A+ A-

A konferencia

A ragyogó neonfény fáradttá tette az asztal körül ülő emberek arcát. Egy szerződésről tárgyaltak már vagy 4 órája, és már harmadszor találkoztak az elmúlt két hétben. Az asztal tele volt üres ásványvizes palackokkal és almaleves dobozokkal. Rengeteg kávéscsésze halmozódott fel az asztal közepén, de senki nem akart még egy szünetet, csak túl akartak lenni az egészen.
Sarah nem nagyon tudott segíteni csak hagyta, hogy gondolatai elkalandozzanak, amíg a másik fél ügyvédje néhány paragrafust emlegetett, amelyről Sarah még csak nem is hallott. Végignézett az asztal körüli unott arcokon, ám tekintete hirtelen megakadt a szemben ülő egyik konzultáns intelligens, szürke szempárján. Rendkívül jóképű férfi volt, a harmincas évei végén járhatott. Jól szabott sötétszürke öltönyt viselt, inge csak egy árnyalattal volt világosabb szeme színénél, melyen exkluzívan tervezett nyakkendője feküdt. Világosbarna haja rövidre volt vágva. Sarah már az első találkozáskor megnézte magának, mert erős kezének ujjain nyoma sem volt jegygyűrűnek. A férfi is ránézett és válaszként egy lélegzetelállító mosolyt küldött Sarah felé, ettől a lány szíve zakatolni kezdett és gyorsan az előtte lévő papírokra pillantott és tanulmányozni kezdte őket.
Sarah nagy látványosság volt ebben a többnyire férfiak által uralt üzleti világban. Rövid szőke haja és mélykék szeme magával ragadta a férfiak tekintetét, akikkel tárgyalt. És amikor telt ajkaival elkezdte szopogatni tollának végét, miközben a lényegre koncentrált, sokak eljátszottak a gondolattal, hogy talán adnának neki valamit, amit érdemesebb lenne szopogatni. Sarah sosem tartotta magát szépnek és kevés fogalma volt arról az érzésről, melyet üzleti partnereiből váltott ki. Fehér férfiinget és sötétzöld zakót viselt, finom nyaka körül zöldeskék kendő tekergett, egy arany csattal. Az egyetlen ruhadarab, ami a nemére utalt egy szűk sötétzöld szoknya, mely egy karhosszúsággal a térde fölött végződött, megmutatva ezzel vékony, hosszú lábát. A grafitszínű harisnya sötétkéken végződött, hogy kiemelje ezzel a kendője színét.
A konferenciaterem levegője fáradt volt, és nehéz, így sok zakó lekerült tulajdonosáról a tárgyalás során, így volt ez Sarah - val is. Miután kicsit megnyugodott a zavarba ejtő pillanat után, a szék támlájának feszülve nyújtózkodni kezdett, ruhán keresztül ugyan, de kiemelve ezzel melleinek gyönyörű formáját. Majd végzett még pár testhelyzet változtatást és kinyújtóztatta a lábait.
Az ügyvéd még mindig magyarázott néhány túl jogi dolgot a biztosításról, egyebekről, miközben Sarah szemei a résztvevők nevének listáját fürkészte. Mr. M. Evans - ő volt az a férfi, az igéző szürke szemeivel és a szexi mosolyával. Próbálta kitalálni, mi lehet az M.Martin, Matthew, Michael...de hirtelen a gondolatmenetet mappák becsukásának hangjai szakították félbe, s mikor felnézett a két üzletfél tagjai kezet ráztak - végre. Véget ért a szenvedés, az üzlet sikeresen megköttetett, gyönyörű jövőnek néznek elébe a felek. Megállapodtak, hogy fél óra múlva találkoznak egy hotelban, hogy ünnepeljenek. Mikor a terem kezdett kiürülni Sarah főnöke felé fordult: "Miss Sanders, tudom, hogy nem az Ön feladata, de megtenné, hogy a szerződés egy példányát elpostázza a székhelyünkre, mielőtt lejön a bárba. Én nem értek ezekhez a modern technikai dolgokhoz..." - mosolygott a maga védtelen, de vonzó módján, Sarah egy nagy vigyorgással válaszolt és egy halom papírt vett át a főnök kezéből: "Nem probléma, uram, csak bízza rám!" A főnök egy: "Köszönöm Miss Sanders!" mosolygással elbúcsúzott.
Sarah mély lélegzetet vett és kigombolta ingjének felső gombját, és kicsit meglazította kendőjét, mielőtt bevonult volna egy kis irodába. Halk berregő hangon megszólalt a számítógép miközben Sarah gondolatai visszatértek M. Evans - re. Már háromszor találkoztak, és már elsőre is érzett valami vonzalmat iránta, barátságos volt, de távolságtartó és a szemeiben volt valami igéző. Mikor azt javasolta, hogy igyanak meg valamit a bárban az utolsó ülés után, a férfi finoman visszautasította. Sarah ezen nem is lepődött meg, hiszen ő volt Mr. Jóképű személyesen, de azért egy kicsit csalódott volt. Figyelmét a számítógépre fordította, beütötte a jelszót és elindította a programot, mikor meghallotta, hogy a konferenciaterem ajtaja kinyílik, majd újra becsukódik. Azt gondolta, hogy a főnöke jött vissza, ezért kikiabált az ajtón: "10 perc múlva kész vagyok, uram!" De válasz helyett az iroda ajtaja tágra nyílt, és ott állt M. Evans. Az ingje félig kigombolva, a nyakkendője csak lazán lógott a nyakában, zakója a vállán.
Sarah lélegzete elakadt a meglepetéstől és pár másodpercnek el kellett telnie mielőtt újra meg tudott volna szólalni: "Uram! Tudok segíteni valamiben?".
Mr. Evans lazán ledobta a zakóját egy székre, se szó se beszéd felkapta Sarah - t a székből és megcsókolta mielőtt a lány tiltakozott, vagy reagált volna.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.14 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 05. 14. szerda 05:21
Egynek elmegy.
#3 listike 2014. 03. 2. vasárnap 06:49
Jó volt.
#2 Béla 2002. 10. 25. péntek 13:34
M, mint majom.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?