1. Törté-Net verseny - Segítsük a magyar turizmust!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

álmos elefánt
2010. november 14. 16:42
#63
T.Remete!
Úgy vélem elkerülte a figyelmedet, hogy amiket itt össze jajgattatok az végig elolvasható! Mielőtt írtam volna, olvastam. Sajnálom de szokásom! Benned csalódtam a legnagyobbat, különösen az utolsó megnyilvánulásod nem engem minősít. Én nem sértettem, hanem összegeztem a véleményem, az előzmények elolvasása és értelmezése után. Te viszont minősítesz, oktalanul!
Igenis, olyan javaslatok hangzanak el a verseny utólagos eldöntésére - sajnos még a szerkesztőség réséről is - mintha egy meccset úgy kellene eldönteni, hogy a kedvezményezett(ek) góljait, pontjait töröljük s ha még így is döntetlen, akkor az önjelölt ítészek majd eldöntik, kinek hány gólt vagy pontot írnak jóvá. Ez itt egyszerűen nevetséges, ha nem annál is rosszabb.
Persze éltünk mi olyan korban, amikor a pályázatok sorsa így dőlt el. Nagyon remélem, hogy itt nem ez fog történni.
Én eddig csak két pályaművet pontoztam, ha nem tekinthetem szuverén jogomnak, hogy egytől tízig akármilyen értéket adjak, akkor hagyom a fenébe az egészet. Nehogy már egy szereplő dönthesse el, hogy a közönség tapsol vagy fütyül! Milyen alapon veszitek a bátorságot, hogy ha valakinek esetleg nem a ti munkáitok tetszenek azt lecsalózzátok. Bármilyen meglepő az itt található versenyműveknek legalább a felére nullát adnék (sajnos nem lehet)és akkor én attól csaló lennék? Nem tudom melyik írás kié, nem tudom, hogy a szerintem nullásak között van-e a tietek, gondolom, aki beküldte mind azt hiszi, övé a legjobb, a tízpontos és minden ellenkező vélemény csalás vagy tájékozatlanság. Én nem indultam ezen a versenyen, tehát nem enyém a tíz pont! A versenyzők tudtommal ki vannak zárva a pontozásból, akkor hadd legyen mindenkinek alanyi joga, hogy kinek milyen pontokat ad! Amennyiben bárki, ennek a versenynek bármelyik szereplője kétségbe vonja ezt, beleértve a rendezőt is, no az a csalás! Ebben az esetben egy olvasót bizonyosan elvesztett ez az oldal - engem, de valószínűleg nem egyedül!
T.Remete és a többiek! Úgy-e nem vonjátok kétségbe a véleménynyilvánítási jogomat és talán az ítélőképességemet sem?!
Akinek nem inge ne vegye magára!
1
Remete D. László
2010. november 14. 16:01
#62
Kedves álmos elefánt!
Nem hinném, hogy a hozzászólásod előtt tanulmányoztad a kérdést, amibe belebeszélsz. Persze teheted, pont annyi jogod van rá, mint bárkinek. Mégis, próbálj meg figyelni egy kicsit a tényekre is!
Belepillantottál egy vita közepébe, aztán lököd a bölcsességet. Kár, hogy a mondataidból tájékozatlanság süt, ami minősít.
Nem minket.
1
álmos elefánt
2010. november 14. 15:26
#61
Halló fiúk, halló lányok!
Az persze meg sem fordul a fejetekben, hogy azért nem magasabb a pontszámotok. mert egyszerűen nem tetszik az amit írtatok? Felteszem az itt jajgatók nem az élen állnak! Nyilván, ha az élen állnátok nagyon is jónak tartanátok ezt a szisztémát és nem beszélnétek csalásról! Olyanok vagytok, mint a magyar foci. Azért kaptunk ki, mert esett az eső, fújt a szél, túl meleg volt, korán kaptuk a gólt és az összezavart minket és a végső argumentum, CSALT A BÍRÓ mert kelet-belga volt! A focistáknak javasolni fogom, hogy követeljék a meccs különböző fázisaiban a szabályok megváltoztatását is, mondjuk időnként törölni kell az ellenfél góljait és akkor legalább a döntetlen biztos! Komolyan el ment a kedvem még a szavazástól is ennyi siránkozó vénasszonyt elolvasva!
