Mi kéne még az oldalra?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

B
Bob__
2010. július 22. 09:05
#335
Meg lehet oldani a hozzá szólások módosítását, valamilyen formában?
Ha már teljes regisztráció van, érdemes lenne ezt a fórumokba behozni.
1
B
Bob__
2010. július 20. 18:54
#334
Akkor jól sejtettem 🙂
De köszi a jutalom tagságit a hiba jelzésekért, fene se gondolta, hogy szeptemberig van már 🙂
Amúgy jó lett ez így, csak gondolom még itt ott finomítani kell.
Én nem néztem át annyira az ujjításokat, de erre is sor kerül. További jó melót!
1
T
Törté-Net
2010. július 20. 17:50
#333
Bob_: Nem, a régi verzióban úgy tudtad meg, hogy mikor jár le, hogy... ööö, szóval miután lejárt.
Ezen most javítottunk. 🙂 (Pláne mivel a névvel történő regedet nem csak 1 hónapig használhatod, hanem akár évekig is, így duplán hasznos.)
1
B
Bob__
2010. július 20. 16:19
#332
Köszi, de ez a régi verzióban is megvolt?🙂
1
T
Törté-Net
2010. július 20. 14:07
#331
and: Odaklikkelsz, és jobb oldalt megjelenik legfölül egy új box, ahol az első pont a Kedvencek, a második a VIP státusz névre hallgat.
A betűméret meg a történetek betűméretét változtatja. (Ugyanúgy, ahogy a történetek olvasásakor a cím fölött látható 2 kis ikon is teszi.)
1
and
2010. július 20. 08:01
#330
Bob: Klikkelj jobb felül az ember-ikonra belépve, és válaszd a VIP tagsági menüpontot, és máris láthatod.
Azért ennek nézz utána mégegyszer, mert nem így van ahogy leírtad, mert ott max. betüméretet lehetne állítani, de azt se meg két skin közül választani!
1
T
Törté-Net
2010. július 19. 19:40
#329
Kerti Ferenc János: A képregényeket, a fordítóink készítik, a szabadidejüktől és kedvüktől függ, hogy mikorra tudják/akarják elkészíteni a fordításokat.

Bob: Klikkelj jobb felül az ember-ikonra belépve, és válaszd a VIP tagsági menüpontot, és máris láthatod.

sztbali: Nem, egyenlőre nem tud ilyet a rendszer, de felírjuk, nem rossz ötlet. 🙂
1
sztbali
2010. július 19. 17:41
#328
Az új design-t látva arra gondoltam, hogy a kedvencek funkció jó, de fel tudok venni egy többrészes történetet egy kattintással?
1
Bob
2010. május 29. 18:45
#327
Egy ötlet fogalmazódott meg bennem, hogy nem lehetne e kijelezni a tagsági lejártának idejét valamilyen formában?
1
Kerti Ferenc János
2010. április 27. 11:34
#326
Tisztelt fejlesztők.

Vannak képregények melyek nagy sikereket aratnak. Ezeket kellene folytatni minél gyakrabban. ilyen az Ey pappi, a dögös szomszéd csaj, flinstones, farm lesons..... Ezek nagy sikerek. Mások nevében is kérnénk ezek folytatását.
Tisztelettel.
1
T
Törté-Net
2010. április 13. 22:51
#325
Szia!

Mostantól úgy lesz, hogy a válasz e-mail-ben nem csak egy kódot kap az író, hanem kettőt. A Goldengate-re külön kap kódot, amit regisztráció után kell beírni a VIP oldalon. (Vagy amikor kéri a VIP kódot.)

