A+ A-

Rabszolga emlékek 2. rész

Reggel korán bejöttek mind a ketten. Leszedtek rólam minden, szíjat és bilincset. Majd rám adtak egy latex kezeslábast. Olyat aminek a fejrésze is egyben volt a többivel. Ezen egy kis cso volt a szájnak, meg egy pici csonk a vállam felett. Semmi más nyílás nem volt rajta. Miután belebújtattak. És rám cipzárazták elvezettek. Elég szuk volt, és meleg. Nem tudom hova mentünk, de lehet, hogy abba a szobába ahol eloször ébredtem. Valamit matattak a vállamnál lévo csonknál. Aztán hallottam ismét a halk morgást. A vákuumszivattyú volt az. Kiszívatták a levegot a ruhából és az teljesen ráfeszült a testemre, és fejemre. Szorította a nyakamat is a számnál lévo csövön kaptam csak levegot. Majd ismét elvezettek. Valószínuleg egy furgonba tettek és elhajtottak velem. Néhány órát autóztunk, nekem pedig közben egyre melegebb lett a ruha.
Mire megálltunk teljesen ki voltam izzadva. Persze a ruha nem engedte át az izzadságot. Csak egyre jobban csípett. Kivettek a kocsiból és összebilincselték a kezemet a hátam mögött meg a lábamat, úgy hogy éppen tudjak járni. Egy pincébe vihettek, mert elég hideg és dohos levego jött be a légzocsövemen. Ajtók nyílottak és csukódtak majd lelöktek földre, aztán rázáródott egy ajtó. Nem tudom meddig ültem a földön azt sem tudtam hol vagyok és hogy nappal van vagy éjszaka. Az ajtó nyílott és elvezettek. Egy nagyobb terembe vittek ahol sok ember hangját hallottam. De nem nagyon értettem, német volt a szöveg csak zagyva. Egy oszlophoz kötöztek, majd lecipzározták a fejemrol a csuklyát. Levego jött be a ruhába és engedett a szorításból. Az arcom tiszta víz volt.
A helyiségben sötét volt. Egy erosebb lámpa világított rám. Semmit nem láttam abból, hogy kik vannak körülöttem. Közvetlen mellém lépett egy állarcos domina. Hosszú bokáig éro borkabátot viselt. És tusarkút.
- Hölgyeim és uraim! A mai utolsó rabszolgát Ausztriából hozták nekünk. Nézzék meg alaposan. Fiatal és eros. Alkalmas bármilyen S/M játékra.
- A kikiáltási ára 5000DM.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.04 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 cscsu50 2017. 03. 26. vasárnap 17:38
elég durva de jó
#3 papi 2014. 01. 21. kedd 05:43
Csatlakozom az előttem szólóhoz
#2 xxe 2002. 08. 10. szombat 09:18
Nem igazán az Én stílusom..első adandó alkalommal FELCSERÉLNÉM a szerepeket :))
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?