Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Ulysses, ez a jelenség létezik és még karakterhű is. Alapon a téves, vagy nehezen felszedett önbizalommal rendelkezők teszik, mikor nem tudják eldönteni, hogy hova is pozicionálják magukat a másikkal szemben.
Ulysses! Igen, erre mint olvashattad Kinga is rákérdezett, mármint ő úgy fogalmazott: -Utálom, hogy megint magázol! Hát miután szénné alázott, nehéz is lett volna letegeznem! Egyébként meg a tudtára adtam, hogy nehéz egy anyám korú nőt tegeznem, de ezt jó értelemben mondom, mert szerettem volna úgy dugni vele, hogy közben magázom, csak ő azt élvezte, ha tegezem, én pedig megadtam neki, amire vágyik🙂
Nagyon jó kis történet. Csak azt nem értem, miért magázódsz a nővel, miután összetegeződtetek? Az ilyenek miatt nem adom meg általában a 10 pontot. Most még rágódok rajta.
Igen, erre mint olvashattad Kinga is rákérdezett, mármint ő úgy fogalmazott: -Utálom, hogy megint magázol!
Hát miután szénné alázott, nehéz is lett volna letegeznem!
Egyébként meg a tudtára adtam, hogy nehéz egy anyám korú nőt tegeznem,
de ezt jó értelemben mondom, mert szerettem volna úgy dugni vele, hogy közben magázom, csak ő azt élvezte, ha tegezem, én pedig megadtam neki, amire vágyik🙂