1
Remete D. László
2010. november 14. 14:54
#60
Kedves Manamha!
Nem kell összeomlania benned a világnak, nem vagyok a csalók pártján, ellenben felelősséggel tartozom azért, amit korábban leírtam, javasoltam. Még a verseny megindulása előtt indítványoztam két változtatást a pontozáson, és akkor azt hittem, ez elegendő lesz. A szervezők elfogadták mindkét javaslatomat. Ki vannak zárva a szavazásból az írók (legalább is azzal a regisztrációval, amellyel beküldték a munkájukat), és nem szerepelnek a megszokott nickjeink az írások alatt, így a részrehajlás egy szintjét is kizártuk. Sajnálom, hogy korábban nem jutottak eszembe további javaslatok, amelyeket lent írtam (pl. az egyetlen tényezős szavazat: tetszik).
Úgy vélem, ha korrektségre tartok igényt, nem törekedhetem arra, hogy a szavazás megindulása után további változások kerüljenek a szabályok közé. Éppen én nem követhetek el inkorrektséget, nem kérhetem a szabályok átszabását állandóan úgy, hogy a kedvem szerint alakuljon! Ezért akkor sem fogadhatok el újabb versenyszabályokat, ha ésszerűnek tűnnek.
A következtetéseket persze le kell vonni, de a hajó már elment, a tanulságok a későbbiekben érvényesíthetők. Akkor sem lesz még későn.
Ha a versenyt eredményhirdetés nélkül zárnák le, mint ahogy javaslod, soha az életben nem lehetne megmagyarázni az okát, és bebizonyítani az igazadat (vagy az igazunkat - ha így szebbnek tartod). Mindenki követhet el hibát, én is a hibázók közé sorolom magam, hiszen kevés ötletet adtam időben. A hibából tanulhatunk, de nem szeghetjük meg a szabályokat éppen mi, akik kárvallottaknak érezzük magunkat. Ha ezt tennénk, soha többé nem szólalhatnánk meg.
Üdvözöllek, és remélem, ha lesz még pályázat, elégedett leszel a lefolyásával.
1
Manamha
2010. november 14. 13:35
#59
Kedves Remete!

Azzal semmiképpen nem tudok egyet érteni, hogy ha már el lett döntve anno a versenyszabályzat, akkor annak bebetonozottnak kell lenni! Akkor anno azt is figyelembe kellett volna venni, hogy esetleg lesznek csalók! Tehát akkor a versenyszabályzat a nem megfelelő! Ezért ugye elsősorban a versenyt kiirók a felelősek, hogy ilyen szitukra miért nem gondoltak. Tehát nekem ez igy nem más mint a birkaeffektus (ha már menni kell a vágóhidra, akkor hajrá menjünk). Vártam volna a Tiéden kivül (főleg az érintettektől) véleményeket a javaslatomra, ami szintén nem bebetonozott, lehet rajta javitani ha erre volna szükség. Azt hiszem a javaslatom még mindig sokkal korrektebb (persze aki/akik csalt/csaltak azoknak természetesen nem az), mint igy lejátszani egy hamis versenyt! Mert ez a verseny már régen nem verseny! Vagy volna még egy másik lehetőség: A versenynek legyen vége, eredményhirdetés nélkül. Az olvasók ugye csak gazdagabbak lettek egy pár jó vagy rosszabb irással, a Történet.hu-nak sem volt ez igy feltehetőleg rossz üzlet. Csak mi, akik irtuk a történeteket lettünk a vesztesek, viszont egy új tapasztalattal meg gazdagodtunk (kivéve azt a csalót/csalókat aki/akik köztünk van/vannak)! Igaz személyesen nem ismerlek Kedves Remete, de azt hiszem egy világ omlana össze bennem emberismeretből,(amilyennek megismertelek itt a fórumon) ha Téged is azok közzé kellene sorolni akik támogtaják a csalót/csalókat. Márpedig ha nincs változtatás,igy vagy úgy, akkor ezt másképpen nem lehet felfogni, csak igy!
