A második esély 1. rész

A témához tartozó történet:
Arter Ego
30 230 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Titti
2024. április 17. 20:41
#24
Már bocsi, de ha a fejed a homokba dugod, attól még nem teszed meg nem történtté a dolgot. Akinek van ilyen sztorija annak ajánlanám feltenni, még ha nem is olyan színvonalú, mint a tieid. Már csak azért is, mert ha nem ezt teszed, azzal elismered azok igazát, hogy az ehhez hasonló történetek nem idevalóak. Pedig más is megmagyarázta, hogy miért igen és egyébként sem hiszem, hogy a szerkesztők akarattal átengednének nem ide kívánkozó történeteket. Elvégre nem az olvasók döntése ez, vagyis nem a szekér húzza a lovat. Bocs a hasonlatért, csak picit bosszús vagyok ma.
1
Ez egy válasz Ulysses 2021. február 13. 20:41-kor írt üzenetére.
Arter Ego
2021. február 19. 17:57
#23
Köszönöm mindenkinek, aki vette és veszi a fáradtságot, hogy bármilyen formában véleményt nyilvánítson 🙂
Ulysses, szerintem nincs veszteni valód azzal, hogy megmutatod az írásaid 🙂
Véleményem szerint sajnos (?) többségben vannak azok, akik inkább értékelnek egy pocsékul megírt, de testnedvektől csöpögő írást, mint azok, akik esetleg tényleg történeteket akarnak olvasni. A pontozásos rendszer lenne a fő támpont a közönség visszajelzésében, de sokan arra sem veszik a fáradtságot, hogy szavazzanak, nemhogy kommenteljenek. Ezért nem tartom mérvadónak az értékeléseket; ha csak egy pozitív kommentet olvasok a sztorijaim alatt, nekem már megérte 🙂
2
Ulysses
2021. február 13. 20:41
#22
Jó színvonalú írás! Több csillagot érdemelne.
A korábbi hozzászólásokhoz: (különösen "ennio" és "Törté-Net"-éhez)
A fordításaim forrásául szolgáló "literotica" oldalon van helye erotikamentes írásoknak is. Amúgy ott sincs kezelhetetlenül sok kategória. Hogy ide kellene-e? Nem tudom. De pont a fenti történet fogadtatását látva maradnak továbbra is fiókban saját írásaim. Mert hasonlóan Arter Ego történetéhez az enyémekben is egy-két bekezdésnyi terjedelem jutott a szexuális aktusnak. Kb annak megfelelő arányban, mint amennyi időt szeretkezéssel tölt az átlag ember a nap 24 órájából.
3
Kexi69
2020. december 26. 16:46
#21
Nem szexista, de bepillantást nyújt a "mai fiatalok" életébe
1
d
david70
2020. július 28. 17:21
#20
Nagyon jó tortenet, szeretném egyben olvasni az egészet.
1
D
Dollyka82
2020. május 2. 11:26
#18
Tessék mondani eltévedtem?
1
JakeAmazing
2020. április 11. 03:33
#17
Egyetértek. Már én is felvetettem nekik ezt, meg ajánlottam újabb kulcsszavakat.
1
Ez egy válasz ennio 2020. április 3. 16:29-kor írt üzenetére.
T
Törté-Net
2020. április 5. 20:26
#16
Kedves ennio!

Köszönjük a hozzászólásokat, hagyj válaszoljunk rögtön rá. 🙂

Az általad felsorolt címkék között elég sok duplikáció van, de ettől függetlenül érdekes lista, ezeket mi nem hozzuk létre újra, de rákeresve pl. a popsi szóra, a kereső kidobja az anál címkét. (Ilyen pl. a kukkolás-leskelődés, lekötözés-bilincs, S/M-BDSM-szado-mazo párok.)
Ami alapján eldől, hogy egy címkét létrehozunk-e, az elsősorban a benne szereplő történetek darabszáma, egy történetért nem érdekes címkét nyitni, hisz nem valószínű, hogy érdemi segítséget jelent keresésnél.
Ettől függetlenül egy 15 címke-ötletet viszont felírtunk, és rövidesen fel is kerülnek. 🙂

