Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Egyre gondoltunk. Fordítás közben nekem is felsejlett, hogy ez inkább Lolamacko terepe. De annyira tetszett a történetvezetés, és annyira visszaköszönt a megcsalatásom utáni állapotom, hogy bevállaltam. Hónapokig hezitáltam, feltöltsem-e de annyiféle történetet beküldtem már, hogy ez is belefért. 7.5-8 pont közé vártam és azt, hogy becsúszik néhány "nem ide való" kicsengésű vélemény is. Valahol a szürke zónában mozog. Főleg ezért került fel szabad olvasású történetként.
Kedves salsa! Csak, hogy emlékezz, hogy konferáltad fel nekem, a hozzászólásomra válaszul, ezt a történetet: "Remélem a következő - már feltöltött - light-os, romantikus történet is elnyeri az elismerésed." Elnyerte. Igaz nem a te írásod, csak fordítottad, de meg kellett találni és így, jól lefordítani. Ahogy olvastam, tudod mi ugrott be? Mintha Lolamackot olvastam volna, az ő utánozhatatlan romantikus stílusával, amit nagyon szerettem, és szeretek most is. Nem is véletlen, hogy együtt kezdtem vele írni, mert ő olyat tudott, amit én nem és ez nagyon hiányzott az írásaimból. Csak gratulálni tudok. Remélem ha megjelenik az új sorozatom első része, a címe Mallorca, tetszeni fog neked és másoknak is, még akkor is, ha egyetlen betűnyi romantika sincs benne.
Csak, hogy emlékezz, hogy konferáltad fel nekem, a hozzászólásomra válaszul, ezt a történetet: "Remélem a következő - már feltöltött - light-os, romantikus történet is elnyeri az elismerésed." Elnyerte. Igaz nem a te írásod, csak fordítottad, de meg kellett találni és így, jól lefordítani. Ahogy olvastam, tudod mi ugrott be? Mintha Lolamackot olvastam volna, az ő utánozhatatlan romantikus stílusával, amit nagyon szerettem, és szeretek most is. Nem is véletlen, hogy együtt kezdtem vele írni, mert ő olyat tudott, amit én nem és ez nagyon hiányzott az írásaimból. Csak gratulálni tudok. Remélem ha megjelenik az új sorozatom első része, a címe Mallorca, tetszeni fog neked és másoknak is, még akkor is, ha egyetlen betűnyi romantika sincs benne.