1
e.n.
2010. november 14. 11:46
#58
Remélem, lesz majd második történetíró verseny is ezen az oldalon, annak a zsűrizésére lenne egy ötletem:

A szervezők előre állítsanak össze egy 5-6 tagú zsűrit! Lehetne benne mondjuk 2 tag az oldal szerkesztői közül + 4 ismert ember (akik "társadalmi munkában" vállalják a zsűrizést, pl. Soma vagy Kovi, de rengeteg név van még, akik szerintem örömmel elvállalnák!)

A versenykiírásban előzetesen szerepelne a zsűri összetétele, aztán mindenki eldönthetné, hogy indul-e ilyen feltételekkel, megbízik-e bennük, vagy nem ismeri el őket. Szerintem egy ilyen zsűri 100 %, hogy nem osztogatna indokolatlan 1 pontosakat! Főleg akkor, ha nem titkos szavazás lenne!

Vélemények?
1
Remete D. László
2010. november 14. 08:35
#57
Bocsánat, a szöveg elejét elsikkasztotta valahol a szövegszerkesztő, ezt itt pótlom a teljes hozzászólással:
Kedves Manamha!
A legkevésbé sem vagyok a híve annak, hogy bármilyen módon változtassunk a verseny szabályain menet közben. A mi javaslatunkat figyelembe véve alkották a szabályokat még időben, ha nem jutott eszünkbe előre minden csapda, magunkra vessünk! Nem leszek büszke arra, hogy a simlisekkel való harcban mindig vereséget szenvedek, de azt majd úgy fogom tartani, az pozitív képet fest rólam, hogy a simlis ötletek mindig másnak jutnak eszébe. Mivel a legjobb szimfóniát megírni, a legjobb filmet elkészíteni, a legjobb politikai rendszert felállítani és a legjobb versenyszabályzatot elkészíteni lehetetlen, ezért bele kell nyugodnunk, hogy ilyen versenyen nem is fogunk indulni. A magam részéről többé soha sem indulok a mostanihoz hasonló versenyen, mert simliskedésben annyira más mögött járok, hogy nem érdemes bosszantani magam néhány rosszindulatú fickó miatt. A távolmaradásom persze ne tegye boldoggá ezt az egy-két embert, mert attól, hogy ezentúl könnyebb lesz számukra a verseny, nem lesznek jobbak, legfeljebb néhányszor tízezer forinttal gazdagodnak, ami nem olyan nagy dolog.
Kedves Kicsit bob!
Az, hogy nem találkozol itt az írásaimmal nem sértődés eredménye, hanem az, kipróbáltam magam más műfajban is, és mert itt csak erotikus írásoknak van helye, ezekkel a próbálkozásokkal itt nem találkozhatsz. Ott sem könnyebb a pálya, de most ahhoz van kedvem. Ha nagyon találkozni akarsz az írásaimmal, akkor megtalálhatod az Interneten, de ez nem a reklám helye, erről ezért nem szólok tovább. (Tisztelem azokat, akik itt helyet adtak nekem.)
Ezen a versenyen azért indultam el, mert nem akartam szégyenkezni amiatt, hogy nem mérettetem meg magam egy ilyen ütközetben. Most, már azért szégyenkezem, mert ostoba voltam, és nem láttam előre azt, amit visszatekintve az elmúlt napokra, már látok.
Üdv.
Remete.
