Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Titti! Nagyon jó ez a történet, tudom van valós alapja, és úgy van megírva, hogy fenntartás nélkül el lehet fogadni, akár az egészet valóságnak. Hoztad a szokásos magas színvonalat. JakeAmazinggal meg ne törődj, ne foglalkozz, az ő szavait használva: Botrányosan bunkó!
Köszönöm, hogy megírtad és közkinccsé tetted. Nagyon színvonalasan megírt érzelmekkel telített gyönyörű történet. Kár, hogy nem fogják elolvasni akiknek hasznukra válna, mert, ha nem is érintést nemtűrő, de életében még nem **élvezett** Nő nagyon sok van, sajnos.
Ez igen!Egy életre szóló tanulmány! Emberi érzelem mindenféle árnyai kivehetők-e gyönyörű tartalmas, minden pillanatot részletező, megérthető aktusok összességéből. Rettenetesen magas színvonalon van megírva. Titti Kedves! Gratulálok e nagyos szépen kivitelezett munkádhoz. További sikereket kívánok: 10.P.
Nagyon jó ez a történet, tudom van valós alapja, és úgy van megírva, hogy fenntartás nélkül el lehet fogadni, akár az egészet valóságnak. Hoztad a szokásos magas színvonalat.
JakeAmazinggal meg ne törődj, ne foglalkozz, az ő szavait használva: Botrányosan bunkó!
Üdv újra a fedélzeten, távolmaradásod sokunknak okozott hiányérzetet. Remélem,
újra aktivizálod magad és folytatod a nyelvőrködést. 🙂
Azért ettől van sokkal hosszabb, még nekem is. ;)
Emberi érzelem mindenféle árnyai kivehetők-e gyönyörű tartalmas, minden pillanatot részletező, megérthető aktusok összességéből. Rettenetesen magas színvonalon van megírva. Titti Kedves! Gratulálok e nagyos szépen kivitelezett munkádhoz. További sikereket kívánok: 10.P.
"Álmoska5"