Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Tele kétségekkel. Hogyan tovább? Nagyon jó történet.
1
t
tibee72
2025. május 20. 14:37
Van benne szex is de itt most nem az benne a lényeg. Jó írás.
1
Z
Zoltan05
2025. május 16. 22:17
Hát igen ez a történet nagyon tetszik nekem.Érzelmes,vívódás felizgat és mitagadàs masztizashoz is vezet.Szeretem az ilyen családi történeteket❤️🌹
1
E
Erika43
2025. május 15. 23:58
Volt egy halvány sejtésem, hogy a fiút be fogják vonni a kettejük egymásra találásába. Ahogy olvasom, ha nehezen is, de közelednek ehhez, megtéve az első lépéseket. Nagyon érzékletes a szereplők vívódásainak a leírása, ami legalább olyan izgató, mintha szexleírás lenne a helyén. Tetszik a sorozat, megfogott az érzelmi oldala.
Kedves Kékég! Számomra új oldaladról mutatkoztál be. Szeretem a szexben dús történeteidet, de szerettem ezt is, amiben nem a szex dominál, hanem az érzelem. Az csak a hab a tortán, hogy ezek olvasását nem nehezítik az elütések és helyesírási hibák, amik - sajnos - egyesek írásaiban nagyon zavaróak.
Számomra új oldaladról mutatkoztál be. Szeretem a szexben dús történeteidet, de szerettem ezt is, amiben nem a szex dominál, hanem az érzelem. Az csak a hab a tortán, hogy ezek olvasását nem nehezítik az elütések és helyesírási hibák, amik - sajnos - egyesek írásaiban nagyon zavaróak.