1
Remete D. László
2010. november 14. 08:33
#56
az pozitív képet fest rólam, hogy a simlis ötletek mindig másnak jutnak eszébe. Mivel a legjobb szimfóniát megírni, a legjobb filmet elkészíteni, a legjobb politikai rendszert felállítani és a legjobb versenyszabályzatot elkészíteni lehetetlen, ezért bele kell nyugodnunk, hogy ilyen versenyen nem is fogunk indulni. A magam részéről többé soha sem indulok a mostanihoz hasonló versenyen, mert simliskedésben annyira más mögött járok, hogy nem érdemes bosszantani magam néhány rosszindulatú fickó miatt. A távolmaradásom persze ne tegye boldoggá ezt az egy-két embert, mert attól, hogy ezentúl könnyebb lesz számukra a verseny, nem lesznek jobbak, legfeljebb néhányszor tízezer forinttal gazdagodnak, ami nem olyan nagy dolog.
Kedves Kicsit bob!
Az, hogy nem találkozol itt az írásaimmal nem sértődés eredménye, hanem az, kipróbáltam magam más műfajban is, és mert itt csak erotikus írásoknak van helye, ezekkel a próbálkozásokkal itt nem találkozhatsz. Ott sem könnyebb a pálya, de most ahhoz van kedvem. Ha nagyon találkozni akarsz az írásaimmal, akkor megtalálhatod az Interneten, de ez nem a reklám helye, erről ezért nem szólok tovább. (Tisztelem azokat, akik itt helyet adtak nekem.)
Ezen a versenyen azért indultam el, mert nem akartam szégyenkezni amiatt, hogy nem mérettetem meg magam egy ilyen ütközetben. Most, már azért szégyenkezem, mert ostoba voltam, és nem láttam előre azt, amit visszatekintve az elmúlt napokra, már látok.
Üdv.
Remete.
1
Manamha
2010. november 14. 00:35
#55
Tisztelt Törté-net.hu Szerkesztőség!

Elgondolkoztam az eddigi történéseken. Azt hiszem a kialakult helyzetet figyelembe véve kizárólag csak egyetlen igazságosnak mondható megoldás létezik. Az, hogy szándékosan csalt vagy csaltak valaki/valakik nyilván való! A T. Szerkesztőség is elismerte, ha mással nem, azzal mindenképpen, hogy a verseny második napján úgymond szűrési feltételeket alkalmazott. Az így kialakult pontszámok és a leadott szavazatok önkényesen hogyan lettek megváltoztatva csak a Történet.hu számára érthető! (ha egyáltalán érthető és igazságos)?! Az, hogy hogyan tudta a szerkesztőség egyértelműen beazonosítani a szándékos le és fel pontozásokat számomra nagyon kétséges. Tehát ettől a ponttól kezdve a verseny többé már nem verseny!
Javaslatom a következő volna:
Minden, a kiirt versenyre beadott írásnak az eddigi eredményeit meg kellene semmisíteni! Ugye az nem várható el a T. olvasóktól, hogy olvassák el úgy az írásokat ismét, mint ha már nem ismernék. Ezért nem az olvasókkal kellene megszavaztatni a helyezési sorrendet, ha nem magukkal a versenyzőkkel. Elvileg ugye a 32 pályázó nem ismeri egymást, nem is tudhatja, hogy ki/kik vannak az írások mögött. Kizárólag csak a szerzőknek volna joguk szavazni, úgy hogy a saját írására természetesen nem szavazhatna. Hogy még igazságosabb legyen a szavazás minden versenyző egyetlen szavazatot adhatna csak le, úgy hogy megjelöli az általa megállapított első három helyezettnek a sorrendjét. Mindenki ki tudja választani azt a három írást ami neki a legjobban tetszik. Nem véletlenül írtam szavazást és nem pontozást. Tehát csak szavazni lehetne, és azt is csak egyszer, maguknak a versenyzőknek. Tehát az az írás lenne az első három helyezett, melyek a legtöbb szavazatot kapják. Aki leadta a szavazatát, annak a felhasználói neve mellett fel kellene tüntetni, hogy már szavazott. Így valamilyen szinten „kívülről” is követni lehetne a szavazás menetét. A szavazásra egy pár nap, de maximum 1hét időtartam elegendő volna.
