ha nem nem, másodszor pedig mikor már készülődni kezdtem volna a hazamenetelhez, megkért, hogy még egyszer csináljuk hátulról. Ugyebár, ha nem élvezte, akkor miért is?
#94 gaborthefirst 2013. 06. 16. vasárnap 12:29
axelley: azt mondod érzelgős. Az. De ez nem romantikus érzelgősség. Érzelgős, mert érzelmileg éretlen, gyerekes. Ezért kell neki pozitív visszajelzés, rajongói megerősítés, és ezért nem bírja a negatív kritikát, hanem hisztizik, meg másokra mutogat azaz bűnbakot keres és talál. Meg bosszút áll. És ezért féltékeny. Továbbá azért gyerekes, mert ezeken kívül vannak még saját maga állította korlátai is, amivel megköti a saját kezét. Pl a Sea írásai kapcsán általa sokat emlegetett, számára elfogadhatatlan dolgok kategórikus elutasítása, mint a perverzió és erőszak. Ez a megfelelési kényszerből fakadó félelme falak közé szorítja, megnyomorítja a személyiségét, a gondolkozását, a fantáziáját és ezáltal az írását. Kényszerpályán mozog. Ezek miatt egysíkú és unalmas író. Törött szárnyú madár. Pedig ha legyőzné a félelmeit, levetkőzné a gátlásait és szabadon, a fantáziájának utat engedve írna nagyon-nagyon jó író lenne, mert a képességei és a tudása adott. Ha komolyan venné magát és az írást, és nem szórakozná, bohóckodná el a tehetségét, ha nem színészkedne, ha szabad lenne és nem akarna megfelelni, ha merné vállalni, hogy csak egy gyarló ember- és ha szeretné is azt az embert és az életet teljes egészében, nem csak a 'szép' dolgokat, szóval ha fejben felnőne a feladathoz, akkor nem lenne gyerekes az írása. Pl Sea, nő létére!, képes szabadon gondolkodni és érezni, szabályoktól és kötöttségektől mentesen, tiszta szívvel és lélekkel írni. Nem törödik elvárásokkal, nem akar megfelelni, nem érdeklik konvenciók stb. Ilyen marhaságok helyett szabadon szárnyal a végtelen fantázia világában. És jól teszi, mert az írás erre való. Nah, ő valaki!

Este fogok tudni válaszolni, lehet csak nagyon későn.
A főzéssel meg óvatosan. Az együttlét, az élmény a fontos, az étel csak másodlagos. Ha egyéb oknál wink fogva nem sikerülne tökéletesen, sebaj, legfeljebb majd rendeltek valamit. Szép napot!