Csapatépítő vállalati tréning

A témához tartozó történet:
Éva596
29 696 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

t
tibee72
ma 12:29
Tetszett nekem is és szerintem ez így volt kerek és egész ahogy van.
1
Ulysses
2025. január 27. 16:10
Jó ez így, teljesen kerek. Miért kéne folytatni? Az már szerintem erőltetett lenne.
Ami nem tetszett benne 🙁 Az Éva-fanok ne figyeljenek, ezek technikai észrevételek!) Az elején az a felsorolásszerű bemutatkozás nagyon amatőr, van benne pár felesleges dolog. Például a gyerekek léte úgyis kiderül a cselekmény során. Egy helyen egy mondatban kétszer írod le, hogy "ott volt". Az első szexjelenet irdatlan hosszú bekezdés. Azt tagolni kellett volna. Elég logikátlan, hogy annyira tökéletes a házasságuk, aztán egy engedélyezett kilengés után a nő nyakló nélkül beleveti magát a fasztengerbe. Pedig egy helyen reménykedtem, (Mert felvillantak ilyen gondolatok) jobban kifejted, hogyan jutott el a nő a "bosszú"-hoz. Ez mitől bosszú, ha a férj nem tud róla?
Ha nagyon folytatni akarod: az ilyen féreg társaságban mindig van, aki lefotózza, levideózza a szex-tárgyat.
1
Titti
2025. január 17. 17:17
Egyáltalán nem írtál rosszat, sőt! Ezzel nem követelőzöm. Szóval, csak olyat írj és annyit, amihez kedved van és neked is tetszik.
Egyébként meg bármit lehet folytatni. Csak nem mindent érdemes. Annak a sztorinak van csak vége, amit a kitalálója abbahagy. Ezt is lehetne akár többezer oldalban is  folytatni. Nekem is azt mondták anno, hogy ezt: Te leszel a szülinapi ajándéka (gruppen szextörténet)-et nem lehet folytatni. Bebizonyítottam, hogy lehet, a szavazók meg azt, hogy nem lett volna érdemes. 😂😂 Bár az elsők nincsenek összekapcsolva, de ez nem is lényeges, mert attól nem lett volna tetszetősebb. 👼
2
Ez egy válasz Éva596 2025. január 17. 14:54-kor írt üzenetére.
Éva596
2025. január 17. 14:54
Annyian kéritek a folytatást, hogy megpróbálom. De előre közlöm, harmadik rész már biztosan nem lesz. Ne is kérjétek majd. Ez a sztori két résznél többet nem bír el.
Örülök, hogy tetszett a történet, akkor nagyon rosszat mégsem írtam. Ha emlékeztek volt egy hasonló, a Vállalati továbbképzés, de az leszbibe fulladt.
2
sportyman (alttpg)
2025. január 17. 14:26
Nagyon remélem, hogy lesz a történetnek folytatása. Ha egy nő megtapasztalja a kielégítő, jó szexet, nehezen tud lemondani róla. Persze ez a férfira is igaz! Nagyon jól megírt történet, kiváló jellemrajzzal.
2
G
Gomes12
2025. január 17. 11:39
Jó történet! Remélem lesz folytatása!
2
veteran
2025. január 17. 05:31
Itt minden volt, de innen lehetne folytatni is. Az is biztosan tíz pontos lenne.
2
Álmoska5
2025. január 17. 00:54
Ez igen! Mestermunka Kedves Éva596- tol. Élvezetes szendvicsek és szopások magas színvonalúan volt levezetve.  Kiváló munka: 10.P.

"Álmoska5"
2
Lolamacko
2025. január 17. 00:51
Ebben a befejezésben benne van a folytatás ígérete.
1
T
Törté-Net
2025. január 17. 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1