Írók/fordítók

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

JakeAmazing
2023. június 27. 21:33
#272
Ahhoz képest már volt apa, fia szál a történetedben.
0
Ez egy válasz Éva596 2023. június 15. 22:58-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. június 16. 20:08
#271
Kékég!
Te emlékszel rosszul, csak hozzászólásokban beszéltünk. Részemről is tisztelet, a többivel egyetértek!
Üdv Éva596
1
Ez egy válasz Kékég 2023. június 16. 19:06-kor írt üzenetére.
Kékég
2023. június 16. 19:06
#270
Éva!
Kekeg65@citromail.hu címen keresd. Lehet én emlékszem rosszul és csak itt beszéltünk. Amúgy meg mindegy. Tisztelet talán megmaradhat ( részemről biztos), de se puszipajtás, se barinő, se életre-halálra együtt soha nem lesz. Mindketten erős jellemek vagyunk és mint a mágnes egy pólusa nem vonza egymást.

Tisztelettel Kékég🙂
1
Ez egy válasz Éva596 2023. június 15. 22:58-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. június 15. 22:58
#269
Csak röviden. Átnéztem a levelezésem, de veled nem leveleztem. Komment szekcióban volt pár beszélgetésünk. Ha akarsz írni, nézd meg az írói lapomat. Viszont én maradok egyedüli író. A családi szexről: én még fantázia szinten sem írok erről, hiába a legnépszerűbb kategória. Inkább tíz ostorcsapás, mint egy családi szex.
2
Ez egy válasz Kékég 2023. június 15. 20:26-kor írt üzenetére.
Kékég
2023. június 15. 20:26
#268
Éva! Igazából mi már privát is leveleztünk. Talán akkor, de nem biztos, jeleztem nekem ezek a történetek a képzeletem szüleményei, cselekményileg. Nem volt és nem is lesz családi szexben tapasztalatom, igen elitélem én is. Miért írom? Mert ez az elvárás, bocsánat ez volt az elvárás. Nekem mindegy egy sztoriban kik a szereplők. Írói fantázia, hogy azt anyának, vagy szomszéd asszonynak hívom. Egy kihívás, a bevezető. Ha azon túl vagy a többi már a képzelet. Egyre inkább a leszbi az ami témám, családit rég írtam. És igen a kezdetekkor (bocs nem tudom a korod, de szerintem még általánosban jártál), mikor más néven írtam bizart is megpróbáltam, ha érdekel privát megírom, vagy Álmos a kettőnk ismerője megmondja. Nem a világom ahogy a gruppen sem. Na de a lényeg. Átpártoltam a páros írásra, igaz nem egy szintén népszerű íróval, de akár veled is írok közös történetet. Izgalmas, kihívás. Örülök hogy csak kicsit orrolsz rám. 🙂  🙂. Amit írtam, jól írsz, segítők tanácsát fogadd el és írj többet. Ja és ez nem elcsépelt szöveg, szívből gondolom.
1
Éva596
2023. június 15. 20:04
#267
Én nem neveztem meg senkit. Ha magadra ismertél, az a Te döntésed. Nem foglalkozom mások történeteinek katalogizálásával, amit írtam a Szerkesztők felvetéseinek, az első válaszuk megkérdőjelezése volt. Szerettem volna megtudni a válogatási, megjelentetési alapelveiket, de az első válaszukból, ami ráadásul érthetetlen volt, nem derült ki. Erre reflektáltam, s a második válaszuk végre értelmes és elfogadható volt.

Köszönöm a sorozatommal kapcsolatos dicséretedet, igyekeztem változatosan írni, és variálni a történet szex vonalát. Ami nehéz volt: a sztori egy hónap alatt játszódott és egy helyszínen. De azt hiszem elég jól megküzdöttem ezzel.

