Anyja lánya 2-4. nap - Angyalka

A témához tartozó történet:
vidraa
74 788 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Torkos
2007. november 8. 06:12
#33
Ne sajnáld! Senkit nem lehet "akarata" ellenére boldoggá tenni. Akihez nem fértél hozzá, nem is érdemelte meg hogy törődj vele. Az ember számára kétféle felejthetetlen élmény létezik: a nagy siker és a nagy kudarc. Be kell látni, hogy a puskacső másik végére sok olyan került, akire már nem is emlékszel, de te számára örökre szóló szép emlék maradtál. Én ezért nem bánom, hogy az életemben sokkal több szürke veréb volt, mint csillogó páva. Az előbbiek szeme sokkal szebben ragyog, és a memóriájuk is sokkal jobb.
Az érték nem hivalkodik. Akire sokan hajtanak, az csak kapni szeret, attól jóra ne számíts! Ne az irígyeid számát szaporítsd, hanem a híveidét. Ez az élet egyik legnagyobb bölcsessége. Az irígyeid számára kín hogy létezel, a híveid számára jó hogy vagy. Nagyon jó!
1
vidraa
2007. november 7. 19:19
#32
Torkos!
az írásaim a "tündökléseimről" szólnak (talán "dunyha") kivételével...
hidd el bukásaim is voltak... nem is kevés... sőt...
csak azok kevésbé érdekesek...
hidd el én is magyaráztam nem is egyszer a "bizonyítványt"...
-Tudod Drága annyira, de annyira kívántalak! Azért nem bírtam magammal...
és hányszor de hányszor estem pofára..
nem is kapva esélyt arra, hogy jó illetve rossz legyek...
mindegy... változtatni már nem lehet... azért a sok kihagyott lehetőséget marhára sajnálom...
1
Torkos
2007. november 7. 17:31
#31
Még egy utolsót Vidraa! Olvasva az írásodat, egyből rájöttem, hogy nem a pénzeddel hódítottad meg a nőket.
A nők szemében két kemény valuta van, és mindkettőt a nyelv produkálja. Az egyik a jól működő szürkeállomány segítségével vidámságot és felüdülést hoz a szürke hétköznapokban, mert tartalmas és élvezhető szöveget produkál. A másik szintén a nyelvhez fűződik. Akár a csók akár az egyéb nyelvi játék kerül szóba, semmi más nem tudja úgy előkészíteni a terepet, mint ő. Te mindenféle értelemben jól bánsz vele. A farok az úgyis csak a gyertya a tortán, ami vagy elég, vagy elfújják, de a valódi szerepe csak epizódszerep. A szex attol lesz élvezetes, hogy jól elő van készítve és jól telik el kettő között a "cigarettaszünet". Jól működő nyelv kell hozzá. Kurva gazdag voltál és vagy Vidraa! A más pénzén is képes voltál működni, és képes is leszel amíg élsz. Uff!
1
Rsy
2007. november 7. 16:10
#30
Ez a rész ha lehet még jobban tetszett mint az első. Nagyritkán regényeknél tapasztalok ilyet. Ha olvasom, akkor se lát se hall: akár vonat alá is sátélhatok annyira megszűnik a külvilág. Valahogy így volt ez most is. Nem tervezetem hogy leragadok... Reggel bejöttem melózni, és hogy jobban induljon a nap, gondoltam olvasok egy szexsztorit. Nos, negyed öt van délután. Reggel nyolcra jöttem, és ma még ebédelni se mentem ki... Remélem az informatikusok nem nézik vissza, hogy a munkaerő mit csinál aznap a neten, mert csúfosul lebukok. Esetleg ha bevállalós a rendszergazda, akkor "this is the beginning of beautifoul friendship". De íg vagy úgy, köszönöm az élményt.
