Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Már jóval e történetem megjelenése előtt beküldtem még két részt.
#4A57L és #7listike
Amint megjelennek a folytatások (amiket még októberben küldtem be) kiderül, hogy fog-e vagy sem tetszeni a nagyközönségnek.
#5Bob__ Remélem, hogy a 2. és a 3. rész előbb-utóbb megjelenik, és arról pozitívabbak lesznek a vélemények. Ez volt életem első ilyen története, amit megírtam az életemről.
#9XXIII.István Te matekóráról gyakran hiányozhattál. 2000-ben kezdődik a történet és akkor voltam 15 éves. Most 2018-at írunk, vagyis 33 éves vagyok.
Csak néhányotoknak válaszoltam külön-külön, de a többieknek pedig azt írom, hogy: 1) mennyire hitelesebb az, hogy valaki külföldi honlapról vesz kölcsön történeteket és azt ossz itt meg, mint aki saját történetét 2) Azért tudnék mutatni olyan történetet itt, amelyet egekig magasztalnak a kommentelők, ezzel szemben jóval gyengébbek mint az enyém
Helyesírásról inkább ne beszéljünk - gyerekkoromban olvastam egy Csukás István regényt, "Fordított esztendőt". Az iskolában voltak furcsa tanórák pl. "hülyesírás óra" - an ott vezető tanár lehetnél! Egyébként azt hittem, hogy ide csak 18 éven felüliek.....no mindegy, jó lenne,ha mindenki csak olyan dogokról próbálna írni, amiről legalább valami halvány fogalommal bír!!!! Ne folytatsd!!!!!
Nem lesz jobb. Borzalmas helyesírás, erőltetett stílus, abszolút hihetetlen mese.
1
l
listike
2018. november 23. 07:58
Írd meg a folytatást, biztos jobb lesz.
1
f
feherfabia
2018. november 23. 07:00
Nagyon nem tetszett! 3P
1
B
Bob__
2018. november 23. 06:28
Az a baj, hogy nem lesz jobb a folytatás! Rettenetesen fellengzős, sablonos, és nyáltól csöpögő lett. Annyira túlzottan erotikus próbál lenni, hogy pont nem lesz az. eröltetett az egész. De azért próbálkozz csak, minden kezdet nehéz! 🙂
1
a
A57L
2018. november 23. 04:29
Szerintem pedig nem rossz,a folytatás biztos jobb lesz.
Már jóval e történetem megjelenése előtt beküldtem még két részt.
#4A57L és #7listike
Amint megjelennek a folytatások (amiket még októberben küldtem be) kiderül, hogy fog-e vagy sem tetszeni a nagyközönségnek.
#5Bob__
Remélem, hogy a 2. és a 3. rész előbb-utóbb megjelenik, és arról pozitívabbak lesznek a vélemények. Ez volt életem első ilyen története, amit megírtam az életemről.
#9XXIII.István
Te matekóráról gyakran hiányozhattál. 2000-ben kezdődik a történet és akkor voltam 15 éves. Most 2018-at írunk, vagyis 33 éves vagyok.
Csak néhányotoknak válaszoltam külön-külön, de a többieknek pedig azt írom, hogy:
1) mennyire hitelesebb az, hogy valaki külföldi honlapról vesz kölcsön történeteket és azt ossz itt meg, mint aki saját történetét
2) Azért tudnék mutatni olyan történetet itt, amelyet egekig magasztalnak a kommentelők, ezzel szemben jóval gyengébbek mint az enyém
Egyébként azt hittem, hogy ide csak 18 éven felüliek.....no mindegy, jó lenne,ha mindenki csak olyan dogokról próbálna írni, amiről legalább valami halvány fogalommal bír!!!!
Ne folytatsd!!!!!