Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Ezen történet miatt váltottam ki a VIP tagságot egy hónapra. Előzőleg kb.2 hónapig nemigen volt olyan történet. Mikor elolvastam, azt híttem meghülyülök. Erre nem adni semmit sem. Köszi, hogy ezt megosztottad velünk, de talán egy erotikus történeteket tartalmazó oldalon talán egy kis erotikát is vihettél volna bele. Magyarul írd le részletesen, hogy mégis mi és hogyan történt, az előjátéktól kezdve a borotválkozás, főzés közben mik történtek, hogyan történt a behatolás stb. Utána írd meg mégegyszer.
1
t
t2005
2010. december 9. 22:28
Ahhoz képest amit ki lehetett volna hozni az alapötletből, csak egy unalmas betűhalmaz.
Előzőleg kb.2 hónapig nemigen volt olyan történet.
Mikor elolvastam, azt híttem meghülyülök. Erre nem adni semmit sem.
Köszi, hogy ezt megosztottad velünk, de talán egy erotikus történeteket tartalmazó oldalon talán egy kis erotikát is vihettél volna bele. Magyarul írd le részletesen, hogy mégis mi és hogyan történt, az előjátéktól kezdve a borotválkozás, főzés közben mik történtek, hogyan történt a behatolás stb. Utána írd meg mégegyszer.
10-es Ha van kedved, figyelmesen, de alaposan elkényeztetlek. 🙂