Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Elég sok ideje, hogy nem volt időm olvasni, de megtisztelve az Írót ma csak az 1. részt olvastam el és véleményezem. Az előttem szólók dicséreteit és véleményeit elfogadom és helyénvalónak találom. Sajnálatosan nem minden cukorbeteg férfi tudja/meri ezt így felvállalni, de remélem sokan fognak ebből tanulni.
1
P
Perverz56
2026. február 8. 08:15
Ez egy magtalan és egy cukorbetegség miatt inpotens férfiról szól , szex nélkül . Így csak korunk egyik egyre általánosabb férfi betegségét - a diabetesz okozta inpotenciát írja le. Talán lehetne folytatni ....
Ez egy nagyon szépen megírt történet. Benne rejtőzik egy házassági válság és annak megoldási kísérlete, ami mögött önzetlen szeretet és szerelem húzódik meg. A diabetes miatti impotencia sajnos súlyos eset, amit sajnos csak egy férfi bevonásával lehet a feleség felé pótolni, mert a vibrátor csak műanyag és nem hús - vér test. Várok egy folytatást, mert így befejezetlen. Nem tudjuk meg hogyan döntött a barát.
Egyetértek az eddigi dicsértekkel, nekem csak egy bajom volt. Minden második mondatnál elvonta a figyelmemet, hogy magamban helyrehoztam a helyesírási hibákat, a rossz egyeztetéseket. Ez csökkentette az írás élvezeti értékét.
1
1
19mezga19
2026. február 6. 14:14
Ez egy elképesztően szép történet! Amiről szól,az talán sokak számára nem elfogadható...hiszen a szerelmét a mindenét a párját ajánlja fel egy másik férfinek. Ez a fajta szeretet,és szerelem amit a felesége iránt érez.....hát az valami, nem is tudom,hogy mi??? Egy igazi és eszméletlen odadó és mindent elsőprő és mindent átölelő olyan szeretet,amit talán nagyon kevesen érezhetünk és élhetünk meg egy kapcsolatban. Úgy szeretni a másikat hogy mindent megadjunk neki,azért,hogy boldog lehessen,ez talán a legnagyobb dolog amit adhatunk a másiknak. Talán tényleg ez az igazi SZERELEM?????
Szenzációsan megírt történet! Végre nem a durr bele azt vége.... Még el is érzékenyültem rajta, hogy micsoda dilemma elé lett állítva.. Kíváncsian várom a folytatást! 10p
Talán lehetne folytatni ....
Úgy szeretni a másikat hogy mindent megadjunk neki,azért,hogy boldog lehessen,ez talán a legnagyobb dolog amit adhatunk a másiknak. Talán tényleg ez az igazi SZERELEM?????
Még el is érzékenyültem rajta, hogy micsoda dilemma elé lett állítva..
Kíváncsian várom a folytatást!
10p
"Álmoska5"