Esetlegesen egyenlő szavazatok esetén vagy díjmegosztás, vagy még inkább a T. Szerkesztőség a zsebébe nyúlhatna, ha másért nem, az eddigi fiaskók orvoslásaként.
Eredmény hirdetéskor mind a 32 pályázónak az írói neve és pályázott írásának a nyilvánosságra hozatalával egyidejűleg az általa leadott szavazat első három sorrendjét is közzé kellene tenni! Így utólag mindenki le tudna ellenőrizni mindent és mindenkit!
Addig is, míg a T. Törté-net.hu Szerkesztősége nem reagál a felvetésemre, kérem, hogy a T. fórumozók véleményezzék a javaslatomat, akár versenyző akár „csak” olvasó!

Üdvözlettel:
Manamha
1
Kicsit bob
2010. november 14. 00:06
#54
Kedves Mindenki! Valószínűleg lehetne sokféle értékelési lehetőséget kitalálni - természetesen a verseny kezdete előtt. Amint látom eléggé rugalmasak voltak a szerkesztők a különböző kívánságokkal, ötletekkel kapcsolatban, menet közben viszont legalább is aggályos változtatni. Az is biztos, hogy nincs tökéletes módszer. Egyébként az értékelés kötelezettségét magam is jónak tartanám - bár olvasgatva az egyéb írások hozzászólásait és ha a hatvan karakteres értelmes kritikához ragaszkodnánk - nem sok érvényes szavazat maradna.
Amennyire én követtem az átlagpontszámok alakulását - persze ez csak következtetés és nem bizonyosság - nem igazán találok olyan írást, ami nem kapott volna egyest.
Más! Egykor régen hajdanában elég komoly szinten sportoltam és - társadalmi munkában - utánpótlás edző is voltam. Számtalanszor érintett - a jelenleginél nagyobb tétnél - hátrányosan a bírók igazságtalan döntése, de ettől még nem hagytam abba és minden alkalommal gratuláltam a győztesnek. Engem az érdekelt, hogy belül tisztában voltam: én megtettem mindent, ami tőlem telt és akkor rendben volt a dolog. Bevallom őszintén én nem indultam ezen a versenyen, mert nem volt időm jó írást megalkotni, az meg, hogy valakinek a gyengécske novelláját(?)lefordítottam csak kétszer fordulhatott elő: először és utoljára - amúgy elolvasható, nem egy nagy szám, ellenben az esetleges anomáliák ellenére is sajnálom, hogy nem tudtam részt venni ebben a versengésben. Legközelebb, ha lesz ilyen kipróbálom magam.
Kedves Laci! Neked külön mondom. Amikor ráakadtam a műveidre, villámgyorsan elolvastam az összes "Remetét". Nagyon tetszett. Ahogy elnézem az ezernél több írogató közt, jó ha harminc akad, akit érdemes elolvasni - te közöttük vagy. Nem ez a verseny fog minősíteni.Az viszont tény, hogy itt nem találtam ötnél több írást, ami nálam hét és tíz közötti átlagot érdemelne. Valószínűleg, ha összejön tételenként 50-60 szavazat, be is állhat a közel reális eredmény.
Jelzem, úgy látom elég régen jelentkeztél új írással, remélem még olvashatok tőled újdonságot.
Ja igen! Ha az a te írásod, amit sejtek, akkor az tényleg nincs még a helyén.
1
Manamha
2010. november 13. 22:52
#53
Egyébként a 60 karakteres (kizárólag értelmes indoklással) megoldás (talán az egyik olyan szürő lehetett volna, ami visszatartaná a csalókat) jó lett volna, de én még jobbnak találnám, ha 500Ft-os sms-el lehetne csak 1-2-3 pontos szavazatokat leadni. Azt hiszem, hogy aki vette a fáradtságot és leült fogalmazni, biztosan összehozott legalább egy 4pontos művet. Ez igy jól jönne a szervezőknek is és a vesenyzőknek is!