Én őszintém megmondom, nem olvastam és olvasom minden történetedet. Amik családi történetek, azt nem olvasom, és én ilyet nem is írok. Pedig tudom ennek van itt a legnagyobb sikere. Nem tudom elfogadni, pedig sajnos van valóságalapja, aminek a vége általában a család széthullása, s sok esetben pedig a börtön. Ne vedd zokon, hogy ezt írom! Nem vagyunk egyformák - szerencsére -, így mindenki maga dönti el mi érdekli.
Azért azt megjegyzem: a stílusod jó.
1
Ez egy válasz Kékég 2023. június 15. 19:12-kor írt üzenetére.
Kékég
2023. június 15. 19:12
#266
Kedves Éva! Bocsánat, hogy megmerek szólalni. Névtelenül, de magamra ismertem és igen a Szerkesztők is rám céloztak ( május 14.-én töltöttem fel a Csodák 5. történetem). Sajnálom, hogy nekem is az írás a hobbim, az ÉN időm időtöltése. Mindenkinek szuvenír joga annyit írni és feltölteni amennyit akar. Bár pontos kimutatásra megkértem Álmost, de dec. 28 óta 42 írásom jelent meg. Igen a Szerkesztők emlékethetnek, én is voltam hisztis picsa, pont a meg nem jelent írások miatt. Nekem is elmagyarázták, amit most neked, megértettem és nem hisztizek tovább. Te is utána számolhatsz, máj. 14 óta 32 nap telt el. Már nem sipákolok, nem idegesítem, okozok feszültséget a Szerkesztőknek. Hidd el igazságosan, becsületesen, becsülettel teszik a dolgukat. Ha pedig szeretnéd tudni hány meg nem jelent írásom van privátban keress meg és megmondom. Szerkesztők tudják mást pedig nem sokkolok. Bocsánat mégegyszer, hogy megszólaltam és utánozom Álmos5-öt, "Bocsánat, hogy élek" Amúgy tetszenek az írásaid, jó a stílusod, ügyesen bánsz a szavakkal, rengeteg az izgalmas történet vezetésed. Csak biztatni tudlak írj, írj egyre többet. Gratulálok eddigi munkásságodhoz.

Tisztelt Szerkesztők! Tudom olvassák ezért itt kérdezem meg ha nem vip-ben jelentetem meg az írásom azt mindenki olvashatja. Olvashatja? Ahhoz bárki hozzászólhat?  Azok az írások blokkolják a többi író társ történeteit? Kérhetek erről felvilágosítást. Köszönöm
 
2
Éva596
2023. június 15. 13:50
#265
Kedves Szerkesztők!

Így már azért érthetőbben van fogalmazva, mint ahogy az előző leveletekben volt.
Vegyük úgy, hogy elfogadom, és ragaszkodva a történetemhez "iszok rá egy Martinit".

Csatabárd elásva.

Nemsokára jelentkezem egy új, de az előzőnél jóval rövidebb sorozattal.
3
Ez egy válasz Törté-Net 2023. június 15. 13:13-kor írt üzenetére.
T
Törté-Net
2023. június 15. 13:13
#264
Kedves Éva596!

"függően a történet pontos típusától": Ezt azt jelenti, ami nagyjából látható is volt az évek alatt: Minden napra igyekszünk egy hagyományosabb (hetero, gruppen) történetet felrakni, heti háromszor családit, heti kétszer valami extrémebb (bizarr, s-m, homo, stb.). Így az olvasóközönség mindegyik szegmensének próbálunk anyagot biztosítani, és nem egysíkűvá tenni a felhozatalt. 
Ez természetesen változhat, például ha nincs az adott típusú történetből "raktáron" (pl. a bizarabb vonalból), vagy ha éppen "túl sok" (bár ez határozottan a kellemesebb probléma) van raktáron, ilyenkor vagy hétvégén érkezik extra frissítés vagy hétköznap kerül fel három történet.

"ha 2-3 naponta felteszitek az írását, az a többi író kedvéért van?": Igen. Ha szigorúan csak és kizárólag a feltöltés sorrendjét vennék alapul, akkor előfordulhatna, hogy egyetlen írónk történeteit lehetne olvasni egy hétig, mivel van olyan, aki több hét-hónap "termését" egyben tölti fel, akár 10+ történetet. 
Ez az ő rajongóinak sem feltétlenül lenne ideális, de az esetleg más témára, más stílusra vágyó olvasók számára biztos nem, és cserébe a többi író számára is demoralizáló lehetne, hogy más nem is jut addig szóhoz. Ezért az első bekezdésben említett típustól függő felkerülési sorrendet kissé módosítja az, hogy pl. ne heti 5 hetero történet legyen XYZ tollából, hanem változatosabb legyen és mondjuk ez az 5 történet 2 hétre elosztva jelenjen meg.

