Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
A felkiáltó jeleket észre sem vettem, bár én úgy is élvezhetőnek, és olvashatónak tartok egy írást, ha a magánhangzók helyett számokat ír valaki. 1gy g6nd6l6m. A tartalom jó, az írás befogadható, r4m2nt5k8s, és lehet fikázni m4nt m4nd6nt. Csak hozzáállás k8rd8se.
Mintha beragadt volna a felkiáltójel a billentyűzeten, vagy a pont nem működött. Mivel fordítás, lehet, hogy az eredetiben is ez volt, de annyi cenzúrát lehetett volna alkalmazni, hogy kigyomlálod a felkiáltójeleket.
1
D
Dreof
2023. június 30. 08:42
A történet idővonala s felépítése logikátlan. Ehhez a sztorihoz képest hosszú (ami kialakult belőle), amit ki lehetett volna hozni a töténetből az éppenséggel kimaradt. Így ez csupán egy részlete lehetne egy hosszú történetnek - átírva.
Rendkívül idegesítő - legalábbis az én számomra -, hogy rengeteg indokolatlan felkiáltójel szerepel az írásban. Mintha élőszóban elmondva kiabálna valaki: Nappal világos van! Éjszaka sötét van! Hat éve nyugdíjaztak! Élvezhetetlen stílusú írás!!!