A+ A-

Párcsere

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Kb. másfél évvel ezelőtt egy kedves gyerekkori barátnőmmel levelezgettem, és szóba került, hogy ő is szeretné kipróbálni a négyest, a párcserét... Mi is! : - ) Az egyik levelében megkérdezte, hogy miket szoktam elképzelni, miket szeretnék kipróbálni; addig nem fogalmazódott meg bennem ez nagyon világosan, de leültem, és leírtam azt, amit éppen akkor elképzeltem...
"Na jó, akkor mesélek arról, hogyan képzelem el... Az alapvető felállás az, hogy összejövünk egy igazán aranyos, kedves, mosolygós, fiatal párral, akik elég csinosak, intelligensek. Nem hiszem, hogy jó lenne, ha egyből összeborulnánk mind a négyen, inkább szép lassan vezetnénk be egymást az örömökbe.
Például előtte együtt mennénk el kirándulni, strandolni, napozni, sokat lennénk együtt, beszélgetnénk. És egyik este, sötétedés után, lemosva magunkról a tenger (vagy a strand) vizét, leülnénk tévézni és iszogatni egy keveset, es miután megunnánk a rendes műsorokat, valamelyikünk javasolná, hogy nézzünk valami izgalmasabbat, és betennénk egy szexfilmet. Ha mindenki csak annyira izgulna fel, mint én, akkor 10 perc után ott nem lenne punci szárazon és fütyi lankadtan! : - )
Egy heverőn egymás mellett ülnénk, én Kedvesemet átölelve simogatnám a cicijét, ő a fütykösömet, partnereink pedig (a Fiú és a Lány) hasonló gondokkal küszködnének, izgalmukban nem tudnák, hogy egymáshoz, vagy saját magukhoz nyúljanak - e... És akkor a lány venné magának a bátorságot, hogy felálljon, és a tévé villódzó fényeinél látnánk, amint levetkőzik, először a topját venné le, pici melleinek bimbói láthatóan ágaskodnának, majd a sortja kerülne le, és egy apró fehér tangában lábait felénk nyújtva ülne vissza a Fiú ölébe, provokáló, ám kedves mosollyal az arcán.
Kedvesemmel kicsit meglepődve néznénk rá, de utána ő is felállna, és ugyanúgy levetkőzne, teltebb mellei izgatóan mozognának, miközben tornássza le magárol a ruháit, ám ő is egy szál tangában térdelne le velem szemben. Kezem a popsijára csúszna, simogatnám, miközben ő benyúlna a nadrágomba, hogy megfogja a farkamat... Popsiját hátrafele tolná, hogy minél jobban "beférjen" a kezembe, arcát az enyémhez dörzsölné, és úgy néznénk mindketten a Párt, amint a Lány simogatja a Fiú mellkasát, a Fiú keze pedig eltűnik a Lány bugyija alatt, szemmel láthatóan a nedves ajkakon csúszva le - fel...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 05. 26. csütörtök 15:42
Ezcsak 10 pontlehet.
#3 Bikmakkocska 2013. 01. 31. csütörtök 08:41
Tizes.
#2 Aretino 2002. 12. 9. hétfő 22:15
Ezen aztán lehet élvezni! Ideális koreográfia,valóságos film, szép nyelvezet. Állítólag elő is fordult néha a történelemben tényleg jó baráti párok között.10 p.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?