Megjegyzésbe pedig legtöbbször pont az olyan kis előszó-szerűségek kerülnek, amik a történetnek nem részei, legyen az fordításra, eredeti történetre, az alkotás részleteire (pl. két író közös művére) vagy az ihlet/alkotás körülményeire vonatkozó megoszatni kívánt rész. Ritkább esetben a szerkesztők számára szóló üzenet, tudnivaló, felhívás, ezeket nyilván nem tesszük közzé. Ha megjelenítésre került, akkor számunkra nem volt egyértelmű, hogy csak és kizárólag nekünk szólna, ezért a tévedésért már az előző hozzászólásban is elnézést kértünk tőled.

És még egyszer megismételnénk magunkat: Semmilyen (pozitív vagy negatív) kritika nem változtatja meg (akármilyen irányban is részrehajlóan) a felkerülési sorrendet, nem jutalmazuk és nem büntetünk vele, mivel továbbra is valljuk, hogy a Törté-Net hosszútávú jövője szempontjából irreleváns, hogy mi személy szerint kit vagy milyen történetet szeretünk olvasni (vagy kit nem), mivel egyedül az írók és az olvasók véleménye számít a Törté-Net és a közösség fennmaradása szempontjából. 
(Ez amúgy igaz a szerkesztőség és valamely író közti vagy író-író közti feszültségre is, mi nem válaszhatunk oldalt a személyes preferenciák alapján.)

Reméljük a fentiek fényében még sikeresebben oszlattuk el a rossz szájízú félreértéseket és jó kedvvel fogsz minket és az Olvasókat újabb történetekkel megörvendeztetni.

Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
1
Ez egy válasz Éva596 2023. június 15. 11:49-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. június 15. 11:49
#263
Kedves Szerkesztők!

Köszönöm a felrakást. Csak zárójelben: 11 óra alatt 315 megtekintés.

Nincs harag, nektek ez a munkátok, nekem meg az írás a hobbim. Ha nem írnánk, nem lenne munkátok, s ha nem dolgoznátok nem lenne értelme írni.

