A+ A-

Leszbikus thriller

Péntek éjjel volt. Az egyik Budapest közelében fekvő településen javában zajlott az élet.
Ki haza, ki bulizni indult, néhányan csak úgy a parkban iszogattak a barátokkal, feledvén a hétköznapokat. Anna az erkélyen ült. Az utcát figyelte. Majd az asztalon lévő pálinkásüvegre terelődött a tekintete. Nagyokat kortyolt, hogy végre mihamarabb elcsendesedjen a fejében hangoskodó gondolatok szűnni nem akaró kavalkádja, mely már órák óta sürgette őt a kielégülésre.
-Ismét eljött az ősz. –gondolta-
Épphogy mire az ember megszokhatná a jó időt, tova is száll, ahogy az önfeledten elröppenő hétvégék után, újra elérkezik a lehangoló hétfő hajnali ébredés. De most megint véget ért egy fárasztó hét, és néhány boldog órára a háttérbe szorult a szenvedés, mely nélkülözhetetlen velejárója az átlagemberek lélekölő hétköznapjainak. Anna néhány perce ért haza a délutános műszakból, 40 perccel éjfél előtt. A barátnői mind buliztak valahol Pesten, neki meg annyira fájt a talpa, hogy állni sem bírt. Már órák óta semmi másra nem vágyott, csak hogy végre átadhassa magát az enyhülést hozó ital élvezetének. Leginkább a barátnője, Kati gyógyító karjaira vágyott, de még várnia kellett másnap estig, hogy újra egy kellemes éjszakát tölthessenek együtt. Bár még jó meleg volt, és a csillagokat sem takarták felhők az égen, Anna mégsem tudott örülni.
-Nemrég még május volt. –gondolta- Most meg már szeptember van. A nyár újra elillant
észrevétlen, ahogy minden évben. Csak egy hét szabadságot kaptam, no meg persze egész
héten rossz idő volt. Miért is lenne máshogy. Még ennyit sem érdemel az ember? Hogy az
egész évi robotolás után legyen legalább egy hét, amit napsütésben tölthet szabadon.
Legalább egy nap volt, amikor végig jó idő volt. Hehh! Gondolkozz pozitívan, igaz?
Ez és ehhez hasonló gondolatok kavarogtak a fejében. A régi álmok… melyek többsége falba ütközött a felismeréstől, hogy valójában nem képes olyan egzisztenciát teremteni, amivel megvalósíthatná őket. Régi bulik, régi emberek, régi idők… amikor még szép volt az élet. Tele életörömmel, és pozitív tervekkel nézve a jövő felé. Azóta eltelt pár év mire letisztult a valóság, és megmutatta igazi arcát. 23 éves korára már csak ez maradt. Az egész napos szenvedés utáni várva várt megmenekülés, a pálinka. Az egyetlen kiút. Már kezdett hatni. Annát elöntötte a megelégedést gerjesztő bizsergés, mely végre felszabadította a fájdalmak alól. Gyújtott egy cigarettát, és kibontott egy sört. Miután jó néhány üdítő, hideg korttyal leöblítette az aznapi munkahelyi emlékeket, jókorát szívott a cigarettából, majd a figyelme a közeli erdő felé sodródott, amit jól láthatóan megvilágított a telihold. Gyakran kirándultak ott Katival, a kellemes, hűs szellő járta hegyoldalon. Gyönyörködtek a kilátásban, és ha nem volt a közelben rajtuk kívül senki… egymásban is. A következő pillanatban Anna már tárcsázta is Kati mobilját, mire eszébe jutott, hogy Kati munkahelyén az éjszakás műszakban is a portán kell hagyni a telefonokat kikapcsolva. Írt neki egy sms-t, hogy majd reggel, amikor megkapja, egy kis lelket öntsön belé, és boldogabban teljen az útja hazafelé:
„Itt iszogatok az erkélyemen, és csak te jársz a fejemben. Hiányzol. Rég voltunk már kettesben. Nagyon várom már a holnap estét. Tudom, hogy vágysz már rá, hogy megmasszírozzalak. Addig is, küldök egy puszit, a nyakadra…a hasadra…és végül, ahová csak szeretnéd.”
Ezután Anna eloltotta a cigarettát, és lassan bebotorkált a szobába, hanyattfeküdt az ágyon, becsukta a szemét, és csak figyelte, ahogy a régi boldog emlékek sorra megjelennek a lelki szeme előtt. Azokból az időkből, amikor még tele volt lendülettel, és kíváncsisággal.
Majd egyszer csak bevillant az a néhány hónappal ezelőtti napsütéses május eleji hétköznap délelőtt. Mintha ismét ott lett volna abban a bárban.
Aznap szabadnapos volt. Ruhákat vásárolni ment egy belvárosi nagyáruházba. Miután végzett fölment a tetőteraszon lévő bárba, hogy a városi életet figyelve kortyolgathassa a kávét.
Ilyenkor délelőtt mindig volt néhány szabad asztal a tetőterasz szélén. Épp kezdett elmerülni a gondolataiban, amikor kis fáziskéséssel észrevette, hogy egy lány áll az asztal túlsó felén, és hozzá beszél. Nagyon szép lány volt, nagyjából Annával egykorú. Hosszú fekete, kicsit göndör haja volt, gyönyörű barna bőre, formás mellei és feneke, és szexi combjai. Sötétzöld szemei voltak, amilyet ritkán látni, és vonzó enyhén telt ajkai. Bájosan mosolygott Annára.
