Családi kupak... 1. rész

A témához tartozó történet:
Kitti
16 118 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Zoli bácsi
2009. október 19. 23:13
#7
Kedves Caligula részben egyet értek veled. De én úgy gondolom, nem árt, ha néha lelkesíteni az ifjúságot, persze úgy hogy rávezetjük hibáira. Ha rögtön a földbe tiprod bimbózó lelkesedésüket, akkor ezek és a hasonló oldalak (írók) nélkül maradnak egy idő után. Mielőtt félreértenél én nem, tartom magam írónak, azzal hogy beküldtem egy történetet, de nekem sem esne jól ha így megtaposnák lelki világomat. Sokan vannak, köztük én is, akik csak próbálnak kibontakozni. Nekem is lesznek hibáim, mert elég türelmetlen ember vagyok és nem szoktam még hozzá hogy tüzetesebben áttekintsem írásaim. Ezzel csak azt akarom mondani, ha finomabban közlöd hozzászólásaidat azzal szerintem többet elérsz mindenkinél mer így tudod leginkább rávezetni az írót hogy megtalálja önmagát, érdeklődési körét és a legfontosabbat az írásában megbúvó hibákat.
1
Caligula
2009. október 19. 22:40
#6
Zoli bácsi!Minden olyan történetet szívesen olvasok,ami nem sablonos,nem tartalmaz,sem lelki,sem fizikai erőszakot,kínzást.Nem kedvelem különösebben a homoszexualitást,de,ha egyébként jó a fogalmazás,nem morgok miatta.
Kifejezetten bosszant,ha azt látom,hogy tapasztalatlan kiskorúak,akik még írni sem tudnak helyesen jelentkeznek ezen az oldalon.18 éven felülieknek!
Mit szeretek?Pl. - a teljesség ígénye nélkül - Remete,Vadász,Vidraa,Epicfon,K.Wanda,XXIII.István...és van még jó pár olyan itt akiket én az "ÍRÁS-ÍRÓ" kategóriába sorolok.
Majd elolvasom a történeted és a minősége szerint véleményezem vagy nem is szólok hozzá.Egyébként csak az igazán retteneteseket "fikázom"
1
Zoli bácsi
2009. október 19. 19:45
#5
Kedves Manóka!
Caligulának igazat adok abban, hogy nem árt még egy kis gyakorlás, de ez a kis kritika ne vegye kedved! Kíváncsian várom a folytatást!
1
Zoli bácsi
2009. október 19. 19:20
#4
Kedves Caligula!
Kíváncsivá tettél! Megmondanád nekem, hogy milyen történeteket szeretsz, mert az utóbbi hozzászólásaidat nézegetve te csak fikázol mindenkit. Már félek attól, ha megjelenik az én történetem, mit fogsz hozzászólni.
1
fiesta14
2009. október 19. 17:33
#3
azért én kiváncsi lennék a folytatásra is.
1
Caligula
2009. október 19. 16:00
#2
Inkább semmi sem került volna fel!
Manóka!Nem bántanálak,de fejezd be előbb a nyolc általánost,azután próbálkozz újra!(Írtam ezt a tartalom és a helyesírás miatt egyaránt!)
1
T
Törté-Net
2009. október 19. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1