A cigány család

A témához tartozó történet:
Cigány fiú
16 210 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Tahó
2007. január 21. 00:51
#15
ZSÍR... :D
1
v
2006. március 26. 23:33
#14
Nyolán!CSatlakozok Jazz-hez a hug az aki utánnad születik.. a nővér az akire te gondolsz...kül ha meg nem tetszik miért olvasod?
1
Jazz
2006. március 25. 09:57
#13
Remélem, nem bántottalak meg. Nem állt szándékomban.
1
Jazz
2006. március 25. 09:55
#12
Kedves Nyolán!
húg fn 1. A fiatalabbik nőtestvér. A ~om; két ~a van. 2. rég biz Hová kedves ~om?
/MAGYAR ÉRTELMEZŐ KÉZISZÓTÁR/

Ja és még valami. Ne vondd kétségbe mások IQ-ját, amíg nem vagy tisztába a sajátodéval!
1
K
2005. október 23. 23:05
#11
Nyolán, csak egy hozzászólás: Ha a testvéred egy évvel a te születésed után jön világra, akkor mikor te X éves vagy, akkor ő x-1 éves. Azaz ponthogy a húga lehet. :)

Azaz:
1. történés: megszületik az író
2. történés: megszületik a húga
3. történés: a 2.-kal egyidőben kiveszik az anyja méhét
1
Nyolán
2005. október 23. 22:10
#10
Na igen. Az előttem szólókhoz kapcsolódva, a helyesírásod valami egészen förtelmetes. Ez még nem is lenne baj, mert a legtöbb ide írónak hasonló az írása. Viszont az, hogy az általad leírt szavak fogalmával ne legyél tisztában, már valami egészen brutális.

Ha a tesvéred egy évvel a Te születésed után jön a világra, ő már semmiképpen sem mondható húgnak.

Hogy a kedvencemet idézzem a harmadik sorból:

"A húgom egy évvel később született"

Azt hittem, hogy csak a később szót nem érted, de aztán világosan kifejtetted, hogy a húgod születése után (pontosabban közben) eltávolították az édesanyád méhét.

Grat!
1
Steve
2005. április 11. 23:31
#9
Te Cigány fiú!
Hát te meg a Xess vagy!
Bujkálgatunk-bujkálgatunk?
1
Magyar fiú
2005. március 26. 21:30
#8
Hát kedves Cigány fiú, azt kell mondanom, hogy ez nem jött össze.
Két aprócska ellentmondás, ami nem igazán hitelességre utal, bármennyire fényezted magad:
-Sajnos a második szüléskor az Édesanyám méhét is el kellett távolítani
-Te gyerek hát már a méhembe vagy

Ha magyar lennél hazugnak neveznélek, de mivel cigánynak hívod magad, ezzel csínyján kell bánni nehogy megsértselek (bár ha egyenrangúságot szeretnétek téged is hazugnak kellene nevezzelek), ezért inkább mégis csak kicsit hiteltelennek hívnálak. (mellékesen megjegyzem, hogy a munkás cigányokat nem tartom kevesebb embernek a magyaroknál, csakhát a többi....)
1
Steve
2005. március 25. 15:28
#7
Hi! Cigány fiú!
Természetesen sok mindenben egyet kell értenem veled, mert nem lehet általánosítani!
Mivel minden emberi fajnak, van periférián lévő tagjai, így a cigányságnak is. A történetek 99 százaléka nem is a cigányságról szól! Akkor meg miért nem színesíthetné a kínálatot, e téma is? De ha belegondolsz, akkor rájössz arra, hogy ezek a történetek csak szórakoztató írások! Ezért ha mindegyik az erkölcsileg elvárt normákról szólnának, akkor nem igen olvasgatnánk itt ezeket a sztorikat, mert unalmasak lennének. Legfeljebb a szex-el ismerkedő tíz-tizenkét éves fiatalok látogatnának ide, kíváncsiskodni! Ha egy mozifilmet akarsz megnézni, inkább a fantáziadúsabb, scifi-t, vagy a valóságban, a lehetetlenség határát súroló akciókat, választod te is! Nem pedig a szürke hétköznapról szólókat.
Tehát, ha valaki felháborodik egy bizonyos írás tartalmán, akkor meggyőződéssel mondom azt, hogy rossz helyen jár itt, ezeken az oldalakon. Mert akkor bármelyik írást meg lehetne efféle ürüggyel vádolni!
Nem szólítottalak volna meg, ha nem utaltál volna az én írásomra! Ezért, kissé rossz száj ízzel olvastam a történetedet, amelyben téged is lehetne hasonló vádakkal illetni! De én ezt nem teszem!
Én nem haragszom rád, és remélem én sem bántottalak meg téged, mert nem ez volt a szándékom!
Üdv.; Steve
1
Lovecraft
2005. március 25. 14:46
#6
Kedves Cigány fiú, hehehe.
Hát ha a cigányság lejáratásáról van szó, hidd el nem maradsz el Steve mögött, szóval ha a történetedet azért írtad hogy emelj a megbecsülésükön akkor azt kell mondanom ez forditva sült el. hehehe
Steve történetébe pedig semmi kifogásolni valót én nem találtam, bár izlések és pofonok.
1
Cigány fiú
2005. március 25. 06:53
#5
Kedves Steve!
Igen jól érzed, de nem kóstolgatni akarlak, hanem arra szeretnék rámutatni, hogy már a cigány faj sem oly primitív, mint a Te írásodban mutattad be. Sajnos sokan élnek még olyan, sőt rosszabb körülmények között mint a Te történetedben leírtad, de a primitívizmus már nincs azon a szinten. Az alkoholizmus nem csak a cigány népre jellemző, hanem a magyarra is, a beszédstílusod abban a történetben inkább a múlt század eleji magyarságra volt jellemző.
Remélem nem sértődsz meg, sértődött meg senki ezen hozzászólásomon, de ha nagyon belegondolunk ezen az oldalon nem azzal kell törődni kik a szereplők, hanem a zaftosabb részeket kell élvezni, mely megírásában be kell vallani, TE profi vagy, DE azt sem hagyhattam, hogy lejárató kampányt írj.
Remélem nincs harag?
1
Steve
2005. március 24. 21:55
#4
Kedves Cigány fiú!
Úgy gondolom, hogy az első soroddal engem kóstolgatsz?
Jól gondolom?
1
Lovecraft
2005. március 24. 11:49
#3
hehehe - legalább ne írtad volna hogy igaz történet
1
dr.m.
2005. március 24. 09:03
#2
"Az én történetem valóban az igazságon alapul nem úgy, mint egyes írók cigány lejárató írásai." - Hát nem t'om, valahogy nem növelted az ázsióját ezzel a sztorival a cigányságnak.
1
T
Törté-Net
2005. március 23. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1