Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Sajnos tudom igazad van. Most gyakorlom otthon a magasugrást. Eddig minden alkalommal levertem a lécet, de már csak nagyon kevés hiányzik az átugráshoz. Megígértem, fog jönni a folytatás, méghozzá kettő, Ági hozzájárult, hogy még két történetét közre adjam.
Éva! Sok írásod olvastam már, az S/M nem a világom, de azok közt is akadt jónéhány ami tetszett, de ez, ez mindent felülmúlt. Nagyon tetszett, szerintem ez az egyik, legsikerültebb írásod. Cselekményes, érzelmes, érzéki, izgalmas és izgató. Gratulálok! 10p
Köszi a biztatást! Tényleg nem gondoltam folytatásra, de "közkívánatra" lesz még két része. Ezt rajtad kívül mindenkinek üzenem, aki itt járt vagy jár a komment szekcióban.
Ne sajnáld, hogy nem tudsz könyvelni. Sokan nem tudnak azt sem, meg írni sem. Te legalább azt tudsz. Sajnálom, hogy nem gondoltál folytatás írására. Gondold át kérlek! Közkívánatra? 😀
Örülök, hogy ennyire tetszett. Bár még egy hónap sem telt el ebből az évből, így nem volt nehéz, hogy neked az idén a legjobb történet legyen. Nem érzek benne sok részt, de most, hogy kapacitáltok, megkérdezem Ágit, van-e kedve folytatni.
Kedves Nelly! Milyen véletlen a névazonosság. Köszönöm a jó szavakat. Igazából nem gondoltam rá, hogy lenne folytatása, de sohasem lehet tudni mit hoz a jövő.
A legjobb történet, amit idén olvastam. Izgalmas, lendületes, rengeteg lehetőséget rejteget még magában. Remélem nem fullad ki és sok ilyen résszel örvendeztetsz még meg minket.
Megígértem, fog jönni a folytatás, méghozzá kettő, Ági hozzájárult, hogy még két történetét közre adjam.
Gratulálok!
És a többiekhez hasonlóan én is várom a folytatást. 10p.
Ezt rajtad kívül mindenkinek üzenem, aki itt járt vagy jár a komment szekcióban.
Közkívánatra? 😀
Milyen véletlen a névazonosság. Köszönöm a jó szavakat. Igazából nem gondoltam rá, hogy lenne folytatása, de sohasem lehet tudni mit hoz a jövő.