A+ A-

Amikor két nő közrefogott, és...

Kíváncsi vagyok, hogy vannak e hozzám hasonló férfiak is. Örülnék, ha megtisztelnél a hozzászólásoddal, ezzel kapcsolatban. Ez nem egy olyan dolog, amit el mernék mondani a haveroknak sörözés közben. Annyit tudnak rólam, hogy voltam már együtt egyszerre két biszexuális nővel. Azt elmondtam nekik, hogy először a barátnőm volt középen, és a barátnője elölről, én pedig hátulról tettem boldoggá, meg azt is, amikor a barátnője volt középen, de egyvalamit nem. Ezt a dolgot csak Bea és Andi tudják rólam.
Egyszer úgy is csináltuk, hogy én voltam középen. Közben leszbikus nőnek képzeltem magam, ők pedig gondoskodtak róla, hogy úgy is érezhessem, mintha az lennék.
Gondolom, nem én vagyok az egyetlen férfi a földön, aki arról álmodozik, hogy ha lesz következő élete, akkor leszbikus nő lehessen. Vagy talán én valami kivételes élőlény lennék, akit semmilyen eddig létező kategóriába sem lehet besorolni?
Ezt nem hiszem, hogy valaha meg merném kérdezni a haverjaimtól, mert bár nem vagyok biszexuális, de ez alapján nem tudom, hogy néznének rám a jövőben. Egy korábbi munkahelyemen volt egy meleg csávó. Felvállalta magát mindenki előtt, pedig meg nem mondtam volna róla, hogy az. Mielőtt kiléptem onnan, megkérdeztem őt, hogy szokott e ilyesmiről fantáziálni. Azt mondta, ő úgy érzi jól magát, ahogy van férfiként. Nem izgatja a dolog. Érdekes, engem meg heteroként felizgat. Most akkor én mi vagyok?
Azt élvezem a legjobban, amikor a barátnőm van felül, és a mellbimbói az enyémekhez érnek, miközben benne vagyok a puncijában. Alkalmanként elképzelem, hogy én is olyan gyönyörű nő vagyok, mint ő. Hogy nekem is olyan szép formás melleim vannak, mint neki, és azokhoz dörzsöli a melleit. Amikor pedig lovagol rajtam, néha arra gondolok, hogy nekem is puncim van, és a csiklómhoz dörzsöli a csiklóját. Imádom megdugni őt, de időnként arra is vágyom, hogy nőnek érezhessem magam mellette. Hogy a melleit és a hasát a hátamhoz simítva kiverje a farkam, közben a bal kezével simogassa a mellbimbóimat, és csókolgassa a nyakam tövét. Én pedig a fenekét markolva erősen magamhoz húzom őt, hogy minél szorosabban a hátamon érezhessem a kívánatos melleit. Már 25 fele közeledtem, amikor mindezt őszintén el mertem mondani neki. Bea a harmadik nő az életemben.
Néhány hónapja ismertük egymást abban az időben. Egyébként valamivel 20 éves korom után kezdtem el fantáziálni arról, hogy milyen lehet leszbikus nőnek lenni. Miután elváltak útjaink az első barátnőmmel, rákaptam a leszbikus pornóra. Hamarosan rájöttem, hogy nem csak a két csaj látványa izgatott annyira, hanem főleg az, amikor elkezdtem arra verni, hogy én vagyok az egyikük, és a másik csaj az én melleimet szívogatja.
Azért mertem elmondani Beának, mert egyik este bevallotta nekem, hogy van egy barátnője, akivel már évek óta lefekszenek egymással. Ki más érthetett meg volna, ha ő nem.
Csak szexuális vonzalom volt köztük. Legalább is ezt állította. Azt mondta, egyszer hónapokig nem volt egyiküknek sem barátja, és fel is vállalták a kapcsolatukat, mégis idővel mindketten szükségét érezték, hogy lefeküdjenek egy férfival is. Ekkor ismerkedett meg velem. Engem nem zavart, mivel nem egy másik férfiról volt szó, és tudtam, hogy Bea engem is szeret, vágyik rám. Kívánta velem a szexet, és láttam a szemében, hogy még mindig elolvad tőlem. Éreztem, hogy szerelmes belém.
Boldog voltam, hogy elmondta nekem, mert így közelebb éreztem őt magamhoz, mint bármelyik korábbi barátnőmet, mivel ha nő lennék, én is olyan lennék, mint ő.
Legalább is remélem, hogy a természet megajándékozna azzal, hogy leszbikusnak alkot meg, de minimum biszexuálisnak.
Amikor a tudtára adtam a dolgot, felmerült benne a kérdés:
- Félre ne érts, nem mintha előttem szégyellned kellene, mert elfogadnám, de egész véletlen nem azért vágysz erre, mert tudat alatt elfojtod a biszexualitásodat?
- Nem. Csak a női test indít be. Főleg a melleid.
- És az sem izgatna, ha egy férfi kényeztetne úgy, mintha nő lennél?
- Á. Attól undorodnék. Az viszont nagyon felizgatna, ha te csinálnád!
- Rendben. - mosolyodott el Bea - Amúgy szerintem ezt bármelyik nő megtenné a párjának.
Az egyik barátnőm, aki egyébként hetero, és a pasija is - tudomásom szerint - , egyszer amikor kicsit lerészegedtünk, elmondta, hogy néha úgy veri ki a srácnak, hogy előtte két ujját a seggébe dugja, és masszírozza a prosztatáját. Ilyesmit nem mesélt, hogy ő is szeretne e leszbikus nő lenni, csak azért mondom, hogy van ilyen is. Ha szeretnéd, ezt is szívesen megteszem neked.
- Régen egyszer kíváncsiságból próbáltam már magamnak, de nem igazán élveztem.
Csak egy ujjal sem. Nem volt kellemetlen, de nem is esett jól. Ha nincs semmi a seggemben, akkor sokkal érzékenyebbek a mellbimbóim. Nekem az a legfontosabb.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.86 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 RAVETRAIN 2016. 11. 2. szerda 09:10
(Gyönyörködvén remekműveimben, most épp ezt visszaolvasva...) mai fejjel már sokkal élvezhetőbben tudnám megfogalmazni. Az itt-ott felesleges kötőszavak és szóismétlések nélkül, gördülékenyebb átkötésekkel, összetettebb mondatokkal.
Nem mintha zavaróan rossz lett volna kezdetekben a fogalmazásom, de azóta írtam már ilyen szempontból lényegesen jobbakat is. Bár így hónapokkal később visszaolvasva azokban is találtam néhol egy-egy apróbb hibát, amik bár már nem feltétlen szembeötlőek, mégis pont ezért kell pihentetni pár hétig a történeteket, mert hiába olvastam át őket többször is, melegében nem lehet észrevenni őket.
No meg ugye nem árt ha írás közben meg van nyitva az online szinonima szótár.
Persze a pontozásnál maga a történet a lényeg, a párbeszédek meg a szexjelenet,
de az is sokat számít, mindez hogy van megfogalmazva.

