A+ A-

Mazó-maszti

Sziasztok!
Szóval nem régen múltam 18, semmi gond a szexuális életemmel,jó a barátommal,meg minden. de Én vadabbul szeretném,de nem merem neki mondani. Ezért masztizok. Ha egyedül vagyok a lakásban,a szüleim dolgoznak mondjuk akkor beindulok.
Évek óta kialakult 4-5 történetem amit ujra és ujra eljátszok. Először is felöltözök a legkihívóbb ruhámba amit utcára már nem vennék fel . Van a szobámban egy nagy tükör az előtt történik minden. Az egész kb fél óra de addig nyújtom ameddig csak tudom. Azért az évek során begyűjtöttem mindent eszközt ami kell és biztos helyen tartom.
Szóval tűsarkuban billegek szuperminiben alatta pici tanga. Kezdödik a történet. Beleélem magam teljesen. Az egyik kedvenc történetem pl az,hogy az utcán megyek és este van és haza tartok a munkából ilyen ruciban. Mindig egy rosszhírű,négerek lakta környéken vágok át mert arra rövidebb. Egyszer egy banda mellett megyek el,beszólnak,röhögnek. Másnap is arra megyek pedig tudom,hogy ott vannak. Akkor már oda is jön egy-két fickó de még nem nyúlnak hozzám. Így megy ez napokig mindig többet engednek meg maguknak de én makacsul és büszkén csakazértis arra megyek esténként. Hát persze mert tudom,hogy mi lesz a vége.
A lényeg,hogy egyre jobban megaláznak,feltételeket szabnak,hogy átengedjenek a "területükön". Először meg kell mutatni a bugyim,engednem kell hogy mindegyik megtapizzon,előszőr csak a fenekemet de másnap már a puncimat markoljákFokozatosan egyre keményebbek. Mivel másnap mindig arra megyek,tudják,hogy akarom én is ezt a megalázást,persze én mindig sértődőtten ellenkezek,de én egy gyenge nő vagyok nem bírok velük. Lassan jutok el a végkifejletig,direkt ujabb és ujabb részletekez találok ki.
Persze végig vibrizem a pöckömet közben és ekkorra már mimimum kétszer elmentem. A történet szerint a végén, egyik este már csak egy ici-pici tangában és a tűsarkúban állok előttük remegve az izgalomtól az utcán,próbálom szégyenlősen takarni magam,persze azért látszódjon is minden,nyúlkálnak markolásznak én meg csak suttogok,hogy kérem ne,ne bántsanak meg ilyenek. Nem kiabálok segítségért csak halkan könyörgök nekik. Ezzel gyakorlatilag beismerem,hogy nagyon vágyom arra,hogy ne hagyják abba.
Aztán a főnökük azt mondja,na kiskurva alaposan meg fogunk büntetni és elővesz csipeszeket és mellbimbómra rakja,a fenekemet is alaposan kidíszíti vele,de sokkal ám. Előszőr facsipeszeket használtam ennél a résznél de ma már fém fogazottakat.
Később szineztem a történetet és a tanga letépése után a puncimhoz is raktak csipeszeket. Ma már egy jó napon ugy becsipeszelem magam,hogy jut mindenhova!!! Az a lényeg,hogy a végére teljesen megalázzanak és büntessenek meg és hogy többen legyenek,sokan és sokan nézzék is végig a torturát. Miután rámrakták a csipeszeket de persze közben is,szopnom kell a farkukat miközben röhögnek és egymást biztatják. Teljes a megalázásom vagyis majdnem teljes. Még nem voltam megdugva.
Eljátszom,hogy még le is köpnek ahogy ott térdelek vagy állok. Persze egy vastag vibri jó keményen belémcsusszan/szexbolti termék/ azt fantáziálom,hogy na most erőszakolnak meg és addig huzogatom amig birom mert a végén már ugy szokott remegni a térdem hogy na! A pöckömet akkor már nem izgatom,mert addig csak azt vibriztem,most már csak belül akarom érezni,hogy dugnak. Mostanában próbálom úgy,hogy egy kisebb vibrit a popsimba dugok azt képzelve,hogy egyszerre két férfi van bennem. Kicsit nehéz benntartani mert annyi kezem nincs de megéri. aMIKOR BENT VAN MINDKETTŐ,OLTÁRI NAGY RIBANCNAK ÉRZEM MAGAM,RÖGTÖN JÖN EGY ORGAZMUS. A másik kezemmel pedig egy kis korbáccsal-ezt én csináltam,nem mertem venni-verem magam. De nagyon csíp,szóval azt képzelem,hogy dugnak kíméletlenül és korbácsolnak ahol érnek. Egyébként úgy próbáéom magam verni,hogy a rajtam levő csipeszekre célzok,mert ha jó erősen eltalálom az plussz fájdalommal jár. Persze a fenekemet és a puncimat főleg. Így a végén akkora sorozatorgazmusaim vannak hogy nem tudom leírni.
Szóval folytatom,csak annyit,hogy ezt egyszerüen nem merem a barátomnak elmondani,el is süllyednék. Így viszont a szex nem teljes mert én ilyenekre vágynék továbbra is. Én szívesen vele is eljátszanám a kiskurvásat mint a történetben,csak csinálja velem mindazt amit azok a "négerek" a sztoriban. Erre vágyom. Egyébként nem csak ez az egy történetem van amit szoktam eljátszani,mindig váltogatom őket de vannak kedvencek. Tök jó,hogy ezt leírtam kicsit megkönnyebbültem,meg be is izgultam!!! Arra,hogy ezt esetleg több férfi is olvassa! Ha érdekli az Urakat a többi kialakult sztorim akkor leírhatom azokat is. Jelezzék a véleményükben!
Szavazz Te is!

