Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Jól telerakta a z asszonykát, apucinak is megvolt a reggelije.
2
K
Kampó
2024. június 6. 15:58
Andreas: akkor minek olvasod? Én azt gondoltam, hogy ha valaki ilyen oldalakat látogat, akkor legalább is nyitott bármi felé, ami neki esetleg nem tetszik... papi: vagy csak nem tudod elképzelni, hogy ez valakinek jó lehet. De ettől még lehet életszerű... Szerintem ez az írás teljesen rendben van, bizonyos szempontból ez is egyfajta mazochizmus, és mint köztudott, az is életszerű, csak nem mindenkinek. De van aki erre gerjed...
papi: vagy csak nem tudod elképzelni, hogy ez valakinek jó lehet. De ettől még lehet életszerű...
Szerintem ez az írás teljesen rendben van, bizonyos szempontból ez is egyfajta mazochizmus, és mint köztudott, az is életszerű, csak nem mindenkinek. De van aki erre gerjed...