Ezzel együtt, ha lehet szívleljétek meg, amit alant a válaszotokra írtam, nem kell sok hozzá, hogy kevesebb bosszúság és vita legyen.
1
Ez egy válasz Törté-Net 2023. június 14. 22:35-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. június 15. 00:07
#262
Igen kedves Történet-Szerkesztőség!
Igen alaposan, többször is átolvastam a nekem írt válaszotokat. Nem azért, mert gyenge a felfogásom, vagy idióta lennék, hanem azért, mert a feltöltésről szóló részt, szerintem az sem érti, aki írta. Ha lehet olvassátok át ti is alaposan, és rá fogtok jönni.
Ráadásul nem is igaz. Idézek tőletek: „(függően a történet pontos típusától)”. Ez nálam azt jelenti, minél színesebb, változatosabb típusú történeteket akartok felrakni. És nálatok mit jelent? Mert az a válaszotokból nem derül ki. De hogy könnyebb legyen engem, és akik még olvassák felvilágosítani,  megosztok veletek egy észrevételemet. Június 4.-én fogadtátok el a 22. befejező részemet, így a június 4-14 között felkerült anyagokat néztem át típus szerint. 25 anyag került fel, ebből 12 hetero, 9 családi, 1-1 bizar, homo, gruppen, s/m. Ezt jelenti a „függően a történet pontos típusától” kitétel?
Ha lehet ezt próbáljátok úgy megírni, hogy én, és még akik olvassák meg tudják érteni.
Még egy idézet, arra ami nem igaz abban, amit leírtatok: „Ez nem azt jelenti, hogy ilyen hosszú a várólista, de még az ilyen termékeny írónktól beömlő történet-halom kedvéért sem tehetjük meg, hogy csak az ő műveit rakjuk fel a többi írónkat a háttérbe szorítva. Ilyen szempontból a „csak” 2-3 naponta felkerülő történetei egy mesterséges lassítás a többi írónk „kedvéért”.”
Ez is érdekes megfogalmazás. Ti értitek? Tudom kire gondoltok, de ha 2-3 naponta felteszitek az írását, az a többi író kedvéért van? Nekem december 29.-én fogadtátok el az első részt, és 157 nappal később a 22. befejező részt. Akárhogy számolom, közel 8 naponta kaptatok 1-1 részt. Ez lenne a beömlő történet halom?
Erre és a típusokra még egy megjegyzés. Május 21.-én tettétek fel a 19. részt, gruppen anál, apa, fia. 23.-án máris felraktátok a 20. részt, gruppen, anál, s/m, majd 26.-án a 21. részt, gruppen, anál, s/m.
Ez lenne a történet típusától függés? Vagy ezzel a többi írónak akartatok kedvezni? És milyen érdekes, hogy a 19. rész elejére tettétek fel azt, amit privátban írtam nektek. Nem láttátok egyértelműen, hogy az nektek szól? A történethez semmi köze nem volt, így feltételezzem, hogy a történetet el sem olvastátok? És ezután tettétek fel gyorsan a másik két részt. Ugye rosszul gondolom, hogy van itt összefüggés?
Nincs veletek semmi bajom, de szeretem a dolgokat egyértelművé tenni. Ha valami nem tetszik, azt szóvá teszem, és ha még írni fogok ezután, a nem tetsző dolgokat megírom, mint eddig is.
Ezt a hosszú levelet sem írtam volna, ha a kérdéseimre értelmes választ kapok.
Kapok??

 
2
T
Törté-Net
2023. június 14. 22:35
#261
Kedves Éva596!

Először is elnézésedet kérünk, hogy a 3 napja küldött e-mailedre még nem jutott erőforrás válaszolni, de amúgy is többször lenyilatkoztuk, így semmi akadályát nem látjuk, hogy itt tegyük meg.
Ahogy minden feltöltönknek írjuk is az automata válasz-levélben, két hetes várakozási idő sajnos bármikor előfordulhat (függően a történet pontos típusától), ezt sajnos a te 10 napja várakozó történeted esetében is látható.
Nem teszünk különbséget az íróink között, és hogy mindenki számára átlátható legyen, szívesen megvilágítjuk a mögöttes tényeket és indítékokat is: a 2-3 naponta friss történettel rendelkező íróink között van olyan, akinek május 14.-i feltöltése a legrégebbóta várakozó története és ezekből összesen 8 darab várakozik. Ez nem azt jelenti, hogy ilyen hosszú a várólista, de még az ilyen termelékeny írónktól beömlő történet-halom kedvéért sem tehetjük meg, hogy csak az ő műveit rakjuk fel a többi írónkat a háttérbe szorítva. Ilyen szempontból a "csak" 2-3 naponta felkerülő történetei egy mesterséges lassítás a többi írónk "kedvéért".

A szóban forgó feltöltéshez csatolt megjegyzésnél - melynél írjuk is, hogy akár a szerkesztőségnek, akár az olvasóknak szólhat - nem láttunk olyan egyértelmű jelet, amely alapján csak nekünk szólt volna, de természetesen tévedhettünk, így a jelzésed után természetesen töröltük a történeted elöl.
Sem ilyen jellegű történettel kapcsolatos hibajelzés, sem egyéb kritika (sem pozitív, sem negatív), nem befolyásolja a történetek felkerülési sorrendjét.
És mivel a történetek általába több napra, akár egy hétre előre be vannak készítve, így csupán a véletlenen múlik, hogy a történeted még ezen a héten (a vállalt 2 héten belül) fel fog kerülni. Ezzel úgy hisszük a retorziók teóriáját is hatékonyan megcáfoljuk.