A másik téma röviden a "Több kategória = több elégedett olvasó = több pénz" egyenleteddel írható le. Attól, hogy több kategóriát vezetünk be, még nem lesz több történet az oldalon, márpedig az olvasók azért váltanak VIP tagságit. 🙂
Ahogy írtad, kis ország vagyunk, kevesen beszélik ezt a gyönyörű nyelvet, így sajnos a történetek darabszáma is limitált. A Törté-Net a megalakulása óta tartja a folyamatos frissítési rendet (pontosabban azóta a kb. 15 év óta, amióta ezt deklaráltuk), és szívesen növelünk rajta, ahogy a beérkező mennyiség ezt lehetővé teszi.
Ettől függetlenül egyetértünk veled abban, hogy nem akarunk egy elitista, szűk körű olvasói rétegnek kedvezni csak, ellenben próbáljuk az erotikus/szex történetek legteljesebb skálájának teret adni. 🙂

Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség

Ui: Azért titokban reménykedünk benne, hogy a Törté-Net már most is az ország legjobb ilyen oldala, akár tartalom mennyiségére, akár az oldal minőségére nézve, de kérjük jelezd felénk, ha mégsem. ;)
2
Ez egy válasz ennio 2020. április 3. 16:29-kor írt üzenetére.
r
rekamia
2020. április 4. 12:55
#15
történetnek nem rossz de nem idevaló.
0
l
listike
2020. április 4. 12:49
#14
Nagyon tetszett. Végre valami változatosság, nem csak a tömény szex. Aki figyelmesen olvasta, megtalálható benne az erotika is. Várom a következő részt.
2
e
ennio
2020. április 4. 11:09
#13
Na ez az. Miért nem idevaló? Miért nincs ennek való rovat?

Ez lehetne az ország legjobb ilyen oldala:

"Sima heteró történetre vágysz? A legjobb helyre jöttél, tele vagyunk vele.
Leszbi, homo, bi? Tessék, mindre van külön csoportunk.
Szado-mazo érdekel? Nehogy már a pix..-re menj amikor nálunk is mindent megtalálsz!
Max. 60-as az IQ-d és a helyesírás idegen tőled? Van neked szóló kategóriánk is, nem kell a ...uw.hu-ra menned.
Anime szereplőkről akarsz szextörténeteket olvasni? Nem kell semmi chan oldalt böngészned, gyere ide!
Szűzlányokkal hempergő majd vérükben fürdő grófnő története érdekel? Meg kell mondanunk hogy totál beteg vagy, de nálunk te is találsz olvasnivalót.
Családi szex? Annyi van hogy hetekig olvashatod őket egyfolytában.
Hosszabb, majdnem irodalmi jellegű sztorikat akarsz? Itt vannak.
Vágyfokozó ételek receptjeit böngésznéd? Nálunk még ezt is találsz.
Hát nem éri meg az az emelt díjas SMS?"

Ahogy befut egy elfogadható történet, besorolni és kirakni.
Jönnek az olvasók, jönnek a reklámozók, dől a pénz.

Értem én hogy a minőség meg hasonlók, és mi vagyunk a magyar literotica, csak a literoticának ott van az angolul beszélők óceánja, amihez képest kis hazánk igencsak pocsolya.
Emlékeztenék az iwiw-re. Micsoda minőségi oldal volt. Csak meghívóval lehetett belépni. A prosztó Facebookra meg akárki mehetett. Vagy mondhatnám a közérteket Pesten. "Van nekünk megszokott ügyfélkörünk, akiknek jó a parízer-trappista-zacskós tej hármas. Nem kell nekünk ütvefúrótól a virágföldön át a pelenkáig mindent árulnunk mint a szupermarketeknek."
Nemes történet a Titanicon az elsüllyedésig játszó zenekar sztorija, de valljuk meg: egyben ostobaság is.

