Unokatesóm 9. rész

A témához tartozó történet:
Kékég
30 807 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

veteran
2021. június 1. 04:04
Minden rész jobb az előzőnél.
1
a
angel234
2021. június 1. 03:57
Érdekes és egy jó sorozat.
1
Bizse42
2021. június 1. 00:51
Nagyon hosszú idő telt el az előző rész óta. Féltem nagyon, hogy nem élem meg ezen rész tartalmát.
Élvezetesen van levezetve:  
   -„  Vacsora előtt behívtam Ildicskát és Évát a nappaliba. Lányomat az ölembe ültettem mire egy ajjaj-t nyögött, és hozzátette: - Ez komoly lesz...  „-
E pillanattól elindul ebben a sorozatban egy olyan láncreakciós jelenség, ami mindennemű, családon belüli (anya-lánya: Ildi-Ildicska, anya-fia: Éva- Álmoska,  s még olyan is lehet később kikövetkeztetni, hogy Álmoska-Ildicska és a csúcs Álmoska- Ildi és Ildicske- Éva ) érintkezése kibontakozásaira is kitérhetnek.  Istenem segíts, hogy ezeket még megélhessem!
A hosszú szünet után, vártam már nagyon, Ildi és Éva „intimebb” kapcsolatát olvassam. Amikor ehhez a részhez értem a történet vége felé:
     „- Éreztem nedveimet Éva combján, és éreztem, hogy ő szintén ott hagyta a saját felfokozottságának eredményét a combomon. Lágyan, szinte csak alig érintve egymást, kezdtünk eljutni a gyönyör beteljesüléséhez. Éva a nyakamat puszilgatva lihegte:-"
Nekem is lelassult a szívverésem, légzésem és Velük együtt felértem a csúcsra, összepisiltem magam. 
Természetesen: újból  10. P
Köszönöm KÉKÉG ezeket az örömöket!
1
T
Törté-Net
2021. június 1. 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1