1
Remete D. László
2010. november 13. 22:40
#52
Kedves Kicsit bob!
Nem az a baj, ha valaki a neki nem tetsző írást lepontozza. Az egész pontozásosdinak az a baja, hogy ha egy nyolc pontos történetre a konkurencia, vagy a konkurens író barátja netán ő maga egy netkávézóból lead egy pontot, azzal jelenetős hátrányba hozza azt, aki nyolc pont környékén áll. Nevetséges még a feltételezése is annak, hogy akit hét – nyolc ember kilenc, tíz pontra értékel, az egy pontot érdemel bárkitől is. Ha valaki ezt az egy pontozást kétszer háromszor megismétli – nem azért, mert nem tetszik a történet, hanem azért, mert haragszik az íróra – azzal el tudja dönteni a versenyt.
Senki sem bántotta az olvasót, aki véleményt mond. A tisztességtelen versenyzőről írtunk, és írok.
Egyetlen módon lehetne kiküszöbölni a rosszindulatú szavazást, ha nem lehetne csak egyetlen véleményt mondani: TETSZIK. Ha valaki húszat összeszed, húsz pontja van, ha valaki százat, száz pontja. Ebben az esetben csak minimális mértékben lehet meghamisítani az eredményt önmagamra leadott szavazattal, ugyanis egy-két suttyomban leadott szavazat nem döntheti el a versenyt, míg most három egy pontos, örökre elvághatja a legjobb írást is. Ha az általam javasolt módszert megváltoztatnánk olyanra, hogy van tetszik és nem tetszik vélemény, ugyanott lennénk, ahonnan elindultunk. A rosszindulat kizárására csakis az ad lehetőséget, ha nem tesszük lehetővé a negatív pontozást. Ez sem teljesen szakszerű, de legalább nagyjából a közönség véleményét tükrözi.
Ha lesz még ilyen verseny, bizonyára nélkülem zajlik, én már megbántam, hogy bementem a csapdába, és tartottam a hátam másnak, aki csodálatosképpen egyszer sem kapott egy pontot, ezt soha többé nem teszem, de talán másoknak még megmarad a sportszerűségre az esélye.
Üdvözöllek, további gyors, és jó olvasást kívánok!
Ui.: Most látom a legutóbbi hsz-edet.
Megmondanád, hogy miért kellene mindenkinek tisztességesnek lenni pusztán azért, mert nem lé a tét? Nekem sem a lé a tét, és nem azért maradok távol a továbbiakban minden ilyenféle versengéstől.
1
Manamha
2010. november 13. 22:26
#51
Köszönöm a kimerítő választ Kicsit bob🙂

e.n.!

Én már nem is bosszakodok azon ami a pontozás körül kialakult. Egy tanúsága azért számomra van a dolognak, ha lesz kedvem és nem "vérre" menő tét lesz (ergó, ha nincs pénzbeli tét, akkor mindenki tisztességes), akkor irok ide. Bár egyenlőre sikerült elvenni a kedvemet egy jó időre attól, hogy irosgassak is bármit! Egyébként is iróasztalom fiókja elfogad bármit(még akkor is, ha nem éri el az 5000 karaktert)és azt hiszem ott biztonságosabb helyen lesz mint a Törté-net.hu-n!
1
e.n.
2010. november 13. 21:07
#50
Újabb 1 pontos hullám?
Úgy látszik, "finomodik" a tisztességtelen versenytársunk módszere.

Javasolnám a Szerkesztőségnek, hogy az 1-2 pontos szavazatok mellé vezesse be a kötelező - legalább 60 karakter hosszúságú - indoklást, csak azzal együtt legyen érvényes a pontszám.

Én nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi az a nagyon rossz a történetemben, ami
miatt 1 pontot ad a tisztelt olvasó.
Jöhet utólag is a rövid magyarázat.
Köszönöm!
