Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Szóval búcsúzom kedves olvasóim! Remélem néhányan közületek a kedvencei közé tettétek pár történetem🙂 Néha még lehet felnézek hozzászólogatni, amíg le nem jár a VIP-m. Az még bő fél év! Hú de jó mi?🙂 Most már kiforrt a stílusom és a fogalmazásom, ami néhány utóbbi történetem pontozottságán meg is látszik, viszont most meg már érdemlegesnek mondható ötleteim nincsenek. De fogok én még...
Á, de nem igaz, hogy mai fejjel ezt is sokkal jobbra megtudnám írni! Ez is csak egy tanulópénznek elvesztegetett ritka szép magszem lett. Azóta írtam már szintekkel magasabbra pontozott történeteket, de azért fáj. Na majd nyugdíjas koromban már lesz időm, és akkor visszatérek ennek egy jóval ütősebb átdolgozásával! 🙂 Most összejött egy komoly meló, és családom is lesz, szóval remélem a következő 30 évben nem lesz időm írogatni.
Értem, és köszönöm, hogy megtiszteltél a részletes válaszadással. Csak azt furcsállom, hogy a legelső írásom, az Igazi Gyönyör lett a legjobb🙂 Pedig nekem jobban tetszik ez, de ez már más kérdés.
Nah, ma reggel elolvastam ezt a "thrillert". Nem olyan rossz, de helyenként kicsit bicegős a sztori. Szerintem nagyjából reális ez a pontszám. A helyedben egyébként nem törődnék sokat azokkal a csillagokkal. Legalább felerészben a témának szól, illetve annak, mennyire zaftosra sikerült benne a szexjelent. Ha neked örömet szerez az írás, akkor ne a szavazatokat lesd! Ha az olvasók kedvében akarsz járni, akkor nem árt pihentetni még a fiókban lapuló írásaidat. Közben többször elővenni, átdolgozni. Azt gondolom, ha kiszednénk ebből az írásból az összes apró hibát, megpróbálnánk minden mozzanatában életszerűvé gyúrni, akkor sem lenne nyolcnál magasabb átlaga. Az viszont jó, hogy tele vagy ötletekkel. Írd is le mindet, de hagyj időt a kidolgozásra!
De🙂 És Anibabával, és Anita12000-rel is. De már csak ezzel az eredeti nevemmel teszem föl a történeteket. Eleinte nem gondoltam, hogy ennyi ötletem lesz Azért csináltam más neveket, hogy nehogy a korábbi történetemhez képest viszonyítsa az olvasó a pontozását, de aztán rájöttem, hogy ennek semmi értelme. Írtam már néhány történetet, és még egyszer ennyi kész is van már, csak a feltöltésre vár, szóval tucatnyi nevet nem fogok csináli🙂
Most már kiforrt a stílusom és a fogalmazásom, ami néhány utóbbi történetem pontozottságán meg is látszik, viszont most meg már érdemlegesnek mondható ötleteim nincsenek. De fogok én még...
Ez is csak egy tanulópénznek elvesztegetett ritka szép magszem lett.
Azóta írtam már szintekkel magasabbra pontozott történeteket, de azért fáj.
Na majd nyugdíjas koromban már lesz időm, és akkor visszatérek ennek egy jóval ütősebb átdolgozásával! 🙂 Most összejött egy komoly meló, és családom is lesz, szóval remélem a következő 30 évben nem lesz időm írogatni.
Csak azt furcsállom, hogy a legelső írásom, az Igazi Gyönyör lett a legjobb🙂
Pedig nekem jobban tetszik ez, de ez már más kérdés.
Ha neked örömet szerez az írás, akkor ne a szavazatokat lesd! Ha az olvasók kedvében akarsz járni, akkor nem árt pihentetni még a fiókban lapuló írásaidat. Közben többször elővenni, átdolgozni.
Azt gondolom, ha kiszednénk ebből az írásból az összes apró hibát, megpróbálnánk minden mozzanatában életszerűvé gyúrni, akkor sem lenne nyolcnál magasabb átlaga.
Az viszont jó, hogy tele vagy ötletekkel. Írd is le mindet, de hagyj időt a kidolgozásra!
De már csak ezzel az eredeti nevemmel teszem föl a történeteket.
Eleinte nem gondoltam, hogy ennyi ötletem lesz Azért csináltam más neveket, hogy nehogy a korábbi történetemhez képest viszonyítsa az olvasó a pontozását, de aztán rájöttem, hogy ennek semmi értelme. Írtam már néhány történetet, és még egyszer ennyi kész is van már, csak a feltöltésre vár, szóval tucatnyi nevet nem fogok csináli🙂
Mivel ősszel játszódik a történet.