Volt néhány szabad asztal a közelben, a lány viszont Anna mellé akart leülni.
-Szia! Persze, ülj csak le nyugodtan! –mosolyodott el Anna-
Miközben leült, Anna tekintete egy futó pillanatra önkéntelenül is a lány mélyen kigombolt inge alól kilátszódó gyönyörű melleire tévedt, majd amikor gyorsan fölkapta a tekintetét, és újra a szemébe nézett, a lány abban a pillanatban vette föl vele újra a szemkontaktust.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.4 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 RAVETRAIN 2016. 11. 2. szerda 10:02
Szóval búcsúzom kedves olvasóim! Remélem néhányan közületek a kedvencei közé tettétek pár történetem smile Néha még lehet felnézek hozzászólogatni, amíg le nem jár a VIP-m. Az még bő fél év! Hú de jó mi? smile
Most már kiforrt a stílusom és a fogalmazásom, ami néhány utóbbi történetem pontozottságán meg is látszik, viszont most meg már érdemlegesnek mondható ötleteim nincsenek. De fogok én még...
#15 RAVETRAIN 2016. 11. 2. szerda 09:49
Á, de nem igaz, hogy mai fejjel ezt is sokkal jobbra megtudnám írni!
Ez is csak egy tanulópénznek elvesztegetett ritka szép magszem lett.
Azóta írtam már szintekkel magasabbra pontozott történeteket, de azért fáj.
Na majd nyugdíjas koromban már lesz időm, és akkor visszatérek ennek egy jóval ütősebb átdolgozásával! smile Most összejött egy komoly meló, és családom is lesz, szóval remélem a következő 30 évben nem lesz időm írogatni.
#14 RAVETRAIN 2015. 09. 3. csütörtök 18:32
Azt megköszönném! Jól látod) Szeretnék még valami olyat írni, ami mind a megfogalmazás, a történet, és a szex szemszögéből is veret.
#13 Ulysses 2015. 08. 26. szerda 19:04
Megmutassam, hol éreztem döcögősnek, vagy erőltetettnek ezt az írásodat? Mert érzem, nagyon igyekszel, nagyon akarsz, hogy jobbat, népszerűbbet írjál.
#12 RAVETRAIN 2015. 08. 20. csütörtök 23:48
Értem, és köszönöm, hogy megtiszteltél a részletes válaszadással.
Csak azt furcsállom, hogy a legelső írásom, az Igazi Gyönyör lett a legjobb smile
Pedig nekem jobban tetszik ez, de ez már más kérdés.
#11 Ulysses 2015. 08. 20. csütörtök 19:16
Nah, ma reggel elolvastam ezt a "thrillert". Nem olyan rossz, de helyenként kicsit bicegős a sztori. Szerintem nagyjából reális ez a pontszám. A helyedben egyébként nem törődnék sokat azokkal a csillagokkal. Legalább felerészben a témának szól, illetve annak, mennyire zaftosra sikerült benne a szexjelent.
Ha neked örömet szerez az írás, akkor ne a szavazatokat lesd! Ha az olvasók kedvében akarsz járni, akkor nem árt pihentetni még a fiókban lapuló írásaidat. Közben többször elővenni, átdolgozni.
Azt gondolom, ha kiszednénk ebből az írásból az összes apró hibát, megpróbálnánk minden mozzanatában életszerűvé gyúrni, akkor sem lenne nyolcnál magasabb átlaga.
Az viszont jó, hogy tele vagy ötletekkel. Írd is le mindet, de hagyj időt a kidolgozásra!
#10 RAVETRAIN 2015. 08. 19. szerda 22:36
De smile És Anibabával, és Anita12000-rel is.
De már csak ezzel az eredeti nevemmel teszem föl a történeteket.
Eleinte nem gondoltam, hogy ennyi ötletem lesz Azért csináltam más neveket, hogy nehogy a korábbi történetemhez képest viszonyítsa az olvasó a pontozását, de aztán rájöttem, hogy ennek semmi értelme. Írtam már néhány történetet, és még egyszer ennyi kész is van már, csak a feltöltésre vár, szóval tucatnyi nevet nem fogok csináli smile
#9 Ulysses 2015. 08. 16. vasárnap 19:21
Nem állsz valamiféle rokonságban "lilaangyal"-lal?
#8 RAVETRAIN 2015. 08. 16. vasárnap 15:23
Ha ősszel tettem volna föl, többre pontoztátok volna?
Mivel ősszel játszódik a történet.
#7 cscsu50 2015. 07. 31. péntek 18:32
elfogadható munka
#6 papi 2015. 07. 30. csütörtök 19:09
Nagyon jó történet.
#5 deajk2008 2015. 07. 30. csütörtök 11:54
nekem nagyon tetszett és bejött 9p...
#4 Andreas6 2015. 07. 30. csütörtök 09:29
Gratulálok, nagyon jó lett!
#3 Rinaldo 2015. 07. 30. csütörtök 08:49
Szuper.
#2 hairy_pussy 2015. 07. 30. csütörtök 05:54
nagyon jó történet 10p
#1 Törté-Net 2015. 07. 30. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?