Természetesen a régi kitartó íróinkat sem akarjuk kiszorítani, így akinek ennyire sok tagságija van, az kérjük írjon egy e-mail-t és küldünk neki kódot a Goldengate-re is. :)

Üdv: Törté-Net Szerkesztőség
1
Ram Agile
2010. április 13. 14:44
#324
Kérdésem: "Mától minden egyes beküldött történetért (legyen az saját mű vagy fordítás) a 30 napos Törté-Net VIP tagsági mellé 30 napos Goldengate VIP tagsági is jár!"
Ez azt jelenti, hogy az ajánlat nem visszamenőleges, ugye? Csak mert nekem most két évre van hozzáférésem a törté-net-hez, tehát akkor két évig nem kapok hozzáférést a goldengate-hez? Próbáltam belépni az itteni user nevemmel és jelszavammal ott, de persze visszadobott a rendszer. Szóval: hogy is lesz ez az egész technikailag?
1
szoty
2010. március 18. 15:23
#323
Sok apa lánya történetet. :-)))
1
István
2010. február 23. 08:45
#322
több családi storyt ami ingyenes.....
1
T
Törté-Net
2010. január 21. 15:06
#321
Kedves Péter!

Örülünk, hogy lenne rá igény, igyekszünk kielégíteni. :) De a sablonos kérdések elkerülése érdekében várhatóan valószínűleg lesz lehetőség kérdések beküldésére is, hogy igazán azt kérdezzük tőlük, amiről Ti szeretnétek hallani :)

Üdv: Törté-Net Szerkesztőség
1
Péter
2010. január 21. 14:26
#320
Tisztelt szerkesztőség!
Régebben voltak riportok a történetek szerzőivel. Úgy érzem sokakat érdekelne ezeknek a folytatása, olyan szerzőkkel, akik esetleg mesélnek az ihletésükről, szaftosabb megtörtént élményeikről. Pl a szerzőlista első 10-15 tagja (ogree, leticia, vera, igus, remete stb.) Szerintem ők is biztosan benne lennének.
Üdv
1
Hétpettyes bogár
2010. január 1. 19:16
#319
Facedown!Kérdésedre íme a címe: Raine és Sheri 7. rész - Raine rákérdez a családi titokra (családi történet)
1
facedown
2010. január 1. 12:02
#318
Hétpettyes:
:DD
Nem tudom elhinni, hogy ez így megjelenhetett itt, bár
a maga módján ez a sztori is szórakoztató. ;))
Mi a címe?

1
énvagyok
2009. december 30. 23:12
#317
Nahát te Hétpettyes bogár!
Te nem tudtad azt, hogy a pénzedért neked is jár valami?
Hát itt van eme remekmű és kuss-ba legyél!
Mert, ez jár neked!
De tényleg, ez jár a pénzünkért???
1
Hétpettyes bogár
2009. december 29. 11:37
#316
A szerkesztők részéről némi odafigyelés - mert, hogy ez egy fizetős szolgáltatás! A szinte minden héten előforduló "duplum" mellett mellékelem ezt a csodát:
"Mother mozgott az oldalamról és annyira elhelyezte magát az a feje volt facedown Sheriben van öl. Hallhatnám őt, ahogy szürcsölt és a nyalás és én érezhetnénk, hogy Sheri izom, amik összeszorulnak a szondázó ujjam körül, ahogy a nővérem terjesztette a lábait szélesebb bérbeadás a saját kézesése a lábaim között.
Könnyen simogatott engem, ahogy toltam egy másodpercet azután egy a magjába való gyűrűs ujj. Nyögött és mozgott ő csípők csatár, aki szótlanul a behatolást kéri. Keményen megbasztam Sherit és böjtölök, ahogy Mother tovább szívta a clitjét és nyalta őt. Továbbadta a csípőit és egy hirtelen sikítást, amit elvékonyítottak egy hosszú hangos nyögésbe, ahogy boltozta a hátát.

Sheri mozgásai majdnem dobták Mothert tőle el ahogy emelte a továbbadó csípőit, több centizik az ágyból el, érezhetném, hogy az izmai, amik a nedvességeként nyomják és fogják az ujjaimat, vastagodtak és növekedtek.
Sheri egy másik fél sikítást hallatott, ami ellazulttá tette az útját egy a teste előtti mély nyögésre. Tőle távol mozgattam a kezemet és szívtam az ujjaim száradnak, ahogy anyát néztem reposition a nővérem és maga.

