Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Bizss42! Köszönöm h válaszoltál. Nagyon sajnálom h nem tudom végig olvasni a történet amit említettél mert nincs VIP tagságom, de nagyon tetszik, és örülnék ha ilyen jól tudnék írni. A lehetőség alatt tehát arra gondoltál, hogy ebből a történetből többet ki lehetett volna hozni, és utólag én is így gondolom, de a törtenetet még folytatni tervezem. Az előzményeket olvastad?
Itt lentebb írod, azaz inkább kérdezed, hogy kell értelmezni, "h van benne lehetőség... Az most mégis mit jelent? "????
Olvasd el, hogy én mit írtam NEKED, a " Egy fiúról 7. rész" című történetről a KIMARADT LEHETŐSÉGEKRŐL! Persze bele kell olvani is a történetecskébe, a megértés érdekébe. Különben nagyon "szilmpi nekem az írásod" !! Üdv.: Bizse42
Örülök azért van olyan is akinek tetszett. 🙂 Örülök monden kritikának. Annak is ha azt irják h jó, vagy rossz, vagy túl hosszú lett (a folytatását megpróbálom rövidebbre írni), de azzal sajnos nem tudok mit kezdeni h van benne lehetőség.... Az most mégis mit jelent? Ez egy több fejezetből álló történet, és hamarosan feltöltöm a folytatását is 🙂 .
Olvasd el, hogy én mit írtam NEKED, a " Egy fiúról 7. rész" című történetről a KIMARADT LEHETŐSÉGEKRŐL! Persze bele kell olvani is a történetecskébe, a megértés érdekébe.
Különben nagyon "szilmpi nekem az írásod" !! Üdv.: Bizse42