A+ A-

Ikertesómmal

Egy hétköznapi család, teljesen átlagos gyermeke vagyok. A történet amit szeretnék minél inkább élvezhető formában elmesélni nektek, az 17 éves koromban történt, és tartott is egy darabig.
Szóval 17 esztendős átlagos csaj voltam, nem csúnya, de közel sem voltam a kor szépségideáljaihoz, viszont az alakom az teljesen rendben volt. A szüzességem elvesztésén sajnos, már túl voltam, de igazi orgazmust még nem éltem át. Történt egy szombat esti házibulin, hogy összejöttem egy nálam jóval idősebb sráccal és én vártam a csodát az este folyamán, de mindhiába.
Lefeküdtünk ugyan egymással, de ha lehet, még rosszabb volt mint az eddigiek. Csalódottságomat leplezve, újra belevetettem magam a buliba és próbáltam magam jól érezni. Hajnalban hazamentem, kicsit gondolkodtam a történteken, és már teljesen lemondtam arról, hogy engem egy férfi valaha is kielégítsen szexuálisan. 4 óra körül lehetett mire lezuhanyoztam és ágyba akartam bújni, amikor összefutottam Petivel az ikertestvéremmel a mosdó előtt. Látta rajtam, hogy nem vagyok túl jókedvű és faggatózni kezdett.
Én próbáltam mindenféle baromságot mondani neki, de egyszer csak, valószínűleg az elfogyasztott alkohol hatásától előálltam az igazi indokkal. Én magam is meglepődtem, de ezeket a szavakat használtam: - Engem senki sem tud rendesen megkefélni.
Azt hiszem rendesen meglepődhetett, mert csak egy "hoppá" jött ki a száján.
A legtöbb dolgot eddig is megbeszéltük egymással, de idáig a szexről nem esett szó kettőnk között. Most azonban bekísért a szobámba lefeküdtünk egymás mellé és megbeszéltük egymás problémáit ezen a téren is.
Én nagyvonalakban elmeséltem neki az eddigi próbálkozásaimat, és ő is elmondta, hogy eddig minden barátnőjével csak a pettingig jutott. Mindketten az oldalunkon feküdtünk szemben egymással, úgy hogy az arcunk pár centire volt csak egymástól. Később témát váltottunk és mindenféle dologról beszélgettünk, de ismét visszakanyarodtunk a szexhez, ám ekkor már nem csak a problémákról beszélgettünk, hanem leginkább a vágyainkról. 6 óra körül már mindketten eléggé kész voltunk és ő elment aludni a saját szobájába.
Ilyen beszélgetős estéket egyre többször csináltunk és kb. a 6 - 7 - ik alkalommal odáig jutottunk, hogy mi lennénk az ideális pár, de ez nem lehetséges. A következő ilyen esténk úgy alakult, hogy ketten maradtunk egész hétvégére és a dumapartihoz ittunk egy kis pezsgőt is. Egyre többet és egyre célratörőbben kérdezgettük egymást a titkos gondolatainkról, míg ki nem nyögtem, hogy rúgjuk föl a "szabályokat".
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.03 pont (103 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zoltan611230 2017. 10. 22. vasárnap 10:49
Írd le bővebben , részletesen milyen vol a behatolás,a csók meg minden....írd le mégegyszer.
#9 XXIII.István 2016. 08. 15. hétfő 13:07
Hmm, ez pornónak is gyenge.
#8 vakon53 2016. 02. 27. szombat 08:36
Tetszett.
#7 A57L 2015. 05. 23. szombat 04:22
Gyenge írás.
#6 listike 2014. 09. 7. vasárnap 07:44
Tetszett.
#5 bkvbusz 2010. 12. 11. szombat 02:25
Ezen történet miatt váltottam ki a VIP tagságot egy hónapra.
Előzőleg kb.2 hónapig nemigen volt olyan történet.
Mikor elolvastam, azt híttem meghülyülök. Erre nem adni semmit sem.
Köszi, hogy ezt megosztottad velünk, de talán egy erotikus történeteket tartalmazó oldalon talán egy kis erotikát is vihettél volna bele. Magyarul írd le részletesen, hogy mégis mi és hogyan történt, az előjátéktól kezdve a borotválkozás, főzés közben mik történtek, hogyan történt a behatolás stb. Utána írd meg mégegyszer.
#4 t2005 2010. 12. 9. csütörtök 22:28
Ahhoz képest amit ki lehetett volna hozni az alapötletből, csak egy unalmas betűhalmaz.
#3 gyuri0926 2010. 12. 9. csütörtök 07:46
Tudod lehetett volna történetet is írni ezzel az erővel mert ez nagyon rövid és semmi izgató nincs benne.
#2 sexman 2010. 12. 9. csütörtök 04:04
Nekem tetszett, kár, hogy nem volt egy ilyen kedves, aranyos tesóm.
10-es Ha van kedved, figyelmesen, de alaposan elkényeztetlek. smile
#1 Törté-Net 2010. 12. 9. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?