A+ A-

Meztelen élet

– Rebecca, ilyent nem csinálhatsz – Vadon szavai kicsit viccesen hangzottak, tekintve, hogy a farka éppen a kezemben volt. Alulról fogtam és néha a golyóit is masszíroztam, ahogy vertem azt a görbe rudat.
– Mi bajod van? – kérdeztem álságosan, míg kinyomtam a mellemet. Vadon lehajolt és bekapta a bimbót.
– Ümm, amm – nagyjából ezt hallottam. Megráztam a kicsikéimet(!) és így kikerült a szájából. Csalódottan pislantott rám. Bocca ezt a pillanatot választotta, hogy a nyakamba csókoljon hátulról és megmarkolja a két hatalmas cicim. Vadon szemei elkerekedtek, én meg rászorítottam a húsára és éreztem, hogy majd eldurran a kezemben.
– Tehát mit nem szabad? – évődtem vele és elengedtem, hogy megfordulva Boccát csókolhassam. Testünk összefeszült, kisebb mellei épp úgy bökték az enyémet, ahogy én az övét. A tus alá irányítottam, az otthagyott műanyag szék felé és ráültettem. Kapott még egy gyors csókot és széthúztam a térdeit. Hátranéztem a fehérbőrű edzőre és nyugtáztam, hogy helyettem folytatja a farka karbantartását.
– Mit akartál mondani? – vigyorogtam rá és letérdeltem a zuhogó víz alá, pont szembe Bocca sötét és rózsaszín puncijával. Ilyen közel még nem voltam hozzá, mióta a barátnőm, így csak most láttam, hogy a csiklója akkora, mint a kisujjam hegye és a pigment-átmenet miatti színváltozás körülötte sokkal izgalmasabbá teszi, mint az átlagos punci esetében. Önkéntelenül is megnyaltam a szám és odahajoltam. A nyelvem alulról csapott felfelé és Bocca felsikkantott. Combjai megrezdültek. Gyorsan megfogtam őket és újra Vadont néztem.
– Na, mi lesz, megdugsz, mielőtt beérnek a többiek, vagy befejezhetjük csak mi Boccával?
– Gyere nagyfiú, tedd be neki – Bocca hangja már rekedt volt, én meg rátapasztottam a szám a puncusra és mintha faszt szopnék, úgy foglalkoztam a csiklójával.
A combja ott rángott, két kézzel markolta a szék peremét, fejét kihajtotta a vízsugár alól. Vadon meg beverte, pont olyan állati módon, ahogy vártam, akkorát lökve, hogy a buksim a fekete lány hasáig billent előre. Gyorsan korrigáltam és a lökések ütemére próbáltam nyalni a tocsogó kelyhet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.41 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cvirag 2016. 11. 27. vasárnap 14:56
A hangulata nyilván más, de nem értem, mi nem tetszik rajta fiúk?
#7 sunyilo 2016. 11. 26. szombat 12:35
Jó ez, írd csak tovább...
#6 sipospista 2016. 11. 25. péntek 20:34
Megy a pont
#5 veteran 2016. 11. 25. péntek 16:02
Reménykedem a következő jobb lesz.
#4 deajk2008 2016. 11. 25. péntek 09:24
imádom a grupiszexet és a vibrit... annyira felizgató 9p folytasd
#3 Pavlov 2016. 11. 25. péntek 06:18
A meztelen onditerem remekül elkapott hangulatát nem sikerült megismételni.
#2 A57L 2016. 11. 25. péntek 05:08
Ez a történet jó lett.
#1 Törté-Net 2016. 11. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?