Átlag: 6.95 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 t.555 2017. 08. 28. hétfő 03:05
Nem rossz történet!
#13 feherkalman1 2017. 02. 17. péntek 06:49
Hát ha errál álmodozol.....
#12 Csepregianna 2014. 06. 24. kedd 17:37
Szerintem ird le a többit is
#11 A57L 2014. 03. 27. csütörtök 06:04
Nem rossz.
#10 a Viktor 2010. 07. 16. péntek 06:55
AMIKOR BENT VAN MINDKETTŐ,OLTÁRI NAGY RIBANCNAK ÉRZEM MAGAM,RÖGTÖN JÖN EGY ORGAZMUS.

Pontosan ugy van, oltari nagy ribanc vagy.
#9 Bambuló 2010. 06. 3. csütörtök 10:52
Luxor! Nekem pont az tetszett benne, hogy az érzéseit írta le, mint aki nem fogalmaz, nem a tökéletesre törekszik, hanem a pillanatnyi gondolatát osztja meg. Impresszionista :-)
Amennyiben tényleg ez a fantáziád, kívánom, hogy olyan barátod legyen, aki a Te játékszabályaid alapján, Rád maximálisan odafigyelve valósítsa meg az ilyeneket! mert egy dolog a fantázia, és másik a valós helyzet, még, ha szerepjáték is... legyen jogod, azt mondtani közbe, hogy " bocs, inkább mégse!"
#8 Álmodozó 2010. 05. 31. hétfő 18:56
Szia Anikó!

Nagyon izgalmas a történeted. Szinte én is átéltem veled... Én is szoktam rengeteget fantáziálni, sok extrém dolgot meg is valósítottam már. Ha kíváncsi vagy írjál nyugodtan...

Üdv: Álmodozo (szopnek@citromail.hu)
#7 topmay 2010. 05. 30. vasárnap 23:04
Szerintem nagyon jó volt ez a történet.:P Csak így tovább!!!:P
#6 Anikó 2010. 05. 30. vasárnap 21:34
Sziasztok!
Luxor,ez nem novella akart lenni,hanem leírtam egy masztimat,pontosabban,hogy miként szokott lezajlani.Leírni pontosan sokkal nehezebb mint lejátszani,átélni.Még azért is nehéz volt mert gondolhatod,hogy mennyire felizgultam közben és muszáj volt közben párszor vibriznem.
#5 Luxor 2010. 05. 29. szombat 09:41
A fogalmazas es a helyesiras olyan, mintha a tortenetet egy 10-12 eves gyerek irta volna. Sokkal tobbet ki lehetne hozni a temabol egy kis odafigyelessel...
#4 petopeti 2010. 05. 29. szombat 00:05
Kedves Anikó, nagyon érdekes történet. Kíváncsian várom a folytatást!
#3 Viktor 2010. 05. 28. péntek 23:51
Engem is érdekelne a többi storyd
#2 komlóczi 2010. 05. 28. péntek 15:01
jöhet a többi sztori
#1 Törté-Net 2010. 05. 28. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?