"Szerkesztőség: A kisérlet eredménye minket is érdekel, ..."
Én azt javaslom ne érdekeljen, hanem egyszerűen legyen ilyennek és sok minden másnak is hely. Aki akar erre kattint, aki nem akar, mást választ.
2
Ez egy válasz cscsu50 2020. április 4. 09:26-kor írt üzenetére.
cscsu50
2020. április 4. 09:26
#12
tényleg nem ide való , de jó
1
k
katana112
2020. április 3. 19:29
#11
Az írás nagyon jó. Persze még nem bontakozott ki benne az erotika, de én várom a folytatást. Ha nem itt, akkor más oldalon.
1
e
ennio
2020. április 3. 16:29
#10
Kategóriabővítés, kategóriabővítés, kategóriabővítés.

Érdekességképpen egy angol nyelvű oldal témái:
földönkívüli, anál, ázsiai, fenékből szájba, fenékből punciba, uralkodás, BDSM, állatokkal, biszex, fekete, zsarolás, szopás, test átalakítás, lekötözés, fiú, fiú/fiú, fiúk/tinilány, kannibál, megcsalás, herekínzás, kényszerítés, beleegyezéses szex, kegyetlenség, kukkolás, spermanyelés, halál, fegyelmezés, uralás/alávetettség, drog, beöntés, erotika, magamutogatás, extrém, fan fiction, nő/lány, női dominancia, női magamutogatás, női szóló, nő/nő, első alkalom, öklözés, láb és cipőfétis, homo, lányok/nő, lányok dominanciája, gót, gruppen, hardcore, horror, megalázás, vérfertőzés, rasszok közti szex, munkahelyi szex, szoptatás, latex fétis, latina, éeszbikus, férfi/tinilányok, férfi/nők, férfi/idősebb nő, férfi dominancia, férif szóló, férfi/nő, férfiak/nő, férfiak/nők, masszázs, maszturbálás, idős, elmekontroll, szörny, gyilkosság, erőszakos szex, nem erotikus, idős nő/férfiak, idős férfi/nő, pegging, terhes, prostituált, vonakodás, romantika, szado-mazo, kaki, iskola, rabszolga, gyilok, fenekelés, tini minden kombinációban, édeshármas kínzás, játékszerek, transznemű, transszexuális, transzvesztita, szüzesség, pisi, feleség, nő által írt, fiatal

Ehhez képest elég kevés lehetőség van itt. Lehetne nyitni tíz másik kategóriát napi történetmegjelenéssel és nem lenne az ami most van, hogy ha megjelenik egy homo a napi kettőben, akkor hápog az, akinek nem tetszik a homo mondván hogy nem ezért fizet. Másnap ugyanez történik egy családi sztorival, harmadnap egy irodalmival és így tovább.

Több kategória = több elégedett olvasó = több pénz.
Ne legyen igazam, de szerintem egyre kevesebben olvasnak szextörténeteket és ebből a kevésből is egyre többen tudnak angolul.
2
c
cscsu69
2020. április 3. 15:16
#9
Szerintem jó 🙂
Törté-net Impresszumból: "Megtalálhatóak a romantikus történetek is, éppúgy ahogy a hétköznapokban előforduló, vagy éppen az extrémebb szextörténetek is, mind-mind külön kategóriába rendezve, tehát nem fordulhat elő, hogy a finomabb erotikára éhes olvasó véletlenül belebotlik valami extrémebb történetbe, ami esetleg nem tetszene neki...
Van ezen kívül még tízezer másik, válogassatok abból, azért fizettek. Ez ingyenes amúgyis
2
sunyilo
2020. április 3. 09:25
#7
Nagyon jó írás, de nem ide való. Nem ezért fizetek...
0
f
feherfabia
2020. április 3. 07:34
#6
Nem kellett volna!
0
Andreas6
2020. április 3. 06:28
#5
Nem ilyen írásokért látogatom ezt az oldalt. Attól persze máshová még jó lehet.
0