Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
hát nagyon jo sztory de át kéne olvasni néha az igaz . ám joo 🙂
1
t
tiborg
2012. április 12. 08:34
Kis bibi, nem nagy ugy.Csak egy kis figyelem szukseges. A sztori kulonben erdekes....igazi Vera. Nekem inkabb a koroddal van bajom...38...37...40????
1
flexus
2010. január 7. 20:59
Vera, volt már sokkal jobb is, ezt tényéeg nézd át
1
worluk
2009. október 13. 22:11
Nagy vagy!! "A férjem nevetve mondta, hogy milyen hülye lehet az a férfi, aki nem tudja a férjéről, hogy kurva lett. "
1
worluk
2009. október 13. 21:55
tanulj meg fogalmazni (ez sem nagyon magyaros) "A férjem munkahelyéről van egy brigád, aki egy alkalommal egy szórakozóhelyen tartott egy születésnapi bulit." Át kellene szerintem elküldés előtt olvasnod még egyszer az általad írottakat, mert ez így nagyon ratyi!!!
Pace: worluk
1
popocici
2009. október 13. 12:45
Nem ez a legnagyobb baj ezzel a...,hanem,hogy egyszerűen bunkó!
1
arfet
2009. október 13. 12:01
férjem nevetve mondta, hogy milyen hülye lehet az a férfi, aki nem tudja a férjéről, hogy kurva lett. nekem tetszet,de erre figyelj oda
Nekem inkabb a koroddal van bajom...38...37...40????
"A férjem nevetve mondta, hogy milyen hülye lehet az a férfi, aki nem tudja a férjéről, hogy kurva lett. "
"A férjem munkahelyéről van egy brigád, aki
egy alkalommal egy szórakozóhelyen tartott
egy születésnapi bulit."
Át kellene szerintem elküldés előtt olvasnod
még egyszer az általad írottakat, mert ez
így nagyon ratyi!!!
Pace: worluk
nekem tetszet,de erre figyelj oda