Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
nagyon nagyon jó volt ki kéne adni kisregénynek bővitett változatban szerintem sikert aratna :D Kár hogy vége remélem lesz helyette/mellette más is amit majd lehet várni és olvasni :D
1
Lemon Orange
2008. július 17. 19:50
Kedves Remete,
sajnálom, hogy máris véget ért a "rádiósnapló" :) Örömmel olvastam, s remélem, hogy további írásaidat is megosztod velünk. Még egyszer köszönöm a regényed.
1
Lucretius
2008. július 17. 15:57
Kedves Remete! Minden megbecsülésem a Tiéd. Többször kifejeztem elismerésemet korábban, de mindig bujkált bennem egy kis félelem, vajon a következő rész méltó lesz-e az előzőekhez? Te fényesen bizonyítottál. Nem tehetek mást, csatlakozom Captain-hez és a többiek dicsérő karához. A Te helyed - bármilyen fájdalmas kimondani - nem itt van. Regényed hibátlan, mind cselekményében, mind előadásában. (Sőt, még mondanivalót, jellemfejlődést is vélek fölfedezni benne) További sok sikert kívánok, és várom újbóli jelentkezésedet.
1
Remete
2008. július 17. 14:29
Kedves Olvasóim! (Hadd ne soroljak fel mindenkit) Köszönöm, hogy figyelmet szenteltetek az írásomnak, remélem, tudok még Nektek olyant nyújtani, ami tetszeni fog. Köszönöm a szavazataitokat, és a hozzászólásaitokat, és ez azoknak is szól, akik nemtetszésüket fejezték ki a regény valamely tulajdonsága miatt. Bár azt, már megtanultam, hogy sem szövegben, sem zenében nem lehet olyant alkotni, ami mindenkinek tetszik, erre továbbra sem fogok törekedni, de azért azoknak a véleményére is figyelek, akiknek nem nyertem el a tetszését ezúttal. Ennek a történetnek vége, de rövidebb, hosszabb írásokat még igyekszem küldeni. Addig is, míg újra találkozunk, jó olvasást kívánok mindenkinek itt, a törté-net.hu oldalain Üdvözlettel: Remete.
1
mackómanó
2008. július 17. 01:39
Köszönöm ezt a tartalmas, nagyon lenyűgöző regényt. Nagyon sajnálom, hogy vége lett. Szeretnék még több ilyen nívós olvasmányt olvasni. További sok sikert kívánok az írónak. üdvözlettel: Mackómanó
1
Kika
2008. július 16. 23:12
Sanalom, hogy vege :(, es egyuttal koszonom hogy megosztottad velunk :)
Varom a kovetkezo irasod :)
1
T
2008. július 16. 18:05
És jövő héten mit olvassak?!
1
incifinci
2008. július 16. 16:23
Kedves Remete! Köszönöm.
1
pitta
2008. július 16. 13:21
Jó lett a mű. Igazábol nem erre számitotam de ez se egy rossz befejezés. További sok szerencsét az ilyen sikeres művek írásához.
1
Captain
2008. július 16. 13:14
Tisztelt Remete!
Engedd meg, hogy a regényed végére érve mégegyszer gratuláljak! Az, hogy az itteni történetek közül kiemelkedik, nem kétséges, de megkockáztatom, hogy a kortárs magyar irodalomban is megállja a helyét. Köszönöm, hogy mint olvasó, részese lehettem a MŰnek. A befejezést már sejteni lehetett az előző rész végén, de kiváncsian vártam, hogyan jutnak el idáig a szereplők. Külön tetszett, hogy nem zártál be minden kaput magad mögött, és még bármikor visszatérhetsz, hogy innen meséld tovább. Hétről-hétre lelkesen vártam és kerestem a folytatást és most el kell köszönnöm Zsolttól, Zsófitól és a többiektől. Hiányozni fognak...
Üdvözöllek, és csak ismételni tudom magamat és másokat: ne hagyd abba az írást!
1
Tüse
2008. július 16. 11:11
A többezer történet közül olvastam nagyon sok jót, de igazi élményt a Te könyved jelentette. Köszönöm és várom az újabb könyvedet.
