Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Gésa golyókkal popsit tágítani? Barátom te sem szexeltél még popsiba. 1. A gésagolyó a punci edzésére mondhatni szűkítésére van. 2. A végbél nem szűk, csak az ánusz, amit nem lehet tágítani csak szoktatni ahhoz a vastagsághoz amit be akarsz tömni rajta és ez nem eszközzel megy, hanem a nő ellazításával. Ha képes elengedni magát, lazítani és nem befeszülni a popsival akkor megy. Ezen most inkább jót derültem, mint, hogy izgalmas lett volna. A tégy bármit felhívásból meg annyit sikerült megvalósítani?, hogy előszeretettel csinálták kutyapózban? Ne mááár. Na meg rögtön első nap ezzel nyitni, hogy durr mindent bele, semmi játék, a másik megismerése, hogy mit hogyan szeret? Ez gáz.
"10 perc múlva menjek utána a szobába." "már 15 perc elteltével elindultam a szoba felé." "a megbeszélthez képest korábban érkeztem," Valakinek vagy a matek nem erőssége, vagy az órát nem ismeri. 😀
1. A gésagolyó a punci edzésére mondhatni szűkítésére van.
2. A végbél nem szűk, csak az ánusz, amit nem lehet tágítani csak szoktatni ahhoz a vastagsághoz amit be akarsz tömni rajta és ez nem eszközzel megy, hanem a nő ellazításával. Ha képes elengedni magát, lazítani és nem befeszülni a popsival akkor megy.
Ezen most inkább jót derültem, mint, hogy izgalmas lett volna.
A tégy bármit felhívásból meg annyit sikerült megvalósítani?, hogy előszeretettel csinálták kutyapózban? Ne mááár. Na meg rögtön első nap ezzel nyitni, hogy durr mindent bele, semmi játék, a másik megismerése, hogy mit hogyan szeret?
Ez gáz.
"már 15 perc elteltével elindultam a szoba felé."
"a megbeszélthez képest korábban érkeztem,"
Valakinek vagy a matek nem erőssége, vagy az órát nem ismeri. 😀