Sabrina és Christina Aguilera
Eddigi hozzászólások
Örülök, hogy tetszik!
Elég jó!
Köszi!
El megy.
Elég kurta.
Vannak ingyenes történetek is.
Nem ertem hogy ezt miert lathatjuk mi is...Ey valami demo hogy ilyen tortenetek vannak?
Kedves Olvasók!
Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:
pavlov.urasag@gmail.com
Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
Kösz! A sztori meg egyszerű: mindkét csajt seggberakják! Ráadásul egyszerre! így mindjárt világosabb, nem igaz?
10!
szerintem tök király
igaz, kicsit érthetetlen hogy
ki kit mikor rak seggbe
de szerintem jó
nem tudom a többieknek mi bajuk van vele?!
Nos, a sok hozzászólás és bíztatás hatására, kitaláltam pár ötletet az Atomic Kitten-es sztori folytatására... Hamarost meg is írom...
Az atomic Kitten télleg jobb volt, ez meg rövid... Azért nem bánnánk, ha folytatnád!!!!:)
hello Pavlov.akik szaroznak mint hulyek.az atomic kitten es ez is nagyonk jo tortenet.szerintem rajtam kivul meg sokan varnak toled folytatast:)
A következő történetig pedig keressétek a neten Christina Aguilera legfrissebb képsorozatát, amit a Maxim c. magazinnal készített. Megéri...
Kösz, mindenkinek. Remélem, a következő sztorik majd tényleg mindenki tetszését elnyerik, és felkerülnek a Top10-re, és megelőzi majd a Szerenád 1-et... :=>
De félre a tréfával: tudjátok, az amerikai lapokon nagy divatja van a Celeb-sztoriknak, de Magyarországon a helyzet ilyen téren (is) szinte katasztrofális, ezen igyekszem változtatni, részben fordításokkal, részben pedig saját ötletekkel.
Gyuszko: Köszi a támogatást,látom,még vannak emberek,akik értékelik a vad,ösztönös szexet,nem csak a számítógép elött fantáziálnak a szomszéd kiscsaj rózsaszín ajkairól!
Az Atomic Kitten sztori se volt rosszabb,úgyhogy hajrá,Pavlov! Concentrate on da haters later!
Igazad van "TheChronic" jo a sztori
es nem ertem hogy nem tudjak a tobbiek
ertekelni Pavlov fantaziajat
Mi van?!? Nem mindegy,hogy kit kúrnak? Pavlov jól választott,nincs annál durvább látvány,mint mikor két ilyen filigrán kiscsajt nagy izmos négerek nyársalnak fel!
Szinte szétszakdnak a csajok,de akkor is csak a f.szt követelik! Állati!
Hajrá Pavlov,U be my partna-in-crime!
Folytatsd az Atomic Kittent,kérlek!!
télleg gáz, de szerintem ez Pavlovnak annyiban a hibája, hogy szar storyt fordított le... Bár aki rajong a Harry Potterért annak biztos bejött:)))