Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
AMIKOR BENT VAN MINDKETTŐ,OLTÁRI NAGY RIBANCNAK ÉRZEM MAGAM,RÖGTÖN JÖN EGY ORGAZMUS.
Pontosan ugy van, oltari nagy ribanc vagy.
1
Bambuló
2010. június 3. 10:52
Luxor! Nekem pont az tetszett benne, hogy az érzéseit írta le, mint aki nem fogalmaz, nem a tökéletesre törekszik, hanem a pillanatnyi gondolatát osztja meg. Impresszionista :-) Amennyiben tényleg ez a fantáziád, kívánom, hogy olyan barátod legyen, aki a Te játékszabályaid alapján, Rád maximálisan odafigyelve valósítsa meg az ilyeneket! mert egy dolog a fantázia, és másik a valós helyzet, még, ha szerepjáték is... legyen jogod, azt mondtani közbe, hogy " bocs, inkább mégse!"
1
Álmodozó
2010. május 31. 18:56
Szia Anikó!
Nagyon izgalmas a történeted. Szinte én is átéltem veled... Én is szoktam rengeteget fantáziálni, sok extrém dolgot meg is valósítottam már. Ha kíváncsi vagy írjál nyugodtan...
Üdv: Álmodozo (szopnek@citromail.hu)
1
topmay
2010. május 30. 23:04
Szerintem nagyon jó volt ez a történet.:P Csak így tovább!!!:P
1
Anikó
2010. május 30. 21:34
Sziasztok! Luxor,ez nem novella akart lenni,hanem leírtam egy masztimat,pontosabban,hogy miként szokott lezajlani.Leírni pontosan sokkal nehezebb mint lejátszani,átélni.Még azért is nehéz volt mert gondolhatod,hogy mennyire felizgultam közben és muszáj volt közben párszor vibriznem.
1
Luxor
2010. május 29. 09:41
A fogalmazas es a helyesiras olyan, mintha a tortenetet egy 10-12 eves gyerek irta volna. Sokkal tobbet ki lehetne hozni a temabol egy kis odafigyelessel...
1
petopeti
2010. május 29. 00:05
Kedves Anikó, nagyon érdekes történet. Kíváncsian várom a folytatást!
Pontosan ugy van, oltari nagy ribanc vagy.
Amennyiben tényleg ez a fantáziád, kívánom, hogy olyan barátod legyen, aki a Te játékszabályaid alapján, Rád maximálisan odafigyelve valósítsa meg az ilyeneket! mert egy dolog a fantázia, és másik a valós helyzet, még, ha szerepjáték is... legyen jogod, azt mondtani közbe, hogy " bocs, inkább mégse!"
Nagyon izgalmas a történeted. Szinte én is átéltem veled... Én is szoktam rengeteget fantáziálni, sok extrém dolgot meg is valósítottam már. Ha kíváncsi vagy írjál nyugodtan...
Üdv: Álmodozo (szopnek@citromail.hu)
Luxor,ez nem novella akart lenni,hanem leírtam egy masztimat,pontosabban,hogy miként szokott lezajlani.Leírni pontosan sokkal nehezebb mint lejátszani,átélni.Még azért is nehéz volt mert gondolhatod,hogy mennyire felizgultam közben és muszáj volt közben párszor vibriznem.