Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Nagyon hosszú idő telt el az előző rész óta. Féltem nagyon, hogy nem élem meg ezen rész tartalmát. Élvezetesen van levezetve: -„ Vacsora előtt behívtam Ildicskát és Évát a nappaliba. Lányomat az ölembe ültettem mire egy ajjaj-t nyögött, és hozzátette: - Ez komoly lesz... „- E pillanattól elindul ebben a sorozatban egy olyan láncreakciós jelenség, ami mindennemű, családon belüli (anya-lánya: Ildi-Ildicska, anya-fia: Éva- Álmoska, s még olyan is lehet később kikövetkeztetni, hogy Álmoska-Ildicska és a csúcs Álmoska- Ildi és Ildicske- Éva ) érintkezése kibontakozásaira is kitérhetnek. Istenem segíts, hogy ezeket még megélhessem! A hosszú szünet után, vártam már nagyon, Ildi és Éva „intimebb” kapcsolatát olvassam. Amikor ehhez a részhez értem a történet vége felé: „- Éreztem nedveimet Éva combján, és éreztem, hogy ő szintén ott hagyta a saját felfokozottságának eredményét a combomon. Lágyan, szinte csak alig érintve egymást, kezdtünk eljutni a gyönyör beteljesüléséhez. Éva a nyakamat puszilgatva lihegte:-" Nekem is lelassult a szívverésem, légzésem és Velük együtt felértem a csúcsra, összepisiltem magam. Természetesen: újból 10. P Köszönöm KÉKÉG ezeket az örömöket!
Élvezetesen van levezetve:
-„ Vacsora előtt behívtam Ildicskát és Évát a nappaliba. Lányomat az ölembe ültettem mire egy ajjaj-t nyögött, és hozzátette: - Ez komoly lesz... „-
E pillanattól elindul ebben a sorozatban egy olyan láncreakciós jelenség, ami mindennemű, családon belüli (anya-lánya: Ildi-Ildicska, anya-fia: Éva- Álmoska, s még olyan is lehet később kikövetkeztetni, hogy Álmoska-Ildicska és a csúcs Álmoska- Ildi és Ildicske- Éva ) érintkezése kibontakozásaira is kitérhetnek. Istenem segíts, hogy ezeket még megélhessem!
A hosszú szünet után, vártam már nagyon, Ildi és Éva „intimebb” kapcsolatát olvassam. Amikor ehhez a részhez értem a történet vége felé:
„- Éreztem nedveimet Éva combján, és éreztem, hogy ő szintén ott hagyta a saját felfokozottságának eredményét a combomon. Lágyan, szinte csak alig érintve egymást, kezdtünk eljutni a gyönyör beteljesüléséhez. Éva a nyakamat puszilgatva lihegte:-"
Nekem is lelassult a szívverésem, légzésem és Velük együtt felértem a csúcsra, összepisiltem magam.
Természetesen: újból 10. P
Köszönöm KÉKÉG ezeket az örömöket!