1
Olvasó
2008. július 16. 09:50
Ez egy nagyon szép,és kerek történet lett. Minden héten vártam az újabb részeket,most pedig sajnálo,hogy vége.:)
1
pisti47
2008. július 16. 07:27
Csak ezért a kisregény miatt fizettem a TORTENET-re, de ha írsz még hasonlót, továbbra is vevő vagyok rá. Ami a többi sztorit illeti, volt köztük jó is, de egyik sem ért fel a tieddel. Gyanús vagy nekem, mert szerintem nagyon profi vagy. Köszönöm az olvasásoddal kapott élményt.
1
Northop
2008. július 16. 06:56
Tisztelt Remete!
Szeretném megköszönni azokat a kellemes órákat, amit a könyved elovasása szerzett. Remélem lesz még folytatása az írói tevékenységednek, mert szívesen olvasnám az elkövetkező írásaidat is. Kevés embernek adatott meg, hogy a tollát cizellált módon forgassa Te azok kevesek egyike vagy, kit Minerva imígyen érintett meg. Kérlek használd az adottságodat, a mi épülésünkre a továbbiakban is!
1
Mikey
2008. július 16. 03:57
Szépen kikerekedett a történet, és a katarzis is remek, mivel az előző részben már ezt lehetett remélni/sejteni. Bár az utolsó 1-2 bekezdés kissé nyálasra sikerült, ez nem rontja az összképet, 10 pont.
sajnálom, hogy máris véget ért a "rádiósnapló" :) Örömmel olvastam, s remélem, hogy további írásaidat is megosztod velünk.
Még egyszer köszönöm a regényed.
Minden megbecsülésem a Tiéd. Többször kifejeztem elismerésemet korábban, de mindig bujkált bennem egy kis félelem, vajon a következő rész méltó lesz-e az előzőekhez? Te fényesen bizonyítottál. Nem tehetek mást, csatlakozom Captain-hez és a többiek dicsérő karához. A Te helyed - bármilyen fájdalmas kimondani - nem itt van. Regényed hibátlan, mind cselekményében, mind előadásában. (Sőt, még mondanivalót, jellemfejlődést is vélek fölfedezni benne) További sok sikert kívánok, és várom újbóli jelentkezésedet.
(Hadd ne soroljak fel mindenkit)
Köszönöm, hogy figyelmet szenteltetek az írásomnak, remélem, tudok még Nektek olyant nyújtani, ami tetszeni fog. Köszönöm a szavazataitokat, és a hozzászólásaitokat, és ez azoknak is szól, akik nemtetszésüket fejezték ki a regény valamely tulajdonsága miatt.
Bár azt, már megtanultam, hogy sem szövegben, sem zenében nem lehet olyant alkotni, ami mindenkinek tetszik, erre továbbra sem fogok törekedni, de azért azoknak a véleményére is figyelek, akiknek nem nyertem el a tetszését ezúttal.
Ennek a történetnek vége, de rövidebb, hosszabb írásokat még igyekszem küldeni.
Addig is, míg újra találkozunk, jó olvasást kívánok mindenkinek itt, a törté-net.hu oldalain
Üdvözlettel: Remete.
További sok sikert kívánok az írónak.
üdvözlettel: Mackómanó
Varom a kovetkezo irasod :)
További sok szerencsét az ilyen sikeres művek írásához.
Engedd meg, hogy a regényed végére érve mégegyszer gratuláljak! Az, hogy az itteni történetek közül kiemelkedik, nem kétséges, de megkockáztatom, hogy a kortárs magyar irodalomban is megállja a helyét. Köszönöm, hogy mint olvasó, részese lehettem a MŰnek.
A befejezést már sejteni lehetett az előző rész végén, de kiváncsian vártam, hogyan jutnak el idáig a szereplők. Külön tetszett, hogy nem zártál be minden kaput magad mögött, és még bármikor visszatérhetsz, hogy innen meséld tovább. Hétről-hétre lelkesen vártam és kerestem a folytatást és most el kell köszönnöm Zsolttól, Zsófitól és a többiektől. Hiányozni fognak...
Üdvözöllek, és csak ismételni tudom magamat és másokat: ne hagyd abba az írást!
Minden héten vártam az újabb részeket,most pedig sajnálo,hogy vége.:)
Szeretném megköszönni azokat a kellemes órákat, amit a könyved elovasása szerzett. Remélem lesz még folytatása az írói tevékenységednek, mert szívesen olvasnám az elkövetkező írásaidat is. Kevés embernek adatott meg, hogy a tollát cizellált módon forgassa Te azok kevesek egyike vagy, kit Minerva imígyen érintett meg. Kérlek használd az adottságodat, a mi épülésünkre a továbbiakban is!