Apám, Eszti és Én 2. rész

A témához tartozó történet:
Anita2
12 150 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Hétpettyes bogár
2009. október 8. 09:31
#7
Kedves Zoli bácsi!
- Ha nem tekinthető durva hibának a helyhatározó ragjának - pl."ba-be, ban-ben" - abszolút helytelen használata. Mondhatnám az, hogy akkor használja helyesen, amikor eltéveszti,
- Ha nem tekinthető durva hibának a magyartalanságok értelemromboló halmaza - pl.csak egy a durvábbak közül:
"Én apám hasfalát csókolgattam mikor egyre hevesebben lélegzett és egy nem várt mozdulattal mindkét kezével, átfogta tarkóját és csípőét megemelve tartott rá fejére és mozdulatlanul, görcsösen tartva elkezdett élvezni." - ez a mondat mit is jelent? De kérdezhetném vajon mi az a "ritustánc" - felteszem az író a vitustáncra gondolt.
- Ha nem tekintjük durva hibának az értelmező írásjelek, szinte teljes, és sok esetben az ékezetek hiányát,
nos akkor tényleg igazad van.
Ha nem olvastam volna Anitától az "Édes diákéveket" vagy éppen az "Anitát", akkor nem is vesztegetnék különösebben szót rá, csak azok kissé magasabbra tették a mércét. (Remélem azokat tényleg Te írtad Anita, mert az világosan látszik, hogy ez, akárcsak a "Szolgáltatás" utolsó néhány része, gépi fordítás, összecsapott és igénytelen átírása.)
Mint mondtam, ha nem lettek volna az említett előzmények, "istenbizony" nem vesztegettem volna egy szót sem az egészre.
Mint láthatod - kedves Anita - megint nem sértegetni akartalak, de úgy gondolom, nem kellene lerombolni a szépen indult image-et magadról!
Üdv. a hétpettyes
1
sztbali
2009. október 8. 09:00
#6
Tényleg Bővített, de lehetne hosszabb is.
1
Ati
2009. október 8. 07:22
#5
Azért ez nem járja hogy ismétlésekért fizessünk.
1
jani
2009. október 8. 07:13
#4
Nem lenne rossz egy még bővebb változat és akkor harmadszorra sem kell sok újat kitalálni.
1
Zoli bácsi
2009. október 8. 06:45
#3
Kedves Hétpettyes bogár!
Én nem kívánom Anitát védelmembe venni, de úgy érzem nincsen most igazad. Lehet, hogy az én szemem csal, de nem látok benne tényleges DURVA hibának számító hibát. Azonban igaz, ami igaz a vesszőket igen csak lespórolta. Szerintem ez sokakkal előfordul (még velem is). A tartalma tényleg nem változott túl sokat, de ahogy visszaolvastam ígéretét, tényleg betartotta, mi szerint egy bővebb változatot tölt fel.
Bíztatásul adok neki 10p.
Talán a következő jobban sikerül.
1
Hétpettyes bogár
2009. október 8. 00:38
#2
Vártam az ígéreted teljesítésére, de ez semmivel nem jobb mint az előző -szinte szó szerint ugyanez a változat - legalább is a feeling ugyanaz - tele helyesírási hibával és magyartalansággal.
Szerintem a "Történet" részéről is "sportszerűtlen"volt ezt frissítésként felrakni. Nem csodálkoznék, ha egy rakás felháborodott üzenetet fog kapni - én nem fogok hisztériázni miatta, nem a stílusom!
Anita! Ennél légy már igényesebb magadra! Még mindig hiszem, hogy ennél többre vagy képes.
1
T
Törté-Net
2009. október 8. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1