A csodálatos nyolcas

A témához tartozó történet:
salsa
121 765 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

l
laja.jl
ma 12:34
Valódi kisregény. Jó lett! Tetszik.
1
veteran
2025. június 10. 09:09
Csodás!!!!!!!!!!!
2
salsa
2025. június 8. 21:13
Egyre gondoltunk. Fordítás közben nekem is felsejlett, hogy ez inkább Lolamacko terepe. De annyira tetszett a történetvezetés, és annyira visszaköszönt a megcsalatásom utáni állapotom, hogy bevállaltam. Hónapokig hezitáltam, feltöltsem-e de annyiféle történetet beküldtem már, hogy ez is belefért. 7.5-8 pont közé vártam és azt, hogy becsúszik néhány  "nem ide való" kicsengésű vélemény is. Valahol a szürke zónában mozog. Főleg ezért került fel szabad olvasású történetként.
2
Ez egy válasz Éva596 2025. június 8. 20:29-kor írt üzenetére.
Éva596
2025. június 8. 20:29
Kedves salsa!
Csak, hogy emlékezz, hogy konferáltad fel nekem, a hozzászólásomra válaszul, ezt a történetet: "Remélem a következő - már feltöltött - light-os, romantikus  történet is elnyeri az elismerésed." Elnyerte. Igaz nem a te írásod, csak fordítottad, de meg kellett találni és így, jól lefordítani. Ahogy olvastam, tudod mi ugrott be? Mintha Lolamackot olvastam volna, az ő utánozhatatlan romantikus stílusával, amit nagyon szerettem, és szeretek most is. Nem is véletlen, hogy együtt kezdtem vele írni, mert ő olyat tudott, amit én nem és ez nagyon hiányzott az írásaimból. Csak gratulálni tudok. Remélem ha megjelenik az új sorozatom első része, a címe Mallorca, tetszeni fog neked és másoknak is, még akkor is, ha egyetlen betűnyi romantika sincs benne.
2
sportyman (alttpg)
2025. június 8. 19:25
Nagyon szép romantikus szerelmi és szextörténet. 2 x 10 pont! Jó a pozitív végkifejlet.
1
didide
2025. június 8. 08:33
Azta. Nagyon tetszik. Csodálatos. Megható meg minden.
1
T
Törté-Net
2025. június 8. 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1