Reméljük a fentiek fényében sikeresen oszlatjuk el a rossz szájíző félreértést és jó kedvvel fogsz minket és az Olvasókat újabb történetekkel megörvendeztetni.

Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
1
Ez egy válasz Éva596 2023. június 14. 08:40-kor írt üzenetére.
Éva596
2023. június 14. 08:40
#260
Tisztelt szerkesztők, adminok!
Köszönöm, a hozzám való "kedvességeteket"! Június 4.-én elfogadtátok az +Első állásom története" sorozatom 22. befejező részét. Azóta nem került fel. Csak megelőzendő: az idő alatt van akinek 3, és több, akinek 2-2 anyaga került fel. Nem nevezem meg őket, mert mostani bejegyzésemhez semmi közük, de visszanézhető. Írtam nektek egy emailt, de még csak nem is válaszoltatok rá. 
Emlékeztetni akarlak benneteket, hogy miután mertem kifogásolni, hogy a privátban küldött üzenetet felraktátok az egyik írásom elé, amihez semmi köze nem volt, s ezt szóvá tettem nyilvánosan, öt napon belül 3 részét tettétek fel az anyagnak, amit én akkor, azt hiszem jogosan, retorziónak tekintettem. Mint ahogy most a befejező részt 10 nap óta nem vagytok hajlandók feltenni. A sok anyaggal ne gyertek, lásd fentebb.
Nincs veletek problémám, de a retorziókat a jogos észrevételek után nagyon nem szeretem. 
Ezek után milyen szájízzel készítsek és küldjek be anyagokat? Pedig ott van minden alkalommal: írókat, fordítókat kerestek.
Szívesen olvasnám, és gondolom mások is a magyarázatotokat!
3
Lolamacko
2023. május 10. 10:03
#259
Feltöltöttem  "A ragadozó hálójában" című írásom 3. részét is. Elkészült a 4. rész is, de ebben már csak a történet lett lezárva, és nem került bele erotikus vonal. Kérdezem, hogy hagyjam nyitva a 3 résszel, vagy zárjam le és töltsem föl a 4. részt is? Tudom, hogy itt erotikus történetek jelennek meg és ebben a sztoriban eléggé szélsőséges dolgokat írtam meg. Igazából nem is az volt a célom, hogy izgató legyen. Azt gondoltam, hogy azért van egy kis réteg, aki ezt is izgatónak tartja. A rengeteg apa/lánya, anya/fia szex mellett talán belefér. Mit tegyek? Töltsem a befejezést, vagy ne?
1
Lolamacko
2023. május 2. 22:03
#258
A ragadozó hálójában 2 részt előbb töltöttem föl, és csak utána az 1. részt. Természetesen előbb az 1 rész jelenjen meg, és utána a 2. rész. Lehet, hogy lesz 3. rész is.
Üdv Lolamacko
1
T
Törté-Net
2023. április 11. 21:01
#257
Kedves salsa!

A nyilvántartásunk szerint a feltöltés estéjén el lett bírálva, jóvá lett írva a VIP tagsági, illetve az e-mail üzenet is el lett küldve.

Üdvözlettel:
Törté-Net Szerkesztőség
1
Ez egy válasz salsa 2023. április 11. 14:23-kor írt üzenetére.
salsa
2023. április 11. 14:23
#256
Tisztelt Történet!
Március 6.-án küldtem be a "Nagymama ágya 6. (befejező) rész"-t. Regisztráltátok (szintén 6.-án), hogy beérkezett, de az elbírálásáról semmilyen üzenet nem érkezett. Ha valami gond van vele, kérem jelezzétek.
1
Pavlov
2022. szeptember 11. 17:36
#255
Feküdj a padlóra c. fordításom összefésült, ingyenes ebook változata többféle formátumban: https://www.smashwords.com/books/view/1163982
1
Pavlov
2021. december 9. 13:58
#254
Sokan elismerőleg szóltak a tavaly itt részekben megjelent Lilith-trilógiáról, amit a szintén Lilith szerzői nevű hölggyel közösen írtam. A szöveg most már összefésülve, frissítve elérhető ingyenes ebook-ban: https://www.smashwords.com/books/view/1119997
1