1
Kicsit bob
2010. november 13. 20:42
#49
A véleményben meggyőződésem, hogy nem létezik abszolút objektivitás. Természetesen az ember megpróbálhat törekedni rá. Egy számítógép, a műszerek és még sorolhatnám, sem képesek a teljes objektivitásra. A coputer a programozó és a hardver készítőjének szubjektumát hordozza. A műszerek úgy szintén és még hozzá a felhasználó (ld.pl.parallaxis hiba)és az eredményeket kiértékelők szubjektumának kiszolgáltatottjai.
Egy - bármilyen - művészeti alkotás megítélése sem lehet mentes a véleményező értékrendjétől. Gondoljatok pl. R.Wágnerre. Az igazán avatott szakértők körében, mind a mai napig, legalább annyian vannak, akik felülmúlhatatlan zseninek tartják, mint akik elutasítják. Természetes, hogy az én értékítéletem is befolyásolt azoktól a körülményektől, amelyek közt szocializálódtam, ami tapasztalatot gyűjtöttem az életem során stb.
Persze vannak bizonyos jellemzők, amitől nem tudok és nem is akarok eltekinteni. Ilyenek:
1. Az író mennyire igényes a munkájában ld.pl. a helyesírás (ma ez nem ördöngösség, az ellenőrző programok idejében)vagy a felesleges, önmagáért való trágárság és durvaság - és itt nem arról beszélek, amikor szükséges a hangulatfestés érdekében használni ilyen kifejezéseket vagy a fogalmazás igényessége
kontra stílustalanság.
2. Van-e egyáltalán valamiféle története, tehát az erotikus/szexuális tartalom következik a történésekből vagy csak az utóbbi leírhatóságához rittyentenek valami marhaságot a pornográfia eladhatóságáért.
3. El tudom-e hinni a story-t, akkor is, ha mégoly' hihetetlen. Persze amikor olyanokat olvasok, hogy valaki megtalálta a lány csiklóit, az olyan, mint amikor a Gyurcsány mondta, hogy ő egy időben rendszeresen bérmálkozott.
Magyarán, ha a történet buta, feleslegesen trágár és/vagy durva, ráadásul "hülyesírással" írva (érdekes, hogy ezek általában együtt járnak), az nálam nulla pontos.
A félreértés elkerülése érdekében az olyan story-kat - csak tényleg a példa kedvéért - mint az "Örökség napja", nem sorolom a "hihetetlen" kategóriába, mert egy jól megírt mese.
No, nem grafománkodok többet csak szerettem volna korrekt válasz adni Manamha kérdésére.
1
Manamha
2010. november 13. 19:19
#48
Most már csak az a kérdés, hogy szubjetiv vagy obejetiv leszel-e Kedves Kicsit bob? 🙂
Egyébként egyet értek a hozzászólásaiddal!
1
Kicsit bob
2010. november 13. 17:25
#47
Kedves Vanilia és Pavlov!
Illő tisztelettel és teljes őszinteséggel meg fogom írni a véleményemet (és nem az ítéletemet)a műveitekről.
1
Vanilia
2010. november 13. 12:30
#46
Én is csatlakozom Pavlov kéréséhez. Szeretném én is, ha észrevételeit, tanácsait leírná az írásomhoz Kicsi bob.
1
Pavlov
2010. november 13. 10:44
#45
Kérném Kicsit bobot, hogy a szavazás lezárulta után írja meg "ítéletét" a történetemhez,. Minden építő jellegű kritika érdekel. Előre is köszönet érte!
1
Kicsit bob
2010. november 13. 07:36
#44
Manamha-hoz kapcsolódva én is rögzítettem és figyelgetem most már a pontozás alakulását! És (tudom éssel nem illik mondatot kezdeni, de ez most így jött ki)micsoda meglepetés: X műnél, úgy hogy a szavazatok száma nem változott(!!!), egyik időponttól a másikig 0,31 ponttal csökkent az átlag! No comment!
1