Keresztezett vágyak

A témához tartozó történet:
Akai Mózes
19 542 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

T
Timóteus
ma 08:00
Kuszaság
1
T
Tom57
2025. szeptember 25. 00:04
Érdekes egy írás.
1
m
mgakaland
2025. augusztus 23. 21:35
Jó lenne a sztori, de valami elképesztő hanyagsággal van leginkább is úgy tűnik valahonnan forditva ellenőrzés nélkül. 2 pontot tényleg megér
1
Akai Mózes
2025. augusztus 22. 23:21
Sajnos jogos. Jobban is figyelhettem volna! Köszönöm, a kritikát.
3
Ez egy válasz Erika43 2025. augusztus 22. 12:08-kor írt üzenetére.
sportyman (alttpg)
2025. augusztus 22. 14:41
Kicsit sok az értelemzavaró hiba az egyébként jó, izgató történetben Nagyrészt egyetértek Erika43 véleményével, de jóval magasabb pontszámot adta. Nálam a homokozás rontotta le főleg a maximális pontszámot, ami adtam volna rá.
2
E
Erika43
2025. augusztus 22. 12:08
Kedves Akai Mózes!
Nem tudtam eldönteni, hogy írás közben nem figyelsz oda, vagy te is abban a sorrendben és annyit ittál, mint a történetben szereplők. A sztori hemzseg az elírásoktól, lehetetlenségektől. Hogy ne a levegőbe beszéljek jó néhányat most meg is mutatok, kiragadva az eredeti történetedből.

"A két nő félmeztelenül ült a kanapén,...Kezeik a másik hátát, derekát, majd mellét simogatták, a melltartók pántjai rövidesen lecsúsztak a vállukról, és pillanatok múlva a földön hevertek." Akin van melltartó az nem lehet félmeztelen.

"Nem sokkal később Kati került a középpontba. András magához húzta, a hátára fektette a szőnyegen, és keményen megcsókolta, miközben a lábait széttolta. Én Eszterrel cseréltem pillantást – tudtuk, mi következik.
Eszter fölé hajolt, és a mellét kezdte csókolni, miközben én a combjai közé térdeltem. Egy utolsó, cinkos mosoly után belé hatoltam. Kati hangja betöltötte a szobát, Eszter kezei a mellbimbóit gyötörték, én pedig éreztem, ahogy teste minden mozdulatomra reagál.
Ekkor András is mozdult: mellém térdelt, és Eszter szájához irányította magát. A látvány – ahogy a felesége térden állva kényezteti őt, miközben én a barátnőjét szeretem – egyszerre volt tiltott és elképesztően izgató."  Ebből kitalálni, hogy ki kit dug?

"Eszter még mindig félig rajtam ült, amikor Kati felém hajolt, és a számba tolta a nyelvét, miközben a keze már a nadrágomban matatott.
„Bassza meg, kemény vagy... ” – súgta lihegve, miközben kihúzta a farkam, és egyszerűen a szájába vette. " Ha a farok a nadrágban volt, akkor az előbb mivel hatolt be Eszterbe vagy Katiba, hogy melyikbe kideríthetetlen.

"Eszter közben mögé térdelt, lehúzta róla a bugyit, és nyelvvel rátapadt a csiklójára. " Katin ezek szerint korábban bugyi volt, hogy dugták meg?

"– „Most kinyalod a feleségem punciját” – mondta András, és lehúzott a kanapéról. Kati széttárt lábakkal feküdt, csillogó puncija várta, hogy belemélyedjek. Letérdeltem, és keményen, nyelvvel és ujjal egyszerre kezdtem kényeztetni." Bocsánat, de András felesége Eszter.

"A mellei az arcom előtt hintáztak, én a szájába vettem az egyik bimbóját, miközben a csípőjét markoltam, és keményen fel-le mozgattam rajta." Érdekes attrakció saját bimbóját a szájába venni.

"Eszter hirtelen megfordult, letérdelt elém, és a számba vette a farkam. " Itt a másik attrakció! A nő hogy tudta a férfi farkát a férfi szájába venni?

"Kati térdelt előttem, Eszter mögöttem simogatta a mellkasom, és a fülembe suttogott:
„Most bennem akarlak látni... ”
Egyetlen lépéssel a kanapéra vittem, hanyatt döntöttem, és beléhatoltam. A csípője felém lendült, a körmei a hátamba vájtak, miközben a mellei a ritmustól mozdultak. András eközben Esztert húzta magához, és a falnak támasztva, keményen tette magáévá. " Kihúzta alóla? Érdekes helyzet lehetett.

"Eszter hirtelen felkiáltott, teste ívbe feszült alattam, és forrón szorított magába, míg András mögötte elélvezett, hangosan nyögve. A következő pillanatban én is elmentem, mélyen benne, miközben Kati előttünk térdelve a kezével és a nyelvével játszott velünk, még az utolsó remegéseink alatt is." Vajon András mitől élvezett el?

"András mögém térdelt, és durván, egyetlen mozdulattal belém tolta a farkát. A lökései ütemesek és kemények voltak, miközben én tovább nyaltam a nőket." Nocsak, lett egy kis homo is?

Ezek nem helyesírási hibák, hanem az igénytelenség jelzései az olvasóval szemben. Azt hiszem elég példát soroltam fel az igazam bizonyítására. Köszönöm, hogy ennyire figyelsz arra, hogy miket írsz, mivel etetsz bennünket. Csak azért adtam 2 pontot, mert mégiscsak dolgoztál vele.
3
Álmoska5
2025. augusztus 22. 11:36
Egy a véleményem veteránnal.

"Álmoska5"
0
veteran
2025. augusztus 22. 10:13
Ez ismétlést kíván, és folytatást.
0
T
Törté-Net