Rajta hátrálj most mellettem Sheri megint terjesztette a lábait és benézett a szemeimbe, amíg a Motherünk lement rajta. Sheri ajkait kissé szétválasztották és a barna bőre ragyogott az izzadság egy fényével nyögött és most csendben nyafogott, ahogy a kezemért nyúlt. Terjesztettem az ujjaimat, amik bérbe adják a kapcsolatát, az övé bánya között ahogy lágyan megcsókoltam őt és odahajoltam hozzá. A szabad kezem odacsúszott a bal oldali melléhez és lassú kemény körökben göngyölítettem össze a merev mellbimbót.

Ferde hát lebegtem a nővérem fölött, aki néz, ahogy szembeszáll, a kezeim közül az egyik még mindig szorított az övé és a másik húzott és húzott a mellbimbóinál, ahogy rá néztem. Mivel első alkalommal nálam volt annak a teljes öröme, hogy nézzék a nővérem arcát, ahogy tetőpontra hágott,

A légzése gyorsult és nehéznek és forrónak látszott, ahogy ez teljes félig nyitott ajkakon keresztül menekült el a tüdői elől, a bőrét leöblítették és a méze szemeket színezett volt széles nyitott és szikrázó amikor a csípői alatta mozogtak, az anyánk olyan ajak, amiket a szemei mélyítettek, és úgy tűnt, hogy mint folyékony arany szikrázik.
Ő teljesen lélegzetelállító volt, ahogy a szemei bezárultak, mivel egy pillanat és ő remegtek és remegtek.

Amikor kinyitotta a szemeit rám mosolygott és emelte a szabad kezét hogy kefélje az izzadság gyöngyeit a hajszálvonalából, ahogy bepréselte az ujjaimat az övé.
Az anya nyalt egy útvonalat Sheri harangja hosszában és a mellei között, ahogy magasabbra jutott a testén. Sherinek leejtik a kezét a fejéből és összecsavarta azt Mother sötét hajában, ami közelebb húzza őt.

Jól Motherrel csendben feküdt ott Sheri tetőjén és rajtam mellettük, előrész ők ahogy tartottam a nővérem kezét és finoman simogatom az anyám sima izzadt hátát. A szoba teljesen bűntől és szextől bűzlött, ahogy bezártam a szemeimet.
Azt gondoltam, hogy az órák átmentek de én az óra az éjjeliszekrényen elmondta azt nekem csak csak húsz percig volt. Az anya elmozdult Sheri oldalára és most minden, amit közülünk három lefektetett, annyira sok nélkül áll oldalra oldal által az ágyban az extra szoba hüvelykjeként.

Anya és Sheri lecsendesített hangokban beszélgettek Thanksgivingról és mikor kinyitottam a szemeimet, amiket hirtelen megnyugtattak. Figyelmen kívül hagyó a hirtelen csöndjük mosolyogtam és bérbeadást nyújtottam megy Sheri keze az eljárásban. Az anya mosolygott és fújt engem egy csók a nővérem testén keresztül. Odahajoltam és neki adtam az igazi dolgot mielőtt hátradőltem és pihentettem a fejemet a görbe karomon. Tehát Auntie mikor lesz itt?

Refferinget kérdeztem az Aunt Sandrámnak, az idő legnagyobb részében éppen Auntie - nak neveztük őt.
Két nap. Mondta egy önelégült mosollyal az anyám. Miért? Nyilvánvalóan mosolyogtam megállapította kint, hogy Sheri azt mondta körös - körül nekem, hogy Auntie és a kicsi önelégült mosolya azt mondták, hogy azt gondolta, hogy neki volt én minden gondolt kint.
Mert el fogom csábítani őt. Mondtam a sajátom egy önelégült mosolyával.

Az anyám és Sheri is rám nézett, Auntie nem volt az a fajta nő, akihez mentél, ő volt az a típus, ami igényeket csinált és odajött hozzád. Az anya boltozott egy szemöldököt. Jól lány - gyerek ha bárki tudja tenni azt, ez te vagy.
Nevettem. Oh ez ahogy jó ahogy elvégzett."
1