A+ A-

Zsarolás happyend-del

Adrienn és Ricsi fiatal házasok. Most nem rég tértek vissza nászútjukról. Egy reklám cégnél dolgoznak mind a ketten. Adrienn mint programozó, Ricsi mint külső munkatárs.
Adrienn nagyon korán ébredt. Párja közelsége egyre jobban fokozta libidóját. Jobb kezével lassan átnyúlt és átölelte férje nem túlságosan széles vállát. Bal kezével lassan simogatni kezdte kedvese mellét, hasát, csípőjét, ... , közben érzéki puszikkal borította el imádott férje száját, arcát, nyakát. Keze ez alatt lejjebb vándorolt. A szemérem szőrzet, a comb és zacskó simogatása úgy látszik elérte a kívánt hatást, mert a "jogar" megrándult, aztán még egyszer, majd egyre sűrűbben és emelgetni kezdte a takarót. Ricsi egyre szaporábban vette a levegőt, mormogott egy kicsit arról, hogy neki felesége van és hagyják őt békén, később egyre tisztábban ráébredt elkövetkezendő sorsára. Szemeit még nem merte kinyitni, hátha csak álom.(?). Akaratlanul is egyre érthetőbb szavak jöttek ki a száján.
- Óóóó! ...! Ahhh! ....!Húúuuuu! .....! Csodás! Szeretem! Méééég!
Résnyire kinyitotta a szemét. A sötétben csak halvány árnyékként látta számára oly kedves feleségét, aki megállíthatatlanul simogatta a gyönyörök birodalma felé.
Jobb kezével, mellyen az asszony feküdt, kissé maga felé húzta párja fejét, rövid szerelmes nyalakodás után száját a szájához tapasztotta és csókolta azt. Eleinte lágyan finoman, majd egyre határozottabban. Bal kezével felfedező útra indult. Szájával ez alatt elérte párja melleit és azt csókolgatta. Kiváltképp annak "Szent János kenyér" magjára hasonlító bimbóit, mely meghálálta a gondoskodást és keményedni, hegyesedni kezdett. Az asszony is elérte a gyönyörökhöz vezető légzési problémákat. Már amennyire probléma!(?)! Közben Adrienn keze sem tétlenkedett. Mikor férje "jogara" elérte a -zászlórúd- állapotot, óvatosan letolta magukról a takarót, majd marokra fogta a makkot és lassú fejő mozdulatokkal ingerelte a "gyönyörök rúdját". Ez alatt Ricsi keze már a köldöknél járt, aztán a pici fazon igazított pamacshoz ért. Halk hangok hagyták el olykor Adrienn szabaddá vált száját. Ám a férfikéz nem nyughatott! Rá is talált az addigra már tüzesen megduzzadt, a kéj nedvétől locsogó barlangra. Mikor Adrienn érezte, hogy "jancsika" mindjárt elköpi magát, "hatvankilencesre" fordult. Ricsi nyelve először a combok belsejét vette célba, majd egyre közeledett, mégnem rátalált arra a rejtekhelyre, amely annyi örömöt-gyönyört szerzett neki ez idáig is! Nyelvével a tocsogóan nedves bejáratot nyalogatta kőrbe, egyre mélyebben hatolva befelé. Nyelvével néha a mellette lévő korpásra is rálaffantott. Benyálazta mutató és középső ujját, majd egyszerre a két bejárathoz tette. Lassan kőrkörös mozdulatokat tett és egyre beljebb hatolt ujjaival. Adrienn közben a "gyönyörök rúdját" puszilgatta, csókolgatta, a szájába vette, egyre erősebben szívta, szopta, kezével zacsiját morzsolgatta finoman de célra törően.
- Vigyázz! Mindjárt! - lihegte a férje két furcsa levegő vétel között.
Kiengedte szájából a "kéjek rúdját" és, hogy férjének még ne legyen kedve a szaporító nedvek kieresztéséhez, ráfricskázott egy erőset a meztelen makkra! A "huncut" megremegett, Ricsi felszisszent és tövig nyomta ujjait a barlangokba! A lány teste megfeszült, ezt a férfi is érezte, ezért ujjait először lassan, majd egyre gyorsabban mozgatta ki és be, miközben nyelvével a gátat ostromolta! Adrienn akkorát élvezett, hogy még a szemérem ajkai is beleremegtek! Miután ismét rendesen tudta venni a levegőt, folytatta férje izgatását. Bár párja még mindig nyalta őt, ez csak fokozta, hogy mielőbbi csúcs kiegyenlítésre sarkalja férjét. Nyelvével kőrbe nyalta a makkot, néha belefúrta nyelvét a kis nyílásba, olykor fogait végig húzta a vértől duzzadó makkon, annak gallérján, így rövid időn belül megkapta amire vágyott. Ricsi több részletben a szájába spriccelte a "gyönyörök nedvét". Mint édes szájú kis iskolás a gesztenyepürét habzsolta, nyelte a számára oly finom és ízletes sűrű fehér masszát. Utolsó cseppig kiszívta és lenyelte oly mohón, mint ha féltenie kellene valakitől!
Az asszony felhagyva a "hatvankilencessel" visszafordult, ráfeküdt szerelme mellére és közben kezével a "huncutkát" simogatta. Nem hagyva időt a lazításra. Mikor érezte, hogy megint bevetésre kész a "cuccos", élvezkedve beleült az ágaskodó "férfiúi botba"!
Többször fordultak az ágyon. Mikor ki volt felül.(?) Adrienn megint előbb élvezett el. Ricsi mikor érezte, hogy visszavonhatatlanul eljött az ő ideje is, kihúzta a "szerszámát", fordult egyet és hátulról a sötétebbik de szorosabb lukba tolta "harci szerszámát". Néhány erőteljes mozdulatra volt csak szüksége és másodszorra is megajándékozta feleségét a "folyékony kis Ricsik százezreivel"!
Egy darabig még így maradtak, majd összeölelkezve elaludtak. Gyönyörű és nyugodt álmuk volt. Csak az óra csörgése ébresztette fel őket.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.51 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L
2016. 09. 22. csütörtök 09:30
Ezért kár volt. Válaszolok rá!
#7 papi
2014. 02. 16. vasárnap 10:35
Gyalázatos Válaszolok rá!
#6 Andreas6
2013. 05. 3. péntek 19:04
Nagy az Úristen állatkertje! Válaszolok rá!
#5 gibbon2
2013. 01. 12. szombat 10:15
Nem semmi nyes Válaszolok rá!
#4 genius33
2013. 01. 11. péntek 15:28
Érdekes olvasmány smile Válaszolok rá!
#3 Rinaldo
2013. 01. 11. péntek 10:40
Meg érdemelték. Válaszolok rá!
#2 Bikmakkocska
2013. 01. 11. péntek 07:37
Hát ez meg mi a franc? Ez lenne a happy and? Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2013. 01. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!