1
vidraa
2007. november 7. 13:48
#29
köszi!
más világ volt régebben.. lazábbak voltunk, nem az számított milyen cuccban vagy, milyen kocsid van..
több volt az ismerkedési lehetőség is..(nem szorakozóhelyre gondolok mert az ma van több, de valamire való nőt akkor sem ott kellett keresni..)
diákkorunkban táborokba jártunk.. vagy pl. ez a történet is vonaton kezdődik...
ma már kocsival mentek volna ők is, én is..
vagy pl. sok csjt lehetett fölszedni buszon...
ki jár ma busszal? nyugdíjasok, családanyák, gyerekek..
a jó csajokat ha nincs kocsijuk akkor szállítják...
meg nem hülye sorozatokat néztünk szabadidőnkben...
sőt uram bocsá' nem a neten lógtunk és mások történeteit olvastuk..
a franc tudja persze... nem sírom én vissza azokat az időket... mert szar volt, de volt közösségi szellem az emberekben... és főleg fiatal voltam...
meg egyformák voltak (nagyjából) az emberek nem volt "kasztosodás" mint ma.. lehetsz te jó pasi, de ha látszik a csóriságod, egy valamire való nő már észre sem vesz... átnéz rajtad...
könnyebb volt csajozni...
diszkóribancot ma könnyebb szerezni.. lóvé kérdése... de az csak egy fokkal jobb a guminőnél..
1
Torkos
2007. november 7. 06:26
#28
Az egypontosok is elfogynak egyszer. Remélem, hamar kihal a fajtája. A szexualitás, mint az emberi élettevékenységek legnemesebb része, az itt fellelhető szinvonal fejlődésével szinkronban fejlődik. Ez előbb utóbb tisztára pucolja a terepet. A sok egypontos, nyilvánvaló, a saját munkáját próbálja a haverok segítségével feljebb kinlódni, de a számuk véges.
Azok viszont, akik a színvonalas írásokat ebben a műfajban is hajlandóak befogadni, egyre többen lesznek. Én ebben hiszek. A bunkó előbb vagy utóbb
múzeális értékként saját szobadíszévé válik. Erős vasrácsok mögött, aranybavésett táblával jelölve, nehogy elkallódjon. Javasolt felirat: "Szexuális kőbalta 2007.-ből. Hozzányúlni hatóságilag tilos! Igazi szépségét csak tisztes távolból élvezhetjük."
1
coolface
2007. november 7. 01:43
#27
megint azt mondhatom hogy egy piszok mázlista vagy bár nekem lenne ilyen szerencsém:(ez a történet jobban
tetszett mint az első
1
András
2007. november 6. 22:00
#26
Vidra! Köszönöm! Azt kaptam itt, amit általában egy jó könyvtől várok, új élményeket, amikre nekem nem volt időm, kedvem vagy lehetőségem. És ez egy olyan élmény, amire még sokáig emlékezek, és alkalomadtán szívesen újraolvasok.
1
Sun
2007. november 6. 21:04
#25
Hát Vidraa ez a történet viszi a pálmát nálam!!!! Én is szoktam erotikus történeteket írni, de azok a tieidhez képest csak firkálmányok. Eszméletlen jól írod a történeteidet!!! Sőt amikor ezt a történetet olvastam meg állt az idő és nem bírtam abba hagyni az olvasást!!! Ezentúl legtöbbször olyan történeteket fogok olvasni amiket te írtál!!! Gratula, király!!!! És kosss!!!!!!!!!! Öröm volt olvasni!!!!!!!! Kosss!!!!!!!
1
Sun
2007. november 6. 20:59
#24
Hát Vidraa ez a történet viszi a pálmát nálam!!!! Én is szoktam erotikus történeteket írni, de azok a tieidhez képest csak firkálmányok. Eszméletlen jól írod a történeteidet!!! Sőt amikor ezt a történetet olvastam meg állt az idő és nem bírtam abba hagyni az olvasást!!! Ezentúl legtöbbször olyan történeteket fogok olvasni amiket te írtál!!! Gratula, király!!!! És kosss!!!!!!!!!! Öröm volt olvasni!!!!!!!! Kosss!!!!!!!
1
vidraa
2007. november 6. 14:10
#23
Még az eőző gondolathoz! A kutyát és a családi tenyészbikát csak azért nem tenném bele mert az törvényileg tilos...:)))))))))
1
vidraa
2007. november 6. 14:04
#22
Azt hiszed érdekel a dobogó?
Azt hiszed nem látom az egy pöttyöket?
Amíg az értelmesebb része elolvas és jó pontokat kapok Tölük,addig még csakcsak... de Ti felszavaztok, de elfogytok egy idő után... de az egyesek tovább is jönnek és eltűnök én is a sülyesztőben... de nem izgat... a saját örömömre írok...(a legjobb sztorik meg úgysincsenek a toplistán... sajnos...)
Ha a dobogó érdekelne, női nicken írnék egy szupercsaládit... elmesélném nagyon részletesen, szaftosan, hogyan ment végig rajtam a család életem során.. sorozatba tenném... a nyagyapámtól az unokámig kitárgyalnám a dolgot...
aztán úgyanazt a sztorit leadnám fárfiként is.. nagymamámtól a lányunokáimig...
olyan mélységig, hogy nem is kéne a srácoknak "polírozni"... a szövegtől a gatyájukba élveznének...
De nem török ilyen babérokra...
1
Torkos
2007. november 6. 08:24
#21
Vidraa! Ez így kerek! Nem szabad tovább folytatni. A történet mindíg meghozza a maga lélektani hatását. Azt sohasem szabad agyonütni. Te is váltott lovakkal tetted meg a távot. Nem lehet úgy messzire jutni, ha a fogatban a bal és a jobb oldali lovakat egymással cserélgeted. A friss ló a megoldás. De ha a régi szocialista vicc kell példának, az is itt van:
Bevezették a naponkénti fehérneműcserét a Szovjet seregben! Kolja cserél Grisával, Grísa cserél Szergejjel, Szergej cserél Ivánnal, Iván cserél....
Új törénet csak új szereplővel hiteles. Ez nem töltött káposzta, amit nem baj ha mindíg újra melegítesz.
Még egy jó tanács! Ne kapkodj! Nyugodtan kivárhatod a következő történeteddel, amíg lecsúszol a dobogóról. Ne akarj magaddal harcolni! Tedd lehetővé, hogy kívánjanak! Tudod, az orgazmushoz is az kell. Ha csak megengedik, hogy tedd a dolgod, nem vagy sikeres. Csak a magad örömét éred el.
1
Tim
2007. november 5. 20:18
#20
Azt azért nem hiszem, vidraa :) És most nem csak a szerencsés "áldozataira" gondolok. :D
1
vidraa
2007. november 5. 13:53
#19
megérteni egy NŐt?
10élet is kevés...
De attól olyan izgi...

Az anyjaával mégegyszer? naneeeeee!!!
Őszintén szólva játszottam a gondolattal, hogy a kiscsajjal... oktatás közben... beleteszek... valami szaftos...
De az már túl sok a jóból...
Az én történeteim amúgy is megtörtént eseményeken alapulnak... Hiszitek vagy sem...

most töltöttem fel (sz)Expressztábor cimmel egy 18 évesen elkövetett...
elég legyen annyi, hogy kirúgtak erkölcstelen magaviselet miatt......
1
Nanetuddki
2007. november 5. 08:56
#18
Kár, hogy nem jöttél össze az anyjával újra. Olvastam volna még...
1
Torkos
2007. november 4. 20:25
#17
A nő a legbonyolultabb szerkentyű a világon. Mint a TV. Megértéséhez mindent le kell egyszerűsíteni. Nem kell tudni hogyan működik, mert akkor menthetetlenül bele akarsz babrálni. Azt hiszed, hogyha elromlik, majd meg tudod javítani. Nem fog sikerülni, ugyanis nem a felépítés hibája okozza az üzemzavart, hanem a szar műsor. A műsort pedig te választod. Olyat kapsz amilyet megérdemelsz, mert csak ahhoz van kedved. Add oda neki a távirányítót, és csak a kérdésre felelj!
"Igen szívem, az nekem is jó lesz." És nem fogod megbánni! A tévé és a nő egyaránt bonyolult szerkezet. Megértésükhöz le kell egyszerűsíteni a dolgokat, és akkor már egyszerűen csodálatossá válik minden. Te is.
1
vidraa
2007. november 4. 17:04
#16
köszi Tim, nem kell sebész.......az fáj...
egyesek szerint a farkamat kellett volna már régen...
mondjuk könnyebb is lett volna az életem nélküle... :)))
1
anti
2007. november 4. 13:34
#15
Amíg olvasgattam mind a két részt leegypontozták.
Legalább elolvastad?
1
Tim
2007. november 4. 12:42
#14
Bocs, sebészbók-volt :) Bár sebész se vagyok :D
1