Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
Szerencsétlen francia! Mit ki nem kellett állnia, mert Te szagolgattad!
1
Johny
2008. február 18. 19:26
Hát ez már télleg gáz. Én nekem nagyon bejönnek a családi törik, de már kezdem unni az egyre gyengébb próbálkozásokat. :( :(
1
zsuzsika
2008. február 18. 19:12
Csak így tovább, de ne itt. Ezért fizetünk, menj a mici -mackóba!!
1
Cardman
2008. február 18. 12:36
Teljes mértékben osztom az elöttem szólók véleményét.
1
d.
2008. február 18. 07:33
Az elején a hug elmegy a barinőjéhez. Majd amikor már biztos benne a srác hogy ott van akkor elkezdi a masztit, de 5perc múlva már csönget a hug aki a leizzadt barinőjével jött vissza teniszezésről. Baszki ezek kurva gyorsak ám. tőlem ez 0pont nem is olvastam végig
1
wwwalaki
2008. február 18. 00:40
Nagyon gyenge... valószínűleg egy élénk fantáziájú tízéves kisfiú műve. A helyesírása meg csapnivaló.
állnia, mert Te szagolgattad!