(Lehet, most azt gondolod: -Jó, de kit érdekelnek itt a magaddal folytatott eszmecseréid?
Viszont talán segítettem neked és a kezdő íróknak, hogy minőségibb történetekkel emeljék az oldal nívóját! No és persze a saját pontjaikat.)
Amúgy van néhány közel kilenc pontos és még több 8-as körüli történetem!
Élvezzétek őket smile
#9 vakon53 2016. 06. 2. csütörtök 15:16
Ellehetettolvasni.
#8 A57L 2015. 11. 23. hétfő 05:24
Kellemes.élvezetes történet.
#7 papi 2015. 09. 19. szombat 07:37
Egész jó.
#6 szekely18 2015. 09. 15. kedd 14:18
Jó kis történet!
#5 RAVETRAIN 2015. 09. 9. szerda 18:21
Szóval, valaki?
Csak van más férfi is rajtam kívül, aki arra gerjed a legjobban, ha leszbikus nőnek képzeli magát.
Ha még azt a meleg csávót sem izgatja föl ez, ami engem, akkor értitek, miért nem a haverjaimat kérdezem erről!
#4 veteran 2015. 09. 9. szerda 08:24
Végre nem a megszokott sztori. Tetszett. 8 pont
#3 cscsu50 2015. 09. 9. szerda 07:41
nem nagy szám
#2 feherfabia 2015. 09. 9. szerda 06:10
Közepes!
#1 Törté-Net 2015. 09. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?