Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
(Gyönyörködvén remekműveimben, most épp ezt visszaolvasva...) mai fejjel már sokkal élvezhetőbben tudnám megfogalmazni. Az itt-ott felesleges kötőszavak és szóismétlések nélkül, gördülékenyebb átkötésekkel, összetettebb mondatokkal. Nem mintha zavaróan rossz lett volna kezdetekben a fogalmazásom, de azóta írtam már ilyen szempontból lényegesen jobbakat is. Bár így hónapokkal később visszaolvasva azokban is találtam néhol egy-egy apróbb hibát, amik bár már nem feltétlen szembeötlőek, mégis pont ezért kell pihentetni pár hétig a történeteket, mert hiába olvastam át őket többször is, melegében nem lehet észrevenni őket. No meg ugye nem árt ha írás közben meg van nyitva az online szinonima szótár. Persze a pontozásnál maga a történet a lényeg, a párbeszédek meg a szexjelenet, de az is sokat számít, mindez hogy van megfogalmazva.
(Lehet, most azt gondolod: -Jó, de kit érdekelnek itt a magaddal folytatott eszmecseréid? Viszont talán segítettem neked és a kezdő íróknak, hogy minőségibb történetekkel emeljék az oldal nívóját! No és persze a saját pontjaikat.) Amúgy van néhány közel kilenc pontos és még több 8-as körüli történetem! Élvezzétek őket🙂
Szóval, valaki? Csak van más férfi is rajtam kívül, aki arra gerjed a legjobban, ha leszbikus nőnek képzeli magát. Ha még azt a meleg csávót sem izgatja föl ez, ami engem, akkor értitek, miért nem a haverjaimat kérdezem erről!
Nem mintha zavaróan rossz lett volna kezdetekben a fogalmazásom, de azóta írtam már ilyen szempontból lényegesen jobbakat is. Bár így hónapokkal később visszaolvasva azokban is találtam néhol egy-egy apróbb hibát, amik bár már nem feltétlen szembeötlőek, mégis pont ezért kell pihentetni pár hétig a történeteket, mert hiába olvastam át őket többször is, melegében nem lehet észrevenni őket.
No meg ugye nem árt ha írás közben meg van nyitva az online szinonima szótár.
Persze a pontozásnál maga a történet a lényeg, a párbeszédek meg a szexjelenet,
de az is sokat számít, mindez hogy van megfogalmazva.
(Lehet, most azt gondolod: -Jó, de kit érdekelnek itt a magaddal folytatott eszmecseréid?
Viszont talán segítettem neked és a kezdő íróknak, hogy minőségibb történetekkel emeljék az oldal nívóját! No és persze a saját pontjaikat.)
Amúgy van néhány közel kilenc pontos és még több 8-as körüli történetem!
Élvezzétek őket🙂
Csak van más férfi is rajtam kívül, aki arra gerjed a legjobban, ha leszbikus nőnek képzeli magát.
Ha még azt a meleg csávót sem izgatja föl ez, ami engem, akkor értitek, miért